Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

P3Bo napísal:Myslím že pesť ti rýchlo hubu zatvorí. A na agresorovi tvoje "slová" viditeľný účinok nespravia... :roll:
Zazil som to uz, takze vychadzam zo skusenosti.

Ale ked niekto uz je fakt tak dementny, ze po par slov jemu adresovanych sa ho to ani trosicku nedotkne (nemam na mysli nadavky), tak velmi jednoducha matematika, udri prvy, inak schytas. (sice mozes schytat, aj ked prvy udries, ale viac-menej je to jedno, bitky su trapne)
MaTT0
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MaTT0 »

no zalezi to aj od povahi ked je clovek agresivny staci mu skaredy pohlad alebo nadavka a uz je bitka :? par krat som sa uz pobil ale poviem vam najhorsia je bitka s kamaratom ked kvoli hlupemu prasknutiu nervov stratite dobreho kamosa hmm :(
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

porozmýšľaj nad tým ako sa nebiť, mlátiť sa dokáže keždý kretén, ale vyriešiť veci s kľudom angličana a kompromisom vie málokto ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

recberko napísal:porozmýšľaj nad tým ako sa nebiť, mlátiť sa dokáže keždý kretén, ale vyriešiť veci s kľudom angličana a kompromisom vie málokto ;-)
Vyborne povedane! :) K+
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

Ako sa najlepsie bit ? ...Najlepsie sa naucis ked sa budes castejsie bijavat...Ak das prvy uder a poriadny a ked mu das dobre na face tak mas uz vyhrane..bude sa bit ako decko so zlomenym nosom, niektory sa uz vobec nebiju ak mu hned zlomis..:) , takze to musis vyuzit hned na zaciatku...Viem lahko sa to hovori a tazko sa to robi...ale musis si uvedomit ze ked ta napadne on prvy budes to mat tazke.. len si na to musis zvyknut, musis vediet odhadnut kedy uz jeho slova presahuju hranice, a kedy uz vies ze sa aj tak bitke nevyhnes....
bitky nie su trapne ale skor nezmyselne, lebo nic nevyriesia...

inak neviem preco tato tema je v sporte :?:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Kazdy tu hovori ze treba udriet prvy a ze prvy uder je najdôlezitejsi. Ale co ak vas oponent len machruje pred kamaratmi a vobec sa nechce bit? Vtedy si len zbytocne narobite problemy.
A ak sa takato bitka dostane na sud tak prve a zakladne co sa pytaju je ze kto udrel prvy. (druhy uder(spätny)=samoobrana)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

no ono sa to da pomerne lahko rozoznat, kedy len machruje a kedy nie. ked machruje, tak nech si machruje. nech ma radost a kaslat na to, ale ked niekto ocividne ide zautocit, tak neni o com. no a s tym sudom... velmi pochybujem, ze keby typek na niekoho zautoci a dostane jednu ranu, tak by siel davat nieco na sud :) to je ako keby som chcel ukradnut auto a majtel by mi dal nejaku tu nakladacku malu. isiel by som na sud, ze som mu sice "len" chcel ukradnut auto, ale on zautocil? kdeze. ved to je nahlavu :) no ale je tam v tom prispevku nado mnou aj slovo keby. takze keby, tak potom je to mozne, ale nepravdepodobne
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:Vyborne povedane! :) K+
ďakujem cením si :-)
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

t0m4s3 napísal:Mozno to bude znie ako od 40rocneho rodica, ale nie je lepsie rozmyslat nad tym ako sa nebit?
mas pravdu lepsie je sa nebit lebo ked to nevies tak mozes dojst s vyrazenymi zubami ja osm sa pobil mozno 7-krat a to som vzdy vyhral ale cim som starsi tym ma to menej bavi a tie bitky musia od niecoho vznikat takze radsej neprovokuj :wink:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

pHysIQ napísal:Kazdy tu hovori ze treba udriet prvy a ze prvy uder je najdôlezitejsi. Ale co ak vas oponent len machruje pred kamaratmi a vobec sa nechce bit? Vtedy si len zbytocne narobite problemy.
A ak sa takato bitka dostane na sud tak prve a zakladne co sa pytaju je ze kto udrel prvy. (druhy uder(spätny)=samoobrana)
tak nema machrovat :D
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Keď niekto posielate K- aspoň sa podpíšte ....
mmatto
Novice
Novice

:rolleyes:

Príspevok od používateľa mmatto »

mno prave som dočítal túto diskusiu, najprv som nechcel nijako reagovať a ani to znova rozoberať ale nadalo mi to :D

v skrate, prispevkov je dosť, dorbých nazorov a rád je málo a blbostí vela...

čo ma dosť zatazilo je že vela ludí odporúčalo ako bojové umenie muai thai, myslím že polovica z vás vlastne ani nevie čo to poriadne je, nie sú to len lakte a kolená je to celkovo iný pohlad na boj ako taký, ano patrí medzi najefektívnejšie ale určite nie je také jednoduché ako sa zdá, ako hovoril jeden známi "naučím vás muai thai ale zbrojný pas vám na to nedám" takže s MT opatrne fakt ani nebudete vedieť ako a neštastník to neprežije.

btw. ak máte "nadváhu" a ste viac silnejší ako rýchlejší uvažujte skôr o bojových umeniach typu: "judo" kt. je efektívne a v podstate humánne, alebo agresívnejšie "sambo"

osobne si myslím, že vždy treba konflikt riešiť najpr slovami ale často k slovám ani nedojde a vtedy je nadlôležitejší faktor rozum, ak spanikárite znižujete si šancu na úspešný koniec. Potom je tu sila/rýchlosť v podstate je jedno či ste rýchly alebo silný ak dokážete svoju výhodu maximalizovať a využiť ste na dobrej ceste.

potom "zbrane" typu boxer, obušok alebo nôž sú dosť nebezpečné vtedy si už fakt rozmyslite čo urobíte... napr. zoberte prvé čo máte po ruke(stolička, kameň...) a drbnete to po útočníkovy a dovi dopo padampadam
na ulici nie sú pravidlá sú tu "len" zákony ;)

ked chcete zlepšit svoj skill, výborná vec je sparing s priatelmi v ktorom si určíte jasné pravidlá (bacha na zakomplexovaných nervákov)

neviem či tu niekto vie ale jedno z najlepší a najjednoduchších bojovich umení "krav maga" má korene v Bratislave (teste pred 2. svetovou vojnou) a myslím si že to je tá najlepšia voľba pokial to neberete profesionalne a chcete sa vedieť aspon ako tak braniť

dalej by to bolo nadlho...

čakam odpovede :)
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

ked na teba niekto zautoci, najprv sa len vyhybaj ranam a ked vidis ze super je unaveny tak ho zacni bit kolko zvladnes.Je to otestovane :wink:
//ked das niekomu ranu pod rebro tak to tiez pekne boli
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

ako to tu citam , tak s ami zda ze 90% z vas su ako rocky :D:D . bitka je blbost , ale ked uz sa to neda vyriesit diplomaticky tak co uz .
ked chcete vyhrat bitku tak nemusite mat svaly , nemusite udriet ako prvy , len treba trosku porozmyslat , tie najprimitivnejsie chmaty zaberaju najrychlejsie a najlepsie a ani sa neunavite a protivnik je na zemi ani nevie ako .

ale bitka je aj tak blbost :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

to krav maga bolo v HIMYM ako daky partizansky sposob boja je to ono? nie nie ...zidovske obranne zlozky:D
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Moje bitie je take ze som sa ani poriadne asi nebila co je v mojom veku (skoro 15) nieje caste a ako nepotrebujem sa bit ale ja sa ani ze branit neviem ako neze som slabi alebo co ale ja sa bojim ze niekomu strasne ublitim pretoze ked som chodil este do skôlky tak mi rodicia tlacili do hlavy nebi sa nebi sa nebisa niekoho by som zle udrel a konec .A co sa nestalo v prvom rocniku ?:?? nastval ma kamarat len tak som ho strcil a rozbil hlavu o lavicu
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

jednoducho pouzi tah z K1 ze mu chytis hlavu a koleno medzi oci .. len pozor aby ho to nezabilo :twisted:
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

kedze par krat som bol v takych podnikoch kde su fighty :D tak som sa nevyhol tomu :) pobil som sa veeela krat ... len kvoli tomu ze som sa niekomu nepacil alebo mne sa nepacil niekto iny ale nikdy som nedal prvu ranu .... vlastne nie... raz jednemu ktory zbil moju sestru .. tak ten dostal pekne (vraveli ze jak keby ho vlak presiel ale vtedy som mal fakt nerva ale nebol na PNke ) .... a najvetsia zbran su Lakte a kolena .... su kratke ale rychle a ucinne ver mi ! neraz som sa bil aj s ciganmi ... oni mali take tahy ze "VAN DAM" :D ze kopacky do hlavy a podobne :D nemali sancu ked sa dvaja do mna pustili :) strieskal som ich bo si mysleli ze su neviem aky frajeri .... dakedy davnejsie som dostal od urcitych ludi ale to som sa bal este udriet ako som kus vyrastol tak zacali znovu skakat ale nejako to povolilo a kazdy skoncil na zemy (nikdy som nikomu vazne neublizil) a od vtedy som kazdemu kamarat .. spravil som si respekt v Meste nikto si uz nedovoli ..neraz som sa pobil aj z vetsimi ako som ja ale to som bol ten lepsi .....a vetsinu co su vetsi ako ja tak ma maju v pitchi :) .... Ale raz som dostal od jedneho Kickboxera skoncil som v nemocnici zo zlomenou klucnou kostou a spuchnuty cely ksicht ..naposledy tiez som skoncil z monoklom (jeden stary dement do mna skocil ale vysral som sa na neho ..bo bol spity povedal som mu nech sa ukludni a hotovo ) a to som mal akurat pohovor do prace ale prijali ma aj tak aj s monoklom :D.. mno co uz :)
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Počitaj s tým, že bitka má dva konce, z čoho vyplýva že najlepšie je sa nebiť. A taká bitka aj niečo stojí. Ale keď už fakt ide o sebaobranu tak odporúčam strhnúť ho za golier, dať mu hlavičku a nasledne koleno medzi oči. A pamätaj ak by si sa dostal do takej situácie, možeš mať nacvičene aj neviem čo, všetko sa bude odvíjať od tvojej psychiky... :sly:
Blacky
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blacky »

OMG! načo sa biješ ? nemáš dosť problémov aj bez toho aby si sa bál ad koho dostaneš na držku? lol :lol:
Napísať odpoveď