Úprava/Zmena Vaších Avatarov (Všetky príspevky SEM!)

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

worman napísal::arrow: VIEM, ze uz to tu vari spominali, ale fakt ma sprepacenim serie ze, uzivatel ma k dispozicii len 6 kb na avatar :x :!:
Rozmery by uz mohli byt rovno 100 x 100 a velkost suboru aspon na 10 kb :idea:
Moj nazor lebo, ja si davam avatary co maju zmysel, ale takych je malo. Dobrych avatarov je vela, ale vacsina je nad 6 kb a maju v poho kvalitu :roll:
A ked uz som tu pri tychto veciach, vysvetli mi niekto preco niesu podpisy? Zase server :?: :lol:
phorum kde chodi 5 ludi za den moze mat avatarov aj 1000x1000 o velkosti 1 MB a podpisy mozu byt rovno avicka skonvertovane do swfciek, ale nie hojko, jedine ak by si mal par tisic mesacne navyse na nejaky riadny dedicated server [dual xeon s 2 GB Ram ECC reg a nejakymi raptormi] s povolenym trafficom tak 1 TB+/mesiac, ak si to schopny zaplatit, tak budu vacsie avatary :)...
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

worman napísal:Rozmery by uz mohli byt rovno 100 x 100 a velkost suboru aspon na 10 kb :idea:
Veľkosť 100x100 je pri jpeg obrázkoch úplne nevhodná. Jpeg kompresia zbaľuje totiž obrázok rozdelený na štvorčeky 8x8. Ak nie je niektorý rozmer obrázka násobkom 8, tak je v ňom uložená časť, ktorá sa síce nezobrazuje, ale vo výslednom jpeg súbore zaberá zbytočné miesto. :) (takže to potom radšej 104*104 alebo ešte lepšie 112x112).

PS: Mne rozmery a veľkosť avatarov vyhovujú. Nemám rád, keď sa na niektorých fórach načítavajú obrovské animované avatary aj niekoľko minút.
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

uplink napísal:phorum kde chodi 5 ludi za den moze mat avatarov aj 1000x1000 o velkosti 1 MB a podpisy mozu byt rovno avicka skonvertovane do swfciek, ale nie hojko, jedine ak by si mal par tisic mesacne navyse na nejaky riadny dedicated server [dual xeon s 2 GB Ram ECC reg a nejakymi raptormi] s povolenym trafficom tak 1 TB+/mesiac, ak si to schopny zaplatit, tak budu vacsie avatary :)...
Tak kvoli avatarom by som nejaky server dedicated cico :oops: nefinancoval :roll:

Chrono: tie avatary su biedne, malo moznosti keby ich tam bolo aspon na vyber dost :(
Priznam sa 6kb avatary som este nenasiel a ak hej tak je to len lacny nevyrazny obrazocek :?
chrono
VIP
VIP

worman napísal:Tak kvoli avatarom by som nejaky server dedicated cico :oops: nefinancoval :roll:

Chrono: tie avatary su biedne, malo moznosti keby ich tam bolo aspon na vyber dost :(
Priznam sa 6kb avatary som este nenasiel a ak hej tak je to len lacny nevyrazny obrazocek :?
Skús nájsť avatar správnych rozmerov (prípadne si ich uprav) a ulož to ako jpeg. Budeš sa musieť pohrať s kvalitou, aby si dosiahol požadovaných 6kB (je možné, že niektoré obrázky budú pri 6kB vyzerať zle).
Napriek tomu, že sú tu také obmedzenia, sú niektoré avatary veľmi pekné.
Janos5
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Janos5 »

Kto mi spravi pekny Avatar :?: niesom lenivec ale neviem to :x
Ak to niekto skusi tak by som rad mal v nazve Avataru meno Auuu
nakolko si to xem dat aj ako spraylogo v cs 1.6 nieco vtipne ak sa nahodou niekto najde tak DIK DIK DIK VELKE DIK.
Zeus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zeus »

ludia nemohli by ste mi tento obrazok upravit na velkost avataru tj 100x100 :?: Kedze sa blizia ms tak by som to velmi chcel tam mat. Dakujem a nick nemusite davat do avataru, staci zmensit + nejaky efekt alebo pattern. thx :)
Prílohy
logo_moscow2007.gif
(5.31 KiB) 310 stiahnutí
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Ak ho chces ako avatar, moze mat max. rozmer 90x90.
Prílohy
logo_moscow2007.gif
(3.28 KiB) 320 stiahnutí
Zeus
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zeus »

jj to viem ale na inych forach je 100x100 povolene :wink: ale aj tak dakujem
chrono
VIP
VIP

kinjeril napísal:Ak ho chces ako avatar, moze mat max. rozmer 90x90.
Avatar môže mať rozmery 96x96 :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Yope! Sekol som sa. Good work, chrono. :wink:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Prosim, vie mi niekto pomoct? Chcel som si dat novy avatar, ale neda sa mi spravit na taku malu velkost (menej ako 7KB). (Skusal som JPEG)
Da sa to vobec? (Chcel by som, aby ostala velkost 96x96)
Odmenim sa karmou :)
Prílohy
JaJeNiektoIny "avatar"
JaJeNiektoIny "avatar"
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JaJeNiektoIny napísal:Prosim, vie mi niekto pomoct? Chcel som si dat novy avatar, ale neda sa mi spravit na taku malu velkost (menej ako 7KB). (Skusal som JPEG)
Da sa to vobec? (Chcel by som, aby ostala velkost 96x96)
Odmenim sa karmou :)
mas tam 3% stratu kvality a necem karmu. Inac na buduce pouzi iny format, napr jpg, alebo gif, to PNGcko je sice "lossless" [bezstratove], ale je brutalne velke :)...inac mas ho dost tmavy..ten avatar, ale to asi aby vyniklo to svetlo :)
Prílohy
svetlo_5.jpg
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

uplink napísal:mas tam 3% stratu kvality a necem karmu. Inac na buduce pouzi iny format, napr jpg, alebo gif, to PNGcko je sice "lossless" [bezstratove], ale je brutalne velke :)...inac mas ho dost tmavy..ten avatar, ale to asi aby vyniklo to svetlo :)
Ved ja som aj pouzil JPEG, ale aj tak mi to nechcelo ist nizsie ako 13KB... Sem som dal original PNG ako som to spravil vo fireworkse... Ale uz som nasiel riesenie, aj ked asi to bude trochu nekvalitne...
chrono
VIP
VIP

JaJeNiektoIny napísal:Ved ja som aj pouzil JPEG, ale aj tak mi to nechcelo ist nizsie ako 13KB... Sem som dal original PNG ako som to spravil vo fireworkse... Ale uz som nasiel riesenie, aj ked asi to bude trochu nekvalitne...
Keď ukladáš obrázok a chceš aby to bolo čo najmenšie, daj si pozor na to, aby v ňom neostal náhľad a farebný profil (napr. Photoshop Save for Web).
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nemohli by ste mi nejakym pismom navrhnut Avatar ... napis ci uz iba Shark alebo rovno Shark NX nejakym Fontom ala ten co mam teraz ...
Toto je povodne
Prílohy
208274555745fed4f3c4849.jpg
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mohla by mi nejaka dobra dusa trosku upravit avatar? to pozadie za benderom keby bolo farby HOJKA aby splyvalo s pozadim a naspodok nejaky nenapadny napis ze mi-chau, ale len ak by sa niekto fakt nudil.
Dakujem
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Mohla by mi nejaka dobra dusa trosku upravit avatar? to pozadie za benderom keby bolo farby HOJKA aby splyvalo s pozadim a naspodok nejaky nenapadny napis ze mi-chau, ale len ak by sa niekto fakt nudil.
Dakujem
ak mas, hod sem povodny obrazok, cim vacsi tym lepsie a bude sa s tym dat spravit nieco "skutocne" ;)...da sa aj s tymto, ale potom je tam skoda tej straty na kvalite, alebo maskovani chyb kompresiou.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Bohuzial, netusim odkial som original nabral. S tymto tu sa neda nic poriesit?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:Bohuzial, netusim odkial som original nabral. S tymto tu sa neda nic poriesit?
da len to bude v nizsej kvalite, alebo viac prace, ja sa snad pokusim o daco zajtra, ale myslim, teda viem ze na phore su desiatky talentovych...takze sa mozu realizovat.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Skus si vybrat z Tychto ... Alebo chces si zachovat svoj original??
Mozem pozret z ktoreho partu to je a urobit screen shot
Napísať odpoveď