Two Worlds
Two Worlds
No vzhladom nato ze tu tato v skutku zaujimava hra vlastnu temu tak ju zakladam a zaroven sem piste vase postrehy z hry ... Mam uz aj prvu otazku ze u koho sa daju ucit nove skilly pre fighterov ...
-
Armageddon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Mno nechce sa mi to popisovat takze >>> http://www.gamepark.cz/two_worlds_4319.htm
a inac mne sa ta hra tiez zda "nedorobena" ale tak hrat sa da len sa trebalo kusok pohrat s grafikou ...
a inac mne sa ta hra tiez zda "nedorobena" ale tak hrat sa da len sa trebalo kusok pohrat s grafikou ...
-
woundgiver
Light Star
Najkrajsie na tom je, ze patch 1.3 pri oprave dost zvazne bugy prirobil - po nainstalovani patchu 1.3 z 1.2 postava prestala reagovat na skok (teda neskace), pri zosadnuti z kona sa o kona zasekne a neda sa hybat (bud sa da ist na koni alebo ho treba zabit), mrtvi nepriatelia sa stracaju na nedaju sa im vybrat vrecka no a najlepsie je, ze hra kazde dve minuty pada. Proste toto je jeden z najpodarenejsich patchov ake vysli a rozhodne ho odporucam kazdemu nainstalovathypper napísal:Takze vysiel novy patch 1.3 ktory opravuje dost zavaznych bugov, takze to uz snad bude viacej zabavnejsie
Hmm zaujimave ja podobne problemy nemam ... aspon som si nefsimol ze by sa mi nedalo skakat co sa mi da ... to s konom neviem lebo ich nepouzivam ... a co sa tyka mrtvych nepriatelov ze zmiznu to sa dialo aj predtym a neviem co je natom zle ( nemiznu hned ... ) a nakoniec padanie kazde 2 min ?? este a ni raz mi hra nepadla ... asi mas moc slaby PC nato ...woundgiver napísal:Najkrajsie na tom je, ze patch 1.3 pri oprave dost zvazne bugy prirobil - po nainstalovani patchu 1.3 z 1.2 postava prestala reagovat na skok (teda neskace), pri zosadnuti z kona sa o kona zasekne a neda sa hybat (bud sa da ist na koni alebo ho treba zabit), mrtvi nepriatelia sa stracaju na nedaju sa im vybrat vrecka no a najlepsie je, ze hra kazde dve minuty pada. Proste toto je jeden z najpodarenejsich patchov ake vysli a rozhodne ho odporucam kazdemu nainstalovat
-
woundgiver
Light Star
Heh ja som tu hru nainstaloval iba nedavno... a celkom ma bavi
hram to na 1.5 patchi (co som pocul predtym bola nehratelna) v cestine ..
CElkom ma dostal system veci (spajanie) ajek jednoduce a chytlave
SIce hra ma celkkom dost chyb ale zatial som nenarazil na nejaku fakt zavaznu co by mi hru vyslovene znechutilo... jedine co ma serie su prtivnici s lukom .. pretoze ja som bojovnik a dokym sa k nim dostanem (oni stale utekaju
) tak to je niekedy dost dlho.. a ta jazda na koni je dost spatna.. i ked da sa na to zvyknut.. Grafika je dost pekna a nenarocna takze vsetko hore a ide krasne.. (e6300,7900 gs, 1gb 800 mhz)
CElkom ma dostal system veci (spajanie) ajek jednoduce a chytlave
kamarade suhlasim.ja som to hral na 1.1 a bolo to good ale potom som si stiahol tu 1.5 a je to omnoho lepsie hlavne rysi hlav postav...inak krajina strasne velka asuper spracovana..na tom koni je to celkom dobre ze sa rychlo dostanem na daleky bod ale inak je to hrozne lebo mensi kkopcek nedokaze vyjst takze tak...inak neuveritelne nenarocna hra..Kelko napísal:Heh ja som tu hru nainstaloval iba nedavno... a celkom ma bavihram to na 1.5 patchi (co som pocul predtym bola nehratelna) v cestine ..
CElkom ma dostal system veci (spajanie) ajek jednoduce a chytlaveSIce hra ma celkkom dost chyb ale zatial som nenarazil na nejaku fakt zavaznu co by mi hru vyslovene znechutilo... jedine co ma serie su prtivnici s lukom .. pretoze ja som bojovnik a dokym sa k nim dostanem (oni stale utekaju
) tak to je niekedy dost dlho.. a ta jazda na koni je dost spatna.. i ked da sa na to zvyknut.. Grafika je dost pekna a nenarocna takze vsetko hore a ide krasne.. (e6300,7900 gs, 1gb 800 mhz)
moje postrehy:
-co sa tyka pribehu, dohral som to este minulu jesen a z pribehu si nepsominam na nic - co vypoveda o jeho kvalite
-v mestach okrem obchodnikov ziadne NPC co by zadavali questy a pod (az na par vynimiek)
-cela napln hry spocivala v tom ze som sa teleportoval z mesta do mesta a pozeral stale dookola obchodnikov ci nemaju brnenie a zbran ktore som hladal
-akurat ked ma to zacinalo ako-tak bavit tak sa hra skoncila
-na konci som cakal apson nejaky poriadny fight s bossom, no nic take sa nedialo (kedze vdaka predoslemu priebehu hry som bol nepremozitelny pre akukolvek velku skupinu nepriatelov)
-v konecnom dosledku, prijemne spestrenie volneho casu ale nic co by zanechalo stopu
-je nutno dodat, ze tato hra sa v ziadnom pripade nemoze porovnavat s klenotmi Gothic I a II, ktore som hral pred dlhymi rokmi a pribeh a vsetko okolo toho mi utkvelo v pamati doteraz, a rozhodne aj G3 je o mnoho priecok vyssie, aspon co sa tyka pribehu a po aplikacii posledneho community patchu je Gothic 3 rozhodne o par desiatok % vyssie
-co sa tyka pribehu, dohral som to este minulu jesen a z pribehu si nepsominam na nic - co vypoveda o jeho kvalite
-v mestach okrem obchodnikov ziadne NPC co by zadavali questy a pod (az na par vynimiek)
-cela napln hry spocivala v tom ze som sa teleportoval z mesta do mesta a pozeral stale dookola obchodnikov ci nemaju brnenie a zbran ktore som hladal
-akurat ked ma to zacinalo ako-tak bavit tak sa hra skoncila
-na konci som cakal apson nejaky poriadny fight s bossom, no nic take sa nedialo (kedze vdaka predoslemu priebehu hry som bol nepremozitelny pre akukolvek velku skupinu nepriatelov)
-v konecnom dosledku, prijemne spestrenie volneho casu ale nic co by zanechalo stopu
-je nutno dodat, ze tato hra sa v ziadnom pripade nemoze porovnavat s klenotmi Gothic I a II, ktore som hral pred dlhymi rokmi a pribeh a vsetko okolo toho mi utkvelo v pamati doteraz, a rozhodne aj G3 je o mnoho priecok vyssie, aspon co sa tyka pribehu a po aplikacii posledneho community patchu je Gothic 3 rozhodne o par desiatok % vyssie