Two Worlds

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hypper
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Two Worlds

Príspevok od používateľa hypper »

No vzhladom nato ze tu tato v skutku zaujimava hra vlastnu temu tak ju zakladam a zaroven sem piste vase postrehy z hry ... Mam uz aj prvu otazku ze u koho sa daju ucit nove skilly pre fighterov ...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

mne sa ta hra velmi nepaci pretoze ked idem na konovi a narazim na vacsi kopec kon ma uz problem a vacsinou sa zasekne a nepacia sa mi ani utoky mecom
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

neviem... mne to dost seka ale dako sa mi ani nechcelo hrat s nastaveniami grafiky... pripada mi to cele dake zabugovane a o konkurencii pre oblivion a gothic sa neda hovorit :?
Armageddon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Armageddon »

Ja by som poprosil o com je tato hra lebo tento nazov pocujem prvykrat. Dakujem
hypper
Darca
Darca

Mno nechce sa mi to popisovat takze >>> http://www.gamepark.cz/two_worlds_4319.htm

a inac mne sa ta hra tiez zda "nedorobena" ale tak hrat sa da len sa trebalo kusok pohrat s grafikou ...
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Armageddon napísal:Ja by som poprosil o com je tato hra lebo tento nazov pocujem prvykrat. Dakujem

Skor nez tu dostanes odpoved stacilo googlovat...

:googluj:
Songoko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Songoko »

Mne sa to zatial páči,určite si myslim že je to lepšie ako Gothic 3, áno sú tam bugy ale v G3 boli taktiež aj čo sa týka náročnosti je Two worlds na tom lepšie,čo neznamená že graficky nejak zaostáva!!!!
hypper
Darca
Darca

Takze vysiel novy patch 1.3 ktory opravuje dost zavaznych bugov, takze to uz snad bude viacej zabavnejsie
ShanDo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ShanDo »

hrate to dakto aj na slabsich masinach?(512 ram, 6600 a podobne)
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

hypper napísal:Takze vysiel novy patch 1.3 ktory opravuje dost zavaznych bugov, takze to uz snad bude viacej zabavnejsie
Najkrajsie na tom je, ze patch 1.3 pri oprave dost zvazne bugy prirobil - po nainstalovani patchu 1.3 z 1.2 postava prestala reagovat na skok (teda neskace), pri zosadnuti z kona sa o kona zasekne a neda sa hybat (bud sa da ist na koni alebo ho treba zabit), mrtvi nepriatelia sa stracaju na nedaju sa im vybrat vrecka no a najlepsie je, ze hra kazde dve minuty pada. Proste toto je jeden z najpodarenejsich patchov ake vysli a rozhodne ho odporucam kazdemu nainstalovat :?
hypper
Darca
Darca

woundgiver napísal:Najkrajsie na tom je, ze patch 1.3 pri oprave dost zvazne bugy prirobil - po nainstalovani patchu 1.3 z 1.2 postava prestala reagovat na skok (teda neskace), pri zosadnuti z kona sa o kona zasekne a neda sa hybat (bud sa da ist na koni alebo ho treba zabit), mrtvi nepriatelia sa stracaju na nedaju sa im vybrat vrecka no a najlepsie je, ze hra kazde dve minuty pada. Proste toto je jeden z najpodarenejsich patchov ake vysli a rozhodne ho odporucam kazdemu nainstalovat :?
Hmm zaujimave ja podobne problemy nemam ... aspon som si nefsimol ze by sa mi nedalo skakat co sa mi da ... to s konom neviem lebo ich nepouzivam ... a co sa tyka mrtvych nepriatelov ze zmiznu to sa dialo aj predtym a neviem co je natom zle ( nemiznu hned ... ) a nakoniec padanie kazde 2 min ?? este a ni raz mi hra nepadla ... asi mas moc slaby PC nato ...
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

Kompom to rozhodne nebude:) Vsetko zacalo az po nainstalovani patchu 1.3
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Menší offtopic..,potrebuje táto hra PhysX?Asi hej..lebo mne to nejde spustiť a som trochu sklamaný..som sa tešil..mám GeForce 6600,tak asi môžem len snívať.. :(
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Baxxter99 napísal:Menší offtopic..,potrebuje táto hra PhysX?Asi hej..lebo mne to nejde spustiť a som trochu sklamaný..som sa tešil..mám GeForce 6600,tak asi môžem len snívať.. :(
ja mam 6600GT a hra ide.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Treba si poriadne precitat NFO a podla vsetkeho by to malo ist kedze aj mne to so 6600vkou ide :wink:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Vďaka chlapi,už som to nejak spustil,ale keďže mi už v menu seká,tak som to radšej vypol..radšej si počkám na menší upgrade.Podľa screenov to vyzerá kásne. :smt007
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Heh ja som tu hru nainstaloval iba nedavno... a celkom ma bavi :) hram to na 1.5 patchi (co som pocul predtym bola nehratelna) v cestine ..
CElkom ma dostal system veci (spajanie) ajek jednoduce a chytlave :oops: SIce hra ma celkkom dost chyb ale zatial som nenarazil na nejaku fakt zavaznu co by mi hru vyslovene znechutilo... jedine co ma serie su prtivnici s lukom .. pretoze ja som bojovnik a dokym sa k nim dostanem (oni stale utekaju :D ) tak to je niekedy dost dlho.. a ta jazda na koni je dost spatna.. i ked da sa na to zvyknut.. Grafika je dost pekna a nenarocna takze vsetko hore a ide krasne.. (e6300,7900 gs, 1gb 800 mhz)
evee
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa evee »

Kelko napísal:Heh ja som tu hru nainstaloval iba nedavno... a celkom ma bavi :) hram to na 1.5 patchi (co som pocul predtym bola nehratelna) v cestine ..
CElkom ma dostal system veci (spajanie) ajek jednoduce a chytlave :oops: SIce hra ma celkkom dost chyb ale zatial som nenarazil na nejaku fakt zavaznu co by mi hru vyslovene znechutilo... jedine co ma serie su prtivnici s lukom .. pretoze ja som bojovnik a dokym sa k nim dostanem (oni stale utekaju :D ) tak to je niekedy dost dlho.. a ta jazda na koni je dost spatna.. i ked da sa na to zvyknut.. Grafika je dost pekna a nenarocna takze vsetko hore a ide krasne.. (e6300,7900 gs, 1gb 800 mhz)
kamarade suhlasim.ja som to hral na 1.1 a bolo to good ale potom som si stiahol tu 1.5 a je to omnoho lepsie hlavne rysi hlav postav...inak krajina strasne velka asuper spracovana..na tom koni je to celkom dobre ze sa rychlo dostanem na daleky bod ale inak je to hrozne lebo mensi kkopcek nedokaze vyjst takze tak...inak neuveritelne nenarocna hra.. :smt039
collfi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa collfi »

jak to niekto hra alebo nedavno hral, tak by som potreboval pomoc, v meste som spravil zlocin, a vsetci ma chcu zabit, co mam spravit aby ma nechceli? potrebujem si splnit questy
engWar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa engWar »

moje postrehy:
-co sa tyka pribehu, dohral som to este minulu jesen a z pribehu si nepsominam na nic - co vypoveda o jeho kvalite
-v mestach okrem obchodnikov ziadne NPC co by zadavali questy a pod (az na par vynimiek)
-cela napln hry spocivala v tom ze som sa teleportoval z mesta do mesta a pozeral stale dookola obchodnikov ci nemaju brnenie a zbran ktore som hladal
-akurat ked ma to zacinalo ako-tak bavit tak sa hra skoncila
-na konci som cakal apson nejaky poriadny fight s bossom, no nic take sa nedialo (kedze vdaka predoslemu priebehu hry som bol nepremozitelny pre akukolvek velku skupinu nepriatelov)
-v konecnom dosledku, prijemne spestrenie volneho casu ale nic co by zanechalo stopu

-je nutno dodat, ze tato hra sa v ziadnom pripade nemoze porovnavat s klenotmi Gothic I a II, ktore som hral pred dlhymi rokmi a pribeh a vsetko okolo toho mi utkvelo v pamati doteraz, a rozhodne aj G3 je o mnoho priecok vyssie, aspon co sa tyka pribehu a po aplikacii posledneho community patchu je Gothic 3 rozhodne o par desiatok % vyssie
Napísať odpoveď