Nechce ma prihlasit

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
qwerty-xyz

Nechce ma prihlasit

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ked sa prihlasujem z opery tak ma nechce prihlasit na hojko len ma hodi zase na uvodnu stranku :cry:
Momentalne dneska...
:x
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Vyskúšaj odstrániť cookies pre www.hojko.com.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skusam operu a ziadny problem.
qwerty-xyz

hojko napísal:Skusam operu a ziadny problem.
hm tak fajn ale u mna to neide len tak z nicoho nic.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tiez sa mi to stalo v Opere, ze ma nechcelo prihlasit na ziadne forum. Pomohol len reinstall resp. akurat vtedy vysla nova verzia. Vymazanie cookies nepomohlo..
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mne to robilo, keď sme presuvali forum a iny hosting. V cookies som si našiel dotyčne forum a sušienky som pomazal. Všetko išlo bezproblemovo. Ak ti to nepomože, tak skus ten reistal, koniec koncov je to par klikov a zabere to minimum času.. :)
qwerty-xyz

Frikso napísal:Mne to robilo, keď sme presuvali forum a iny hosting. V cookies som si našiel dotyčne forum a sušienky som pomazal. Všetko išlo bezproblemovo. Ak ti to nepomože, tak skus ten reistal, koniec koncov je to par klikov a zabere to minimum času.. :)
Ludia skusal som to preinstalovat viackrat a prisiel som nat oasi v com to je ale nejako mi to ze to viem nepomaha.
tu vam hodim co mi vypise. :cry:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

qwerty-xyz: Ta hlaska sa tyka SSL/TSL prihlasovania na server, ktore nie je. Ale rovnako na tom su aj ine stranky, napriklad vsetky mailove servre, ktore maju nesifrovane, tie lepsie sifrovanie spojenie.
qwerty-xyz

hojko napísal:qwerty-xyz: Ta hlaska sa tyka SSL/TSL prihlasovania na server, ktore nie je. Ale rovnako na tom su aj ine stranky, napriklad vsetky mailove servre, ktore maju nesifrovane, tie lepsie sifrovanie spojenie.
OK,dik za informaciu uz to ide. Urobil som to asi tak ze som si cca 2 hodiny skusal jednotlive policka v nastaveniach odskrtavat ci to pojde a nakoniec som trafil taku kombinaciu co sla. :)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

S operov a hojko.com som nikdy problem nemal...Operu uz pouzivam nejaky ten rok(skor 5 rokov)
qwerty-xyz

pishta napísal:S operov a hojko.com som nikdy problem nemal...Operu uz pouzivam nejaky ten rok(skor 5 rokov)
ja 5 az nie ale dva,ale jednoducho sa tu z casu nacas dokaka niekolko veci a nastaveni.
Napísať odpoveď