Tiez sa mi to stalo v Opere, ze ma nechcelo prihlasit na ziadne forum. Pomohol len reinstall resp. akurat vtedy vysla nova verzia. Vymazanie cookies nepomohlo..
Mne to robilo, keď sme presuvali forum a iny hosting. V cookies som si našiel dotyčne forum a sušienky som pomazal. Všetko išlo bezproblemovo. Ak ti to nepomože, tak skus ten reistal, koniec koncov je to par klikov a zabere to minimum času..
Frikso napísal:Mne to robilo, keď sme presuvali forum a iny hosting. V cookies som si našiel dotyčne forum a sušienky som pomazal. Všetko išlo bezproblemovo. Ak ti to nepomože, tak skus ten reistal, koniec koncov je to par klikov a zabere to minimum času..
Ludia skusal som to preinstalovat viackrat a prisiel som nat oasi v com to je ale nejako mi to ze to viem nepomaha.
tu vam hodim co mi vypise.
qwerty-xyz: Ta hlaska sa tyka SSL/TSL prihlasovania na server, ktore nie je. Ale rovnako na tom su aj ine stranky, napriklad vsetky mailove servre, ktore maju nesifrovane, tie lepsie sifrovanie spojenie.
hojko napísal:qwerty-xyz: Ta hlaska sa tyka SSL/TSL prihlasovania na server, ktore nie je. Ale rovnako na tom su aj ine stranky, napriklad vsetky mailove servre, ktore maju nesifrovane, tie lepsie sifrovanie spojenie.
OK,dik za informaciu uz to ide. Urobil som to asi tak ze som si cca 2 hodiny skusal jednotlive policka v nastaveniach odskrtavat ci to pojde a nakoniec som trafil taku kombinaciu co sla.