avg update help
avg update help
v poslednom case mi vobec neupdatuje avg... napise ze ziadne aktualizacie nie su mozne... robi to uz asi 3-4 dni co som si vsimol... skusal som ho aj preinstalovat ale bez vysledne... robi to aj vam alebo je chyba u mna.. ak ano tak aka ?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nechcem rozputat flamewar, ale nechcete si dat nejaky skutocny antivirus do vasich pocitacov skor, ako nam o mesiac-dva otvorite dalsi thread, kde bude: "Prosim pomoc, asi mam virus!"? S takym Avastom by ste ziadne taketo problemy nemali. Ci uz v Home alebo Professional verzii. 
Co sa tyka tvojho problemu. Nevieme aku verziu pouzivas. Nevieme aky mas internet. (ci si za FW, proxy atd.) - az das viac info, mozeme sa skusit dostat k problemu.
Co sa tyka tvojho problemu. Nevieme aku verziu pouzivas. Nevieme aky mas internet. (ci si za FW, proxy atd.) - az das viac info, mozeme sa skusit dostat k problemu.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
hehe tiez nechem rozputat flamewar .. ale ked si vies Avast nastavit tak si za vodouneppo napísal:pripojenie mam wifi(ale kabel si prepinam s otcovym notebookom), firewal nemam, proxy tiez a pouzivam aj NOD32... nedavno som pouzival avast+nod ale avast mi spomaloval pc takze som presiel na avg+nod ale avg mi teraz uz nechce updatovat
.. ale k teme : ... nemas nahodou expirovany nejaky aktivacny kluc, licenciu ? ... lebo to by moho byt tiez problem ... alebo skus nejako manualne doinstalovat tu databazu ... nevyznam sa v AVG, ale treba skusat, skusat, skusat ...