avg update help

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
neppo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

avg update help

Príspevok od používateľa neppo »

v poslednom case mi vobec neupdatuje avg... napise ze ziadne aktualizacie nie su mozne... robi to uz asi 3-4 dni co som si vsimol... skusal som ho aj preinstalovat ale bez vysledne... robi to aj vam alebo je chyba u mna.. ak ano tak aka ?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Občas to robí aj mne, ale nevšimol som si, či aj dnes (asi príliš zaťažený server).
neppo
Light Professional
Light Professional

btw ocovi na notebooku to funguje no mne stale nic :(
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

Hm aj mne to funguje normalne...ake mas AVG?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nechcem rozputat flamewar, ale nechcete si dat nejaky skutocny antivirus do vasich pocitacov skor, ako nam o mesiac-dva otvorite dalsi thread, kde bude: "Prosim pomoc, asi mam virus!"? S takym Avastom by ste ziadne taketo problemy nemali. Ci uz v Home alebo Professional verzii. :)

Co sa tyka tvojho problemu. Nevieme aku verziu pouzivas. Nevieme aky mas internet. (ci si za FW, proxy atd.) - az das viac info, mozeme sa skusit dostat k problemu.
Misox
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Misox »

Presne tak ako povedal kolega predomnou.... dajte si nejaky skutocny antivirus nie nejaky avg alebo nedajboze avast.... nainstalujte NOD32 a mate po vsetkych starostiach :!:
neppo
Light Professional
Light Professional

pripojenie mam wifi(ale kabel si prepinam s otcovym notebookom), firewal nemam, proxy tiez a pouzivam aj NOD32... nedavno som pouzival avast+nod ale avast mi spomaloval pc takze som presiel na avg+nod ale avg mi teraz uz nechce updatovat :(
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

neppo napísal:pripojenie mam wifi(ale kabel si prepinam s otcovym notebookom), firewal nemam, proxy tiez a pouzivam aj NOD32... nedavno som pouzival avast+nod ale avast mi spomaloval pc takze som presiel na avg+nod ale avg mi teraz uz nechce updatovat :(
hehe tiez nechem rozputat flamewar .. ale ked si vies Avast nastavit tak si za vodou :-) ...

.. ale k teme : ... nemas nahodou expirovany nejaky aktivacny kluc, licenciu ? ... lebo to by moho byt tiez problem ... alebo skus nejako manualne doinstalovat tu databazu ... nevyznam sa v AVG, ale treba skusat, skusat, skusat ...
Napísať odpoveď