Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

pHysIQ napísal:Ty ju pol roka nosis v hlave, kazdy den tu o nej pises a urcite sa ti s nou aj sniva a tebe staci kamaratstvo? Uz ste mali svadbu planovat. :lol:
ja tiez suhlasim s tym ze z daleka ti nestaci kamaratstvo ale vies ze je to to jedine co v sucastnosti s nou mozes mat ... tak ci tak by bolo podla mna lepsie keby si na nu zabudol ved je plno inych dievcat i tak to nebude na osoh ze budete kamarati a tym ze ti bude na ociach budes mat nekonecny problem zabudnut a o pol roka tu bude 100 stran o dievcati z kostola :D
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Tak sem prispievam znova .
Nic vynimocne sa neudialo , len si piseme . Avsak irituje ma jedna vec.
Ked sme si pisali co nove a tak , tak vravela ze bola zo skoly prec atd atd . No a hovorilam i ze ako to tam s kamoskami roztocila , jaky tam boli supr chalani ( ze mali 6 litrov vodky :shock: co vsak pochybujem :? ) Ze jeden sa jej pytal ci nechce u neho spat . Ze jak odchadzali tak vsetci plakali . A potom este jak naschval , napisala . Nakoniec sme sa vyobjimali a dala som im aj pusu .

Co tymto sleduje ze mi to vykecava ? To chce aby som sa citil pod psa :?: :weep:

Edit/: Ja som natu poslednu vec zareagoval akoby z humorom som napisal ze : Aj ja chcem :-) , ale potom som uz musel ist tak som napisal ze caw a ona tam trtla ale 10 smajlikov a ze ahoj .
Lol nechapem :? :!:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

pravdepodobne provokuje... zaujima ju tvoja dalsia reakcia
ale urcite
1)nebolo tam 6 litrov vodky ,,,,asi si cela skupinka objednala po poldeci
2)nemyslim zeby sa jej niekto spytal ci u neho nechce spat

a ked sa aj vyobjimali a "dala im pusu" tak na to kasli... inac aspon vidis aka je ... aby si nedopadol ako jeden takyto u ktoreho temy sa teraz riesia provokacie zo strany inych

tu ta provokuje ona k tomu ako budes reagovat,pravdepodobne toho zamerom nieje to aby si sa zle citil

proste ju uz neries :!:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

BabySHAQ napísal:Tak sem prispievam znova .
Nic vynimocne sa neudialo , len si piseme . Avsak irituje ma jedna vec.
Ked sme si pisali co nove a tak , tak vravela ze bola zo skoly prec atd atd . No a hovorilam i ze ako to tam s kamoskami roztocila , jaky tam boli supr chalani ( ze mali 6 litrov vodky :shock: co vsak pochybujem :? ) Ze jeden sa jej pytal ci nechce u neho spat . Ze jak odchadzali tak vsetci plakali . A potom este jak naschval , napisala . Nakoniec sme sa vyobjimali a dala som im aj pusu .

Co tymto sleduje ze mi to vykecava ? To chce aby som sa citil pod psa :?: :weep:

Edit/: Ja som natu poslednu vec zareagoval akoby z humorom som napisal ze : Aj ja chcem :-) , ale potom som uz musel ist tak som napisal ze caw a ona tam trtla ale 10 smajlikov a ze ahoj .
Lol nechapem :? :!:
Vie,že sa ti páči a baví ju provokovať ťa... mal by si na to reagovať uplne lahostajne. Žiadne aj ja chcem, ale mal si do nej rzpnuť aj ty, že je ako vidíš na rozdanie a napr, aj to,že ty sa s každým pozkávať nedokážeš, alebo niečo podobné...
a tých 6l vodky; to je fakt vec s ktorou sa oplatí chváliť...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

BabySHAQ napísal:Ze jeden sa jej pytal ci nechce u neho spat . Ze jak odchadzali tak vsetci plakali . A potom este jak naschval , napisala . Nakoniec sme sa vyobjimali a dala som im aj pusu .

Provokuje ta ... a hlavne predvadza ...sak kolko to ma rokov??
BabySHAQ mas neuveritelne stastie ze sa ti od tahehoto veku dari ... Ja som do 17 ani o babe nerozmyslal ... vela sa mi ich pacilo ale kazdu jednu som bral ako kamaratku ...
Zda sa mi ze 50% z toho co povedala je pi... len aby ta nasrala alebo vyprovokovala k nejake reakcii
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Ber to s nadhľadom, zrejme sa chce cítiť dôležitá, keď sa necháva takto počuť.
slavo120
Professional
Professional

Chlape ser na nu kym este mozes .... uz si sa dost natrapil kvoli nej ... ja som bol na tom podobne kvoli jednej babe ale uz ju mam uplne v pazi nic proti nej nemam ale nevsimam si ju nic uz neriesim .....a kvoli nej musim este teraz aj pocuvat narazky obcas ... chces dopadnut podobne ??.......ved uz ser na nu pochop ze neni jedina na svete a tebe nestoji za to aby si sa tak trapil ... ja viem ze sa to lahise hovori ako robi aj ja som si to myslel ale da sa to ved mam s tym skusenost nic proti nej nemam ale kaslem proste na nu lebo som si uvedomil ze mi nestoji za tolke starosti .... skus sa nad tym zamysliet :wink: .... da sa to viem co hovorim ....a neni jedina na svete vies ze pomedzi to co ju tu riesis uz nesmierne dlho si uz mohol mat davno inu niejaku co by ta mala rada .... lenze ty mas zavrete oci a vidis len ju ... no tak schop sa a zacni hladat inde ... more je plne ryb .... :wink: hlavu hore a na tutu uz kasli
THeBaNDiT
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa THeBaNDiT »

este si s nou pis... ale urcite jej nepodliezaj, bud hrdy... mozno Ta len skusa.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

THeBaNDiT napísal:este si s nou pis... ale urcite jej nepodliezaj, bud hrdy... mozno Ta len skusa.
Myslím že to by ale nebol on , načo sa zbytočne pretvarovať a radiť mu ako tú hru má hrať najlepšie ? Nech si nájde dievča pri ktorom bude sám sebou a nebude musieť stále niečo vymýšľať . Treba hľadať problém je v tom že on nehľadá , veď do celej tejto témy som tuším (opravte ma ak sa mýlim ) nezaznamenal ani jeden príspevok že si hľadá iné dievča , alebo sa o inú snaží . Je to choré - ba až posadnuté . A hlavne je to hanba pre neho samého keď už pre nič iné tak by som sa zamyslel kde sú medze a kam siaha hranica po ktorú som ochotný sa znížiť. Lenže on tú hranicu ziavne nemá a bol by ochotný klesať donekonečna keby vedel že ho raz bude ľúbiť problém je v tom že ona ťa ľúbiť nebude aspoň nie v najbližšej dobe.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

cheche, 32 stran hadzania hrachu na stenu
aj tak to BabyShaq nenecha tak ze? :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mi-chau: A preco by mal??? Je mlady, casu ma este dost a mozno casom pochopi (o par rokov), ze cakal zbytocne, ale tiez sa moze stat, ze bude jeho. Ako sa hovori: Prva laska boli, ta sa nikdy nezahoji.
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SeXy »

No dnes je nedela ta by mal daco napisat nam :/
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:...vravela ze bola zo skoly prec atd atd . No a hovorilam i ze ako to tam s kamoskami roztocila , jaky tam boli supr chalani ( ze mali 6 litrov vodky :shock: co vsak pochybujem :? ) Ze jeden sa jej pytal ci nechce u neho spat . Ze jak odchadzali tak vsetci plakali . A potom este jak naschval , napisala . Nakoniec sme sa vyobjimali a dala som im aj pusu .

Co tymto sleduje ze mi tu vykecava ? To chce aby som sa citil pod psa :?: :weep:
:roll:
Predvádza sa a potrebuje sa pochváliť so svojimi hyperbolizovanými zážitkami. Proste strašne preháňa a potrebuje, aby jej ľudia písali odpoveďe typu: "To faakt??, Sila!! Cozeee??!!! Aj ja chceem!, nabuduce idem s vami!" a podobne. Proste sa chce cítiť obdivovaná...
Inak tých 6 itrov vodky... :smt044 ten bol fakt dobrý :wink:
"My", sme teraz boli na 2 dni na chate u kamarátky a mali 4 7dcky a dake piva...na 18 ľudi...Chcem vidieť hentakých 13r soplákov, ako by dali 6 litrov vodky:D Pusu? Noa?
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

No asi mate pravdu . Inak este dodam , ona sa najskor chvalila ze kokko tej vodky mali ale nakoniec napisala ze ona pila len kofolu :)
Ale teraz k veci .
Pise sa mi s nou naozaj dobre aj sme sa dnes v kostole pozravili , sice potichu ale predsa . :)
Avsak pisanie je predsa len pisanie a hlavne ked ona musi o pol desatej z netu :( . Chcel by som ju zavolat niekam na zmrzlinu alebo nieco podobne , jednoducho nejak sa s nou skontaktovat na zivo . Co si myslite neni to priskoro ? Nezlakne sa znova ? A ak nie ako to mam spravit ? Plz hodte sem nejake navrhy . :)

Dik :!:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

BabySHAQ napísal:No asi mate pravdu . Inak este dodam , ona sa najskor chvalila ze kokko tej vodky mali ale nakoniec napisala ze ona pila len kofolu :)
To bolo úplne jasné už od začiatku. Nedivil by som sa, pokiaľ by všetci pili iba kofolu a vodku videli iba v menu...
BabySHAQ napísal:Co si myslite neni to priskoro ?
Áno, na to bude priskoro možno ešte aj za rok!
BabySHAQ napísal:Nezlakne sa znova ?
Ako keby si to nevedel. Zľakne.
BabySHAQ napísal:A ak nie ako to mam spravit ?
Máš to spraviť už konečne tak, ako Ti to radí celé hojko.com :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

BabySHAQ: keď ťa ona bude chcieť (to je prakticky nemožné ) tak ti sama dá signál , pokiaľ tak nespraví ser na ňu.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

P3Bo napísal:BabySHAQ: keď ťa ona bude chcieť (to je prakticky nemožné ) tak ti sama dá signál , pokiaľ tak nespraví ser na ňu.
Myslím, že s jeho nezaujatosťou a racionalitou vo vzťahu k nej je takéto niečo priam nemožné. BabySHAQ berie ešte aj to, keď ho pozdraví za signál - zveličuje každý signál, čo smeruje od nej k nemu a prikladá mu nereálne veľkú váhu. Ona by musela prestať existovať v jeho okolí a aj na nete, aby jej dal pokoj. Ale veď aj to príde :smt006
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vidim to tak ze BabyShaq-a treba prefackat a Maydayovi kupit k.u.r\/u
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Niektoré témy som už prestal čítať. :roll:

Tu je jediný problém >> VEK << - vek obidvoch.

Ja som bol presne taký istý a jedine čas vyriešil tú jedinú vec, že nejakým záhadným spôsobom som začal dostávať rozum. Volá sa to asi puberta a dospievanie. :wink:

Čiže sa do tejto témy vrátim tak o 2-3 roky. :smt006
slavo120
Professional
Professional

hojko napísal:mi-chau: A preco by mal??? Je mlady, casu ma este dost a mozno casom pochopi (o par rokov), ze cakal zbytocne, ale tiez sa moze stat, ze bude jeho. Ako sa hovori: Prva laska boli, ta sa nikdy nezahoji.
je mlady casu ma dost ......... ok mozno mu tobude trvat dlho ..... lenze tento cas je prenho premarnenim akoze jasne ziska skusenosti nieco sa priuci lenze mal by pochopit ze ona ho nechce (aspon nie teraz) a mozno takto si premarnuje sancu najst niekoho ineho ved istotne neni jedina na svete ..... ja mam tiez len 16 nedavno som bol nesmierne zalubeny do jednej baby ok mozno to bolo tiez len platonicka laska ale premarnil som kvoli nej nesmierne vela casu a i tak som sa len doripal a ona nema zaujem ... ja to nelutujem aspon som nieco skusil nieco zazil a priucil sa to kvitujem i jemu ale mne nakoniec doslo ze to nema zmysel ze ona ma svoj zivot a ja don nikdy patrit nebudem boli to ale zivot ide dalej a ja viem ze ma to prejde a kedy toto dojde i jemu podla mna by sa uz mal snazit zabudnut najst si niejaky iny objekt ved je plno peknych milych bab istotne sa ti este niejaka paci a nie 32 stran tvojich utrap to ti za to nestoji aspon podla mna
Napísať odpoveď