Photoshop

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
.::Dallas::.
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Photoshop

Príspevok od používateľa .::Dallas::. »

Potrebujem vec jednu vraj sa dá spraviť taká vec že si spravite v ps grafiku a potom sa to dá nejak ulažať do html je to pravda??A ak hej dá sa ptom tám vsuvať anketa a pisať texty sa do toho daju cez MAcromedia Dreamweaver??

Kód: Vybrať všetko

http://www.tutorialy.com/tutorial/52/Prevod-designu-do-kodu
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

ENG : File -> Save for web
SVK : Súbor -> Uložit pre web (web stranku,...)

a potom cely web spojazdnit pomocou css alebo tabuliek pripadne css + tabulky ...

toto co ty hovoris bude program ktory ti vygeneruje nejaku staticku stranku alebo co => kravina ...
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

d

fruxo napísal:ENG : File -> Save for web
SVK : Súbor -> Uložit pre web (web stranku,...)

a potom cely web spojazdnit pomocou css alebo tabuliek pripadne css + tabulky ...

toto co ty hovoris bude nejaka generovana staticka kravina ...
vedel by si mi to spraviť?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Taketo veci spravis akurat cez imageready, ktory by si mal mat k PSku, ak nemas nejaku RIP warez version :) . Tu si spravis kazdy boarder aj tabulku, cele sa ti to ulozi aj s csskom, staci to vhodne vyexportovat, trochu poskusaj a prides na to. Raz davno som sa s tym hral, dokaze to pekne veci ;) Good Luck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

blazer napísal:Taketo veci spravis akurat cez imageready, ktory by si mal mat k PSku, ak nemas nejaku RIP warez version :) . Tu si spravis kazdy boarder aj tabulku, cele sa ti to ulozi aj s csskom, staci to vhodne vyexportovat, trochu poskusaj a prides na to. Raz davno som sa s tym hral, dokaze to pekne veci ;) Good Luck
Ale daju sa tám aj vloži aj anekty z bleboardu a tak??? :? ap ísať ta texty?
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

.::Dallas::. napísal:Ale daju sa tám aj vloži aj anekty z bleboardu a tak??? :? ap ísať ta texty?
Samozrejme, je to mozno trosicku neprakticke, ale ved stranku ti to ulozi ako html takze source si mozes upravovat ako chces, ja som v tom vela stranok robil, keby si to moc potreboval napis mi na ICQ, poriesime nieco. :)
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jerry »

jednoduche,v photoshope ked mas spraveny design tak das Ulozit pre Web,dalej->Uložiť a dole pri nazve suboru nenastavis JPEG ale HTML! 8)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Jerry napísal:jednoduche,v photoshope ked mas spraveny design tak das Ulozit pre Web,dalej->Uložiť a dole pri nazve suboru nenastavis JPEG ale HTML! 8)
no jo ale to bude mat len jeden obrazok vhodeny do kodu .. musis si minimalne spravit SLICE-i v PS alebo potom klikaciu mapu - niesom sice programator ale s obrazkom v html kode asi vela toho nenarobi :?
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja tiez niesom programator ale viem ze sa to takto da a potom mozes do toho nejako dokladat info :?
vikki
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nooooo...

Príspevok od používateľa vikki »

tak o thom imageready... neviem moc jako ste tho robili k tomu som sa ece nedostal. No ale v CS ku robym stranky a resim to tak ze si spravim template .... ked je cely hotovy tak ho musis nastrihat .... ked je nastrihane das subor - ulzit pre web .... a otno ti ulozi obr tak jako mas nastrihane.... a pothom tho uz len v nejakom programe pohadzes do seba poskladas a ono ti vygeneruje aj stranku ale myslim ked das stranku ulozit a zmenis toto JPG na HTML thak ti tho samo ulozi aj vygeneruje html kod....
Ale V photoshope sa nedaju spravit pohyblive veci podlamna..... ani ankety ... treba pouzit nekay script a nahodit ho tam .......
Jerry
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jj presne tak :wink:
Napísať odpoveď