Ako sa spravat na Maturite

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
spanoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa spanoo »

piton napísal:Predsedom je fuck co sa pred nimi deje... Oni tam iba zahrievaju stolicky a zeru kolacky...
neviem kto ti to povedal, ale z vlastnej skusenosti viem ze to tak nieje..niektori premudreli ucitelia sa chcu predviest ze aj oni cosi vedia a pytaju sa jednu dve otazky..oni sa vacsinou pytaju dost tazke veci aby zistili ci ta neodrovna ked nebudes vediet odpoved..nieje dolezite aby si vedel odpovedqat ale aby si vedel hovorit a dedukovat...u nas to tak byva... :roll:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

najhorsie by bolo keby si prisiel so zuvackou, ruky vo vreckach a v tvari vyraz najvacsieho majstra sveta, spoluziak tak odpovedal na fyzike ked cez prestavku vsetko vedel a profka ho tak zdeptala pri odpovedi az odisiel so styrkou...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

spanoo napísal:neviem kto ti to povedal, ale z vlastnej skusenosti viem ze to tak nieje..niektori premudreli ucitelia sa chcu predviest ze aj oni cosi vedia a pytaju sa jednu dve otazky..oni sa vacsinou pytaju dost tazke veci aby zistili ci ta neodrovna ked nebudes vediet odpoved..nieje dolezite aby si vedel odpovedqat ale aby si vedel hovorit a dedukovat...u nas to tak byva... :roll:
Povedala mi to ucitelka, ktora to pocula od viacerych uciteliek, ze sa boja ist na inu skolu do komisie a su iba ticho aby nieco nepokazili... Ale samozrejme sa najdu aj hyperaktivni ucitelia :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

piton napísal:Povedala mi to ucitelka, ktora to pocula od viacerych uciteliek, ze sa boja ist na inu skolu do komisie a su iba ticho aby nieco nepokazili... Ale samozrejme sa najdu aj hyperaktivni ucitelia :lol:
jj napriklad jedna nemenovana anglicninarka z nasej skoly, ktora moba minueho roku predsedkynou na konkurencnom gymnaziu dost pobabrala znamky dievcatam (tym vystrednejsim)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

miki690 napísal:jj napriklad jedna nemenovana anglicninarka z nasej skoly, ktora moba minueho roku predsedkynou na konkurencnom gymnaziu dost pobabrala znamky dievcatam (tym vystrednejsim)
take konzervativne ucitelky nemam rad.
preto si dnes musim oholit moje mesacne fuzy a dat si do poriadku vlasy...
btw: budte slusni a namiesto čo? sa spytajte prosim? :) (to nam vycita jedna ucitelka co bude v komisii)
spanoo
Star
Star

no a uz pomaturotne skusenosti..Moja kamaratka nemala nikdy 3 na vysvedceni a na maturite ju ucitelka dodrbala a dala jej za 3 len koli vystrihu..normalne jej povedala ze ako sa tak moze obliect na maturitu :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

To su tie ucitelky -stare konzervy, uvidia vystrih a uz su pohorsene :roll: Na jednej strane, aj oblecenim treba spravit dobry dojem, na druhej, nemalo by ovplyvnit znamku.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

bolek napísal:To su tie ucitelky -stare konzervy, uvidia vystrih a uz su pohorsene :roll: Na jednej strane, aj oblecenim treba spravit dobry dojem, na druhej, nemalo by ovplyvnit znamku.
Ale ta dievcina tiez bola blba, ze sa tak obliekla, ma zaposobit na komisiu a nie na spoluziakov :roll: Mohla to predvidat...
Ja som prisiel na matiku rozopnuta kosela a kravata volna :lol: Vsimol som si to az pri odpovedi a to uz bolo neskoro :D Ale im to nevadilo...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ved hej, dojem..Lenze ta ucitelka si to mohla nechat pre seba, pomysliet si hocico, povedat jej, ze to nie je najvhodnejsie, ale aby jej zhorsila znamku???
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

vsetkym maturantom prajem prijemne prezite maturitnych sviatkov, vela pohody, zdravia stastia a lucku!
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

miki690 napísal:hehe ja si myslim , ze by bolo horsie , keby som si to svoje cudo dal ostrihat, lebo by ma asi nikto nespoznal :D
miki690 podla mna je tu hlupost. Na mature by si mal byt hodnoteny za to co si povedal/nepovedal/ pripadne zohladnit 4 roky a nie podla toho ci mas dlhe vlasy a akej farby mas kravtu...
spanoo
Star
Star

ked som zakladal temu tak som este netusil ako a co.....ale teraz uz mam polovicu maturity za sebou a mozem povedat, ze dolezite je kecat kecat a kecat..nebyt extravagnatny a arogantny...a dvojka je ista :lol:
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

spanoo napísal:ked som zakladal temu tak som este netusil ako a co.....ale teraz uz mam polovicu maturity za sebou a mozem povedat, ze dolezite je kecat kecat a kecat..nebyt extravagnatny a arogantny...a dvojka je ista :lol:
sa ti povie kecat kecat kecat, ked si vytiahnes otazku, o ktorej nemas ani ponatia :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

VINNIE napísal:sa ti povie kecat kecat kecat, ked si vytiahnes otazku, o ktorej nemas ani ponatia :D
myslim ze spanoo myslel cudzie jazyky tam sa da vykecaj aj z toho co neves
spanoo
Star
Star

je to uplne jedno aky predmet
jazyky....kecas a kecas...skusaju ta z toho ako rozpravas nie z nejakych faktov..tie fakty ti maju len pomoct s tym aby si vedel o com kecat
slovencina...kecas a kecas..svoje nazory, pocity, myslienky...precitas si ukazky..a ides
IVT...vsetko najdes cez google..teda my mozem pouzivat net
Ekonomia, NOSka, Dejepis..atd....mas prei sebe knizky, slovniky...cize pozres a ficis....dostat za 5 lebo za 4....NEMOZNE 8)
Napísať odpoveď