neviem kto ti to povedal, ale z vlastnej skusenosti viem ze to tak nieje..niektori premudreli ucitelia sa chcu predviest ze aj oni cosi vedia a pytaju sa jednu dve otazky..oni sa vacsinou pytaju dost tazke veci aby zistili ci ta neodrovna ked nebudes vediet odpoved..nieje dolezite aby si vedel odpovedqat ale aby si vedel hovorit a dedukovat...u nas to tak byva...piton napísal:Predsedom je fuck co sa pred nimi deje... Oni tam iba zahrievaju stolicky a zeru kolacky...
Ako sa spravat na Maturite
Povedala mi to ucitelka, ktora to pocula od viacerych uciteliek, ze sa boja ist na inu skolu do komisie a su iba ticho aby nieco nepokazili... Ale samozrejme sa najdu aj hyperaktivni uciteliaspanoo napísal:neviem kto ti to povedal, ale z vlastnej skusenosti viem ze to tak nieje..niektori premudreli ucitelia sa chcu predviest ze aj oni cosi vedia a pytaju sa jednu dve otazky..oni sa vacsinou pytaju dost tazke veci aby zistili ci ta neodrovna ked nebudes vediet odpoved..nieje dolezite aby si vedel odpovedqat ale aby si vedel hovorit a dedukovat...u nas to tak byva...
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
jj napriklad jedna nemenovana anglicninarka z nasej skoly, ktora moba minueho roku predsedkynou na konkurencnom gymnaziu dost pobabrala znamky dievcatam (tym vystrednejsim)piton napísal:Povedala mi to ucitelka, ktora to pocula od viacerych uciteliek, ze sa boja ist na inu skolu do komisie a su iba ticho aby nieco nepokazili... Ale samozrejme sa najdu aj hyperaktivni ucitelia
take konzervativne ucitelky nemam rad.miki690 napísal:jj napriklad jedna nemenovana anglicninarka z nasej skoly, ktora moba minueho roku predsedkynou na konkurencnom gymnaziu dost pobabrala znamky dievcatam (tym vystrednejsim)
preto si dnes musim oholit moje mesacne fuzy a dat si do poriadku vlasy...
btw: budte slusni a namiesto čo? sa spytajte prosim?
Ale ta dievcina tiez bola blba, ze sa tak obliekla, ma zaposobit na komisiu a nie na spoluziakovbolek napísal:To su tie ucitelky -stare konzervy, uvidia vystrih a uz su pohorseneNa jednej strane, aj oblecenim treba spravit dobry dojem, na druhej, nemalo by ovplyvnit znamku.
Ja som prisiel na matiku rozopnuta kosela a kravata volna
miki690 podla mna je tu hlupost. Na mature by si mal byt hodnoteny za to co si povedal/nepovedal/ pripadne zohladnit 4 roky a nie podla toho ci mas dlhe vlasy a akej farby mas kravtu...miki690 napísal:hehe ja si myslim , ze by bolo horsie , keby som si to svoje cudo dal ostrihat, lebo by ma asi nikto nespoznal
-
VINNIE
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
sa ti povie kecat kecat kecat, ked si vytiahnes otazku, o ktorej nemas ani ponatiaspanoo napísal:ked som zakladal temu tak som este netusil ako a co.....ale teraz uz mam polovicu maturity za sebou a mozem povedat, ze dolezite je kecat kecat a kecat..nebyt extravagnatny a arogantny...a dvojka je ista
je to uplne jedno aky predmet
jazyky....kecas a kecas...skusaju ta z toho ako rozpravas nie z nejakych faktov..tie fakty ti maju len pomoct s tym aby si vedel o com kecat
slovencina...kecas a kecas..svoje nazory, pocity, myslienky...precitas si ukazky..a ides
IVT...vsetko najdes cez google..teda my mozem pouzivat net
Ekonomia, NOSka, Dejepis..atd....mas prei sebe knizky, slovniky...cize pozres a ficis....dostat za 5 lebo za 4....NEMOZNE
jazyky....kecas a kecas...skusaju ta z toho ako rozpravas nie z nejakych faktov..tie fakty ti maju len pomoct s tym aby si vedel o com kecat
slovencina...kecas a kecas..svoje nazory, pocity, myslienky...precitas si ukazky..a ides
IVT...vsetko najdes cez google..teda my mozem pouzivat net
Ekonomia, NOSka, Dejepis..atd....mas prei sebe knizky, slovniky...cize pozres a ficis....dostat za 5 lebo za 4....NEMOZNE