stara laska nehrdzavie...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zmija31
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zmija31 »

cawte tak zase je piatok a zase vam pisem....na tak zase sme boli vonku a bol som ju odprevat a pozval som ju na pizzu....tak jej hovorim ked isla simov"Zuzi(jej meno :D)ze tak ma napadlo no...nesla by si so mnou niekedy von napr.na pizzu?"a ona bolo taka preskocena.....a povedal ze no najde sa cas....to bolo clekom ked zrazu...alebo vies co? ja ti zavolam...no to uz dobre nebola teda myslim ze to good neni.....tak cakam na SMS ale bojim sa ze nepojde.... :cry:
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

"preskočená" :lol: prepáč...nemohol som si odpustiť..no ja ti poviem len toľko,že robíš pokroky a úspešne,len tak ďalej.A dobre si sa spýtal,tak to má byť.Ale prečo sa bojíš?Sa najete a budete šťastní :) a čo myslela tým že ti zavolá?Ohľadom tej "pizzy"?Ona ti zavolá keď bude mať čas aby ste išli spolu :) nerob si ťažkú hlavu z takých vecí,uvoľni sa.Je to na dobrej ceste..
zmija31
Light Expert
Light Expert

no vies....ja sa bojim ze mal som pocit....ked som sa jej pozrel do oci ze taky zvlastny jak keby bola taka ze "kde ma zes ten de....l vola"vies bolo to take blbe ale prekonal som sa a opital som sa jej to fu :oops:...tak ja len budem cakat na sms......
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

:lol: heh za to slovo "preskocena" ti musim dat k+
asi si ju len prekvapil co je dost mozne ,ona si teraz prvdepodobne teraz zacina neco viac o sebe mysliet
ten pocit co si mal bol asi preto ze si ju velmi prekvapil a nevedela ako sa zatvarit ,inac pri jej vekovej kategorii sa to moze skoncit aj tak ze ked ju takto prekvapis tak ta odmietne lebo sa zlakne ,ale to len v prvom momente byva rizikove. ak ti povedala ze posle sms co a ako je dost mozne ze nakoniec na tu pizzu pojdete
:)
zmija31
Light Expert
Light Expert

cafte no.....tak citam co pisete....THX za karmu...ze sa vam pacia oje virazi som rad :) ale k veci....ja viem ze sa zlakla ale bojim sa ci vobe odpise......chapete....ze nepojde ja viem ze som strasny pesimista...ale to podla mna bol kazdy ked cakakl na taku SMS prvy krat no nie? :lol:
zmija31
Light Expert
Light Expert

tak cawte :cry: napisala ze tento vikend nie......a ze aj tak sama newie ci pojde....uz zacinaju na rad vihovorky ze ano? :cry:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Hrdzavie.......a casom sa rozpadne a ostanu uz iba rozdrobene kusky ktore budu pripominat ze niekedy tam nieco bolo :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

:cry: pekne si to povedal..... :cry:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

sama nevie co chces ,skus povolit ,neh si mysli ze nic nehrozi a vystihni dobru chvilu a podho opet na vec :new01:
zmija31
Light Expert
Light Expert

ok jasne skusim to :?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

zmija31 napísal:ok chlapci ja to skusim hlvne ked budeme sedet v restike....ale predstav si ze ides z babou popri rieke.....yapad slnka....ako ju chitis "pocas prechadzky"lebo ja vam ot poviem takto...co som pisal visie....ye sa mi yacala pacit ynovu....minule mse sa o tom bavili ako sa "chytit "za ruku....no a potom osm jej podal ruku a mne sa to nejak zapacilo :oops: ......thx za rady
Ak sa ti podari ju vytiahnut niekam von a budes mat pocit, ze to slo celkom dobre, skus vyuzit toto:
Takže, skús upútať jej pozornosť niečím hore najlepšie hviezdami alebo vysokou budovou,ak sa cíti, tak sa postav za ňu a ukáž jej konkrétny bod (väčšina báb sa robí že sú sprosté, že nevidia stĺp aj keď práve do neho narazili). Keď za ňou stojíš, ukáž jej cez plece rukou to, čo si vymyslíš nech už je to okno či súhvezdie. A hlavne si všímaj reakcie, napr. oprie sa o teba, robí sa slepou, robí sa blbou - tak vtedy vieš, že to čaká. Opri si svoju hlavu o jej a pomaly sa natáčaj k nej ústami (fakt pomaly), keď sa aj ona otoči a budete nosmi pri sebe alebo aj skôr, pozri sa jej do oči a keď ich má zavreté alebo pozerá sa dole tak môžeš, vtedy nie je šance, aby to nečakala. Tak štastnú plavbu.

Ale najprv by som sa rad spytal, ci ti za to dotycna stoji, lebo mam pocit, ze sa pre nu pomerne dost trapis....
zmija31
Light Expert
Light Expert

Gul'dan napísal:Ak sa ti podari ju vytiahnut niekam von a budes mat pocit, ze to slo celkom dobre, skus vyuzit toto:
Takže, skús upútať jej pozornosť niečím hore najlepšie hviezdami alebo vysokou budovou,ak sa cíti, tak sa postav za ňu a ukáž jej konkrétny bod (väčšina báb sa robí že sú sprosté, že nevidia stĺp aj keď práve do neho narazili). Keď za ňou stojíš, ukáž jej cez plece rukou to, čo si vymyslíš nech už je to okno či súhvezdie. A hlavne si všímaj reakcie, napr. oprie sa o teba, robí sa slepou, robí sa blbou - tak vtedy vieš, že to čaká. Opri si svoju hlavu o jej a pomaly sa natáčaj k nej ústami (fakt pomaly), keď sa aj ona otoči a budete nosmi pri sebe alebo aj skôr, pozri sa jej do oči a keď ich má zavreté alebo pozerá sa dole tak môžeš, vtedy nie je šance, aby to nečakala. Tak štastnú plavbu.

Ale najprv by som sa rad spytal, ci ti za to dotycna stoji, lebo mam pocit, ze sa pre nu pomerne dost trapis....
thx za radu pekne si to napisal...a ci stoji o to? ja ti to poviem takto vela ludi sa bude na tom smiat "aj ja sam"ale jasne ze stoji....niekedy treba zacat jak bolo pisane treba nabrat skusenosti ne? ale teraz vazne jasne ze my za to stoji ..... :)
zmija31
Light Expert
Light Expert

ale dnes sa v skole aj na icq spravala ako keby sa nic nestalo normalka....ako jak keby na to zabudla ze som ju niekde pozval....tak blbo sa opytam co to znamena?
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

bud s nou dobry kamos. Fakt dobry. Buduj to, postupne.
IMHO to znamena asi tolko, ze nema zatial zaujem o viac nez priatelstvo.
zmija31
Light Expert
Light Expert

Gul'dan napísal:bud s nou dobry kamos. Fakt dobry. Buduj to, postupne.
IMHO to znamena asi tolko, ze nema zatial zaujem o viac nez priatelstvo.
ok no :? ale moze sa stat ze bude viac jak priatelstvo?
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

zmija31 napísal:ok no :? ale moze sa stat ze bude viac jak priatelstvo?
ak sa budes spravat normalne, davat jej mensi "naznak", ze mas o nu zaujem. zahlad sa jej obcas do oci, snaz sa pomahat a pod... mozno sama pochopi, ze ju mas fakt rad a mohla by to s tebou este skusit

nemame vestecke gule, nemozme zhodnotit ci sa za teba vyda, ci prijme pozvanie na rande, ci budete mat deti alebo nie. nepozname tvoju ani jej povahu...
zmija31
Light Expert
Light Expert

cawte,dakujem vam vsetkmy za prispevky co ste mi poradili...no asi je to cele v p*....ako sme kamarati ale ja newiem mam taky blby pocit...napr uz ani ruku mi nedala....pozval osm ju nesla...a minule sa ma opitala co ma skoro je*** ze by mala dat svojmu kamaratovi najavo ze sa jej paci....no toto ma ako wazne zarazilo...ked sa ma toto opytala....noa cil mi je dost blbo ale to je uz jedno.... :cry: ....
the end tejto story....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

zmija31 napísal:cawte,dakujem vam vsetkmy za prispevky co ste mi poradili...no asi je to cele v p*....ako sme kamarati ale ja newiem mam taky blby pocit...napr uz ani ruku mi nedala....pozval osm ju nesla...a minule sa ma opitala co ma skoro je*** ze by mala dat svojmu kamaratovi najavo ze sa jej paci....no toto ma ako wazne zarazilo...ked sa ma toto opytala....noa cil mi je dost blbo ale to je uz jedno.... :cry: ....
the end tejto story....
Pozri, možno to z jej strany bolo iba chvíľkové, aj keď odmietam veriť, že k tebe stále niečo necíti. Uvažuj ako si sa správal vtedy, keď ste k sebe mali tak blízko. Vo vašom veku nie je jič vážne, pokiaľ niekto niekomu povie, že sa mu dakto páči, čiže z toho by som si hlavu nerobil, aj keď, iste, je to dôvod na znepokojenie. Na tvojom mieste by som ako pozitívum videl, že ti verí a stávaš sa jej (potenciálnou) bútľavou vŕbou. Z toho by som čerpal. Keď jej fakt raz bude blbo, tak to môžeš využiť a ukázať jej, že Ti na nej fakt záleží a že ty si to miesto, kde nájde pokoj a oporu :) Don't give up :wink:
zmija31
Light Expert
Light Expert

pekne si to napisal...ja viem sak kamosi sme stale....ale.... ale aj tak thx
zmija31
Light Expert
Light Expert

sorry ale neda mi to...mam taku otazku ja som ju pozval von...este dal som aj naznak ze mam o nu zaujem....a ona sa ma hento opyta???tak nic sa nestalo ale ako mna to dost chytilo...... :?
Napísať odpoveď