Buducnost komunikacie podla Intelu.

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

intelygent napísal:uz to tak vypada ze za par rokov budeme len cucat pred bednou a napchavat sa plytkymi zvratkami nazvane McDonald's pretoze nebudeme schopny si spravit zradlo sami a uz vobec zdvihnut tu tlstu rit z tak pohodlneho kresla v ktorom mozeme vykonavat nase prirodne potreby...aj nas cas pred televizorom bude az prilis cenny... a do konca zivota nam budu sionisti vymivat mozgy :D nadherna predstava... dufam ze roboti spravia revoluciu lebo taky degenerujuci svet by asi nikto nechcel zivit...
uz teraz mame moznost si to predstavit... zivot obycajneho priemerneho plytkeho obcana spojenych chlievov americkych sa tomu hodne podoba... aj iq takehoto amika sa pohybuje okolo 90...
:D:D nevidel by som to az tak ruzovo ... tato buducnost zastihne mozno tak nasich vnukov :( :D btw to chces akoze matrix ? :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Stoporko napísal:inac o niecom podobnom som uz kdesi davno cital...<>< nepaci sa mi to, no je to asi nevyhnutelne, dnesny vyvoj a snaha korporacii k tomu smeruju, zachvilu nam budu davat podkozne cipy... fuj, nechcem, aby sa moje deti toho dozili...
no pri tom elektromagnetickom smogu sa ti to mozno aj splni. ziarenie + spernie = ziadne potomstvo
intelygent
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa intelygent »

:D metrix? hmm mysli ze metrix uz exsistuje len v inej forme... uz teraz zijeme v indoktrine ucia nas v klamste a nevedomosti aby sme sa podriadovali tym ktorym na nas "zalezi a robia vsetko pre blaho spoluobcanov" ale este stastie ze nie tak dokonale ovladanej idoktrine... my sme tu vlastne len takym hnacim motorom ktory riadia mocny a smeruju nas do skazi... o tomto vlastne pisal konrad lorenz - odumieranie ludskosti.. fakt dobra kniha sice stara ale este dnes ma toho vela co ponuknut odporucam ju precitat kazdemu... ale tymto mojim prispevkom odbacam od temi... rec je o intelu a vydobitkam techniky na jednoduchsie kontrolovanie jednotlivca..
slivovici zdar :)
Napísať odpoveď