intelygent napísal:uz to tak vypada ze za par rokov budeme len cucat pred bednou a napchavat sa plytkymi zvratkami nazvane McDonald's pretoze nebudeme schopny si spravit zradlo sami a uz vobec zdvihnut tu tlstu rit z tak pohodlneho kresla v ktorom mozeme vykonavat nase prirodne potreby...aj nas cas pred televizorom bude az prilis cenny... a do konca zivota nam budu sionisti vymivat mozgynadherna predstava... dufam ze roboti spravia revoluciu lebo taky degenerujuci svet by asi nikto nechcel zivit...
uz teraz mame moznost si to predstavit... zivot obycajneho priemerneho plytkeho obcana spojenych chlievov americkych sa tomu hodne podoba... aj iq takehoto amika sa pohybuje okolo 90...
Buducnost komunikacie podla Intelu.
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no pri tom elektromagnetickom smogu sa ti to mozno aj splni. ziarenie + spernie = ziadne potomstvoStoporko napísal:inac o niecom podobnom som uz kdesi davno cital...<>< nepaci sa mi to, no je to asi nevyhnutelne, dnesny vyvoj a snaha korporacii k tomu smeruju, zachvilu nam budu davat podkozne cipy... fuj, nechcem, aby sa moje deti toho dozili...
-
intelygent
Light Expert
slivovici zdar