Hmm si to nejak jednoducho predstavujesEru napísal:necromancer nie je tak uplne magje to nieco medzi summonerom a magom. niektory si nanho mozu vymysliet taktiku:) napr. nukeri maju silnejsie kuzla a k tomu sleep takze sa to da urobit tak ze summona uspat a najprv zabit necra. a potom summona. jednoducho but treba mat dost HP na zabitie obidvoch alebo ich zabit pojednom.
za koho hrate v L2?
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
urcite chcem byt magEru napísal:no tak ked chces mix medzi magom a fighterom tak jedine orca warcriera lenze potom to nebude ani silny mag ani silny fighter. ak chces maga tak by som dal sorcerera/spellsingera/spellhowlera ak dobreho fightera tak to neviem lebo je vela druhov. z lukom je najlepsi asi Hawkeye, tank je v podstate jedno, najsilnejsi fighter je asi gladiator alebo Destroyer atd. najprv si vyber naco chces byt zamerany a potom ti poradim ktory je najlepsi.
Wooohooo... na mojom najoblubenejsiom fore sa rozobera moja najoblubenejsia hra... sa mi splnil sen ?
Ako tak kukam kukam tak tu davate aj skriny svojich postav...hmmm... Ta nepochvalim sa ?
Postav mam vela ale tato je najoblubenejsia lebo som do nej zainvestoval vela casu a namahy...ak mozem pravdu povedat tak na PvP je tato postava naozaj uboha co ma aj troska s*re ale co narobim...mam aj subclass na Phantom Rangera lvl 46 ale hrozne sa to expi asi ako aj kazdy fighter...hh... sv*ne NUKERY to maju moc jednoduche a este ked zoberieme do uvahy ze empik 3 im zvisi matk o 70%... no nestrelilo by ta? ach...v C5 odporucam vyhybat sa Nekromancerom
(sak vieme preco)...mno hravam na servry ktory ma rate [3x3x3x2x]... BTW je to Spectral Dancer (breakdancujem za recomendy
) Tos tak ... L2 rulezz 
Ako tak kukam kukam tak tu davate aj skriny svojich postav...hmmm... Ta nepochvalim sa ?
Hmm ten screen urcite neni z toho servera ...cmuchal napísal:Wooohooo... na mojom najoblubenejsiom fore sa rozobera moja najoblubenejsia hra... sa mi splnil sen ?![]()
Ako tak kukam kukam tak tu davate aj skriny svojich postav...hmmm... Ta nepochvalim sa ?Postav mam vela ale tato je najoblubenejsia lebo som do nej zainvestoval vela casu a namahy...ak mozem pravdu povedat tak na PvP je tato postava naozaj uboha co ma aj troska s*re ale co narobim...mam aj subclass na Phantom Rangera lvl 46 ale hrozne sa to expi asi ako aj kazdy fighter...hh... sv*ne NUKERY to maju moc jednoduche a este ked zoberieme do uvahy ze empik 3 im zvisi matk o 70%... no nestrelilo by ta? ach...v C5 odporucam vyhybat sa Nekromancerom
(sak vieme preco)...mno hravam na servry ktory ma rate [3x3x3x2x]... BTW je to Spectral Dancer (breakdancujem za recomendy
) Tos tak ... L2 rulezz
A to ti ako doslo ? Vies uplne krasne potesit... clovek maka 8 mesiacov v kuse na tom aby dosiahol takeho stavu a ty povies toto? Na tom servry som hral takmer od jeho spustenia s kamosom a poviem ti ze nuker+dancer=hypper napísal:Hmm ten screen urcite neni z toho servera ...
BTW hraval som to 42 hodin denne
Nie skor ma zmiatol ten zeleny GMkovsky nick na L2jcmuchal napísal:A to ti ako doslo ? Vies uplne krasne potesit... clovek maka 8 mesiacov v kuse na tom aby dosiahol takeho stavu a ty povies toto? Na tom servry som hral takmer od jeho spustenia s kamosom a poviem ti ze nuker+dancer=Ale mozno ta zmiatol ten hero status... Mno to bolo takto... Ked patris medzi vysoke lvly na takom rate servry tak nieje problem zohnat (poziciat) dualy damascusy na +11 a poviem ti ze potom s nimi vyhrat olympiu za svoj class nieje az taky problem
(kto by robil na takom rate BDcko...ch..ch)
BTW hraval som to 42 hodin denne
a este jeden velky edit : ako sa mozes zucastnit olympiadi ked nemas nobless status ktory mozes dosiahnut iba ked mas main char 75+ a 2 suby na 75???? si sa trosku os*al...
Subclass mozes robit az po 3 prestupe a na nobless status ti staci iba jeden subclass po 3 prestupe cize od lvl 76+, a kde som pisal ze nemam subclass na lvly 76+ ? hm ? Mno ale vidim ze ste ma dostali...priznavam ze je to fakt foto GMka (mna) z nasho servru... chi chi... server sa vola "sudoku" a rate je take ake som pisal... vsetko je pravda iba jedna volovina tam je napisana o tych 8 mesiacoch...8 mesiacov hram celkovo L2 ale sadlo mi to do pribehu...chichi... Myslel som si ze to praskne... ale s tym zelenym menom mi to nedoslo
...fakt respect...
Pridavam skutocne foto mojej postavy za ktoru som hral 3 mesiace zo servru Light Elmore 1x...je to moja prva postava...kedze v poslednej dobe som nemal moc casu sa jej venovat a to nehovorim o tom ako sa zle LUKAR expi tak som sa siel kuknut na HR... fotky ostatnych postav z Dakr Elmoru 25x a high rate servrov tu ani necem davat lebo byt level 78 za 3 hodiny nieje umenie...
Ale aj tak si myslim ze to foto je pekne... rozbehat vlastny server aby vsetko ficalo nieje sranda
ale to sa uz asi iba vykrucam pred popravou...
sorry za ten oeb a ploosim neukamenujte ma, aspon som sa priznal...
Pridavam skutocne foto mojej postavy za ktoru som hral 3 mesiace zo servru Light Elmore 1x...je to moja prva postava...kedze v poslednej dobe som nemal moc casu sa jej venovat a to nehovorim o tom ako sa zle LUKAR expi tak som sa siel kuknut na HR... fotky ostatnych postav z Dakr Elmoru 25x a high rate servrov tu ani necem davat lebo byt level 78 za 3 hodiny nieje umenie...
Ale aj tak si myslim ze to foto je pekne... rozbehat vlastny server aby vsetko ficalo nieje sranda
No fajn aspon si sa priznal co ti uz zostalocmuchal napísal:Subclass mozes robit az po 3 prestupe a na nobless status ti staci iba jeden subclass po 3 prestupe cize od lvl 76+, a kde som pisal ze nemam subclass na lvly 76+ ? hm ? Mno ale vidim ze ste ma dostali...priznavam ze je to fakt foto GMka (mna) z nasho servru... chi chi... server sa vola "sudoku" a rate je take ake som pisal... vsetko je pravda iba jedna volovina tam je napisana o tych 8 mesiacoch...8 mesiacov hram celkovo L2 ale sadlo mi to do pribehu...chichi... Myslel som si ze to praskne... ale s tym zelenym menom mi to nedoslo...fakt respect...
Ale aj tak si myslim ze to foto je pekne... rozbehat vlastny server aby vsetko ficalo nieje srandaale to sa uz asi iba vykrucam pred popravou...
Fiha... tak som kukol na L2.com a fakt mas pravdu... som nevedelhypper napísal:No fajn aspon si sa priznal co ti uz zostalo... ale spat k tomu subclassu mozes ho robit uz hned na 75 a na nobles potrebujes 2 suby na 75 a potom na oly musis mat main char na 78 ...