za koho hrate v L2?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
hypper
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa hypper »

Eru napísal:necromancer nie je tak uplne mag :) je to nieco medzi summonerom a magom. niektory si nanho mozu vymysliet taktiku:) napr. nukeri maju silnejsie kuzla a k tomu sleep takze sa to da urobit tak ze summona uspat a najprv zabit necra. a potom summona. jednoducho but treba mat dost HP na zabitie obidvoch alebo ich zabit pojednom.
Hmm si to nejak jednoducho predstavujes :-D ale budis ... necro v C4 >>>>>> all ...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

Eru napísal:no tak ked chces mix medzi magom a fighterom tak jedine orca warcriera lenze potom to nebude ani silny mag ani silny fighter. ak chces maga tak by som dal sorcerera/spellsingera/spellhowlera ak dobreho fightera tak to neviem lebo je vela druhov. z lukom je najlepsi asi Hawkeye, tank je v podstate jedno, najsilnejsi fighter je asi gladiator alebo Destroyer atd. najprv si vyber naco chces byt zamerany a potom ti poradim ktory je najlepsi.
urcite chcem byt mag
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

tak si uz len vyber rasu :)
Human - Sorcerer, Necromancer
Elf - Spellsinger
Dark Elf - Spellhowler
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Eru napísal:tak si uz len vyber rasu :)
Human - Sorcerer, Necromancer
Elf - Spellsinger
Dark Elf - Spellhowler
rasu mam elf
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak to chod prvy prestup na wizarda a potom spellsingera.
cmuchal
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa cmuchal »

Wooohooo... na mojom najoblubenejsiom fore sa rozobera moja najoblubenejsia hra... sa mi splnil sen ? :D
Ako tak kukam kukam tak tu davate aj skriny svojich postav...hmmm... Ta nepochvalim sa ? :lol: Postav mam vela ale tato je najoblubenejsia lebo som do nej zainvestoval vela casu a namahy...ak mozem pravdu povedat tak na PvP je tato postava naozaj uboha co ma aj troska s*re ale co narobim...mam aj subclass na Phantom Rangera lvl 46 ale hrozne sa to expi asi ako aj kazdy fighter...hh... sv*ne NUKERY to maju moc jednoduche a este ked zoberieme do uvahy ze empik 3 im zvisi matk o 70%... no nestrelilo by ta? ach...v C5 odporucam vyhybat sa Nekromancerom :D (sak vieme preco)...mno hravam na servry ktory ma rate [3x3x3x2x]... BTW je to Spectral Dancer (breakdancujem za recomendy :twisted: ) Tos tak ... L2 rulezz :wink:
Prílohy
Shot00024.jpg
hypper
Darca
Darca

cmuchal napísal:Wooohooo... na mojom najoblubenejsiom fore sa rozobera moja najoblubenejsia hra... sa mi splnil sen ? :D
Ako tak kukam kukam tak tu davate aj skriny svojich postav...hmmm... Ta nepochvalim sa ? :lol: Postav mam vela ale tato je najoblubenejsia lebo som do nej zainvestoval vela casu a namahy...ak mozem pravdu povedat tak na PvP je tato postava naozaj uboha co ma aj troska s*re ale co narobim...mam aj subclass na Phantom Rangera lvl 46 ale hrozne sa to expi asi ako aj kazdy fighter...hh... sv*ne NUKERY to maju moc jednoduche a este ked zoberieme do uvahy ze empik 3 im zvisi matk o 70%... no nestrelilo by ta? ach...v C5 odporucam vyhybat sa Nekromancerom :D (sak vieme preco)...mno hravam na servry ktory ma rate [3x3x3x2x]... BTW je to Spectral Dancer (breakdancujem za recomendy :twisted: ) Tos tak ... L2 rulezz :wink:
Hmm ten screen urcite neni z toho servera ...
cmuchal
Light Expert
Light Expert

hypper napísal:Hmm ten screen urcite neni z toho servera ...
A to ti ako doslo ? Vies uplne krasne potesit... clovek maka 8 mesiacov v kuse na tom aby dosiahol takeho stavu a ty povies toto? Na tom servry som hral takmer od jeho spustenia s kamosom a poviem ti ze nuker+dancer= :twisted: Ale mozno ta zmiatol ten hero status... Mno to bolo takto... Ked patris medzi vysoke lvly na takom rate servry tak nieje problem zohnat (poziciat) dualy damascusy na +11 a poviem ti ze potom s nimi vyhrat olympiu za svoj class nieje az taky problem ;) (kto by robil na takom rate BDcko...ch..ch)
BTW hraval som to 42 hodin denne :lol:
hypper
Darca
Darca

cmuchal napísal:A to ti ako doslo ? Vies uplne krasne potesit... clovek maka 8 mesiacov v kuse na tom aby dosiahol takeho stavu a ty povies toto? Na tom servry som hral takmer od jeho spustenia s kamosom a poviem ti ze nuker+dancer= :twisted: Ale mozno ta zmiatol ten hero status... Mno to bolo takto... Ked patris medzi vysoke lvly na takom rate servry tak nieje problem zohnat (poziciat) dualy damascusy na +11 a poviem ti ze potom s nimi vyhrat olympiu za svoj class nieje az taky problem ;) (kto by robil na takom rate BDcko...ch..ch)
BTW hraval som to 42 hodin denne :lol:
Nie skor ma zmiatol ten zeleny GMkovsky nick na L2j :-) Inac ako sa vola ten server ?8 mesiacov hras na serveri si Hero a nemas clan ?:-) tos a mi nejak nezda ...

a este jeden velky edit : ako sa mozes zucastnit olympiadi ked nemas nobless status ktory mozes dosiahnut iba ked mas main char 75+ a 2 suby na 75???? si sa trosku os*al...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj tiez by som chcel vediet. ak je to CZ/SK tak to moze byt jedine stonehenge. len ten ma u nas take raty. ale hladam server s takymi to ratamy a nesmie sa volat stonehenge tak sa pochval nech sa pripojim :)
cmuchal
Light Expert
Light Expert

Subclass mozes robit az po 3 prestupe a na nobless status ti staci iba jeden subclass po 3 prestupe cize od lvl 76+, a kde som pisal ze nemam subclass na lvly 76+ ? hm ? Mno ale vidim ze ste ma dostali...priznavam ze je to fakt foto GMka (mna) z nasho servru... chi chi... server sa vola "sudoku" a rate je take ake som pisal... vsetko je pravda iba jedna volovina tam je napisana o tych 8 mesiacoch...8 mesiacov hram celkovo L2 ale sadlo mi to do pribehu...chichi... Myslel som si ze to praskne... ale s tym zelenym menom mi to nedoslo :oops: ...fakt respect...
Pridavam skutocne foto mojej postavy za ktoru som hral 3 mesiace zo servru Light Elmore 1x...je to moja prva postava...kedze v poslednej dobe som nemal moc casu sa jej venovat a to nehovorim o tom ako sa zle LUKAR expi tak som sa siel kuknut na HR... fotky ostatnych postav z Dakr Elmoru 25x a high rate servrov tu ani necem davat lebo byt level 78 za 3 hodiny nieje umenie...
Ale aj tak si myslim ze to foto je pekne... rozbehat vlastny server aby vsetko ficalo nieje sranda ;) ale to sa uz asi iba vykrucam pred popravou...
sorry za ten oeb a ploosim neukamenujte ma, aspon som sa priznal... :modlenie:
Prílohy
L2 2007-01-11 09-49-51-37.jpg
hypper
Darca
Darca

cmuchal napísal:Subclass mozes robit az po 3 prestupe a na nobless status ti staci iba jeden subclass po 3 prestupe cize od lvl 76+, a kde som pisal ze nemam subclass na lvly 76+ ? hm ? Mno ale vidim ze ste ma dostali...priznavam ze je to fakt foto GMka (mna) z nasho servru... chi chi... server sa vola "sudoku" a rate je take ake som pisal... vsetko je pravda iba jedna volovina tam je napisana o tych 8 mesiacoch...8 mesiacov hram celkovo L2 ale sadlo mi to do pribehu...chichi... Myslel som si ze to praskne... ale s tym zelenym menom mi to nedoslo :oops: ...fakt respect...
Pridavam skutocne foto mojej postavy za ktoru som hral 3 mesiace zo servru Light Elmore 1x...je to moja prva postava...kedze v poslednej dobe som nemal moc casu sa jej venovat a to nehovorim o tom ako sa zle LUKAR expi tak som sa siel kuknut na HR... fotky ostatnych postav z Dakr Elmoru 25x a high rate servrov tu ani necem davat lebo byt level 78 za 3 hodiny nieje umenie...
Ale aj tak si myslim ze to foto je pekne... rozbehat vlastny server aby vsetko ficalo nieje sranda ;) ale to sa uz asi iba vykrucam pred popravou...
sorry za ten oeb a ploosim neukamenujte ma, aspon som sa priznal... :modlenie:
No fajn aspon si sa priznal co ti uz zostalo :-D ... ale spat k tomu subclassu mozes ho robit uz hned na 75 a na nobles potrebujes 2 suby na 75 a potom na oly musis mat main char na 78 ...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nechcel by som byt v tvojej kozi... na lvl-i 40 86k a D vybava :? zaco si kupoval C?
cmuchal
Light Expert
Light Expert

Eru napísal:nechcel by som byt v tvojej kozi... na lvl-i 40 86k a D vybava :? zaco si kupoval C?
C som kupoval za krystaly :lol: ... ale nie... mi chces povedat ze ty hnet ako si dosiahol lvl 40 si mal na sebe C vybavu ? hmmm...
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

urcite som pri sebe nemal len 86k :)
cmuchal
Light Expert
Light Expert

hypper napísal:No fajn aspon si sa priznal co ti uz zostalo :-D ... ale spat k tomu subclassu mozes ho robit uz hned na 75 a na nobles potrebujes 2 suby na 75 a potom na oly musis mat main char na 78 ...
Fiha... tak som kukol na L2.com a fakt mas pravdu... som nevedel :oops: ... ale nezda sa mi ze musis mat 2 subclassy na to aby si sa stal nobless
D30RU5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa D30RU5 »

hah smuchal pobavil si ma si to poslem na L2 Lamera....

ja sa uz tesim na nedelu mali by spustit Interlude u nas.... a vyzera to ze aj mozno geodata budu coskoro:D

len aby fungoval spravne ten novy sumon na PS
cmuchal
Light Expert
Light Expert

D30RU5 napísal:hah smuchal pobavil si ma si to poslem na L2 Lamera....
Teraz ta moc nechapem... akoze narazas na moju postavu lvl 40?
hypper
Darca
Darca

cmuchal napísal:Teraz ta moc nechapem... akoze narazas na moju postavu lvl 40?
Skor nato ze si si vymyslel tu postavu ...
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nemate nejaku mapu rb zisla by sa??pls
Napísať odpoveď