Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
LIB? konecna
:D kedze som ho na fore predtym nezazil tak by mohol chvilku pobudnut zasa nech sa zasmejeme... mohol by zastupit okonenipica v debilite, myuslim,ze ti dvaja by si mohli podat smelo ruky aj ked obaja pisu o niecom inom, v mojich ociach to v konecnom dosledku vyjde rovnako... ale dobre ze je s5... trosku to tu rozprudi zasa
-
qwerty-xyz
.. co slovo, to perla.. co perla to svina
.. som si isty ze tohto cloveka sa mi nepodari stretnut nazivo, a celkom som aj rad.. Ako ked to clovek cita ako parodiu, alebo pokus o vtip, tak sa na tom aspon zabavi.. Ceresnickou na tom je, ze to cele pise ako keby to myslel vazne. Uznajte ze najvtipnejsi humoristi su ti, ktori dokazu odvypravat vtipy s uplnou vaznostou.
Ale ako uz viaceri avizovali - trochu to tu ozivne - na ukor urovne. Teraz neviem ci chvalabohu, alebo nanestastie na 6 dni
Nezabudajme, ze vsetkeho vela skodi - jemu staci napisat jeden "duchaplny" prispevok za tyzden, a pocet prispevkov sa rozrastie viac ako za bezne dva mesiac 
Nebudem tu nikoho urazat, kazdy sme nejaki, no neda mi nerypnut si - to cislo 90% slovakov dostava viza - ta zdesilo prave kvoli tym zvysnym 10% kvoli ktorym si sa do USA nedostal, a aby ta ostatni neoznacovali za dalsieho hejslovaka, tak si napisal az teraz pribeh o tom, ze si sa akozevratil?
Ale ako uz viaceri avizovali - trochu to tu ozivne - na ukor urovne. Teraz neviem ci chvalabohu, alebo nanestastie na 6 dni
Nebudem tu nikoho urazat, kazdy sme nejaki, no neda mi nerypnut si - to cislo 90% slovakov dostava viza - ta zdesilo prave kvoli tym zvysnym 10% kvoli ktorym si sa do USA nedostal, a aby ta ostatni neoznacovali za dalsieho hejslovaka, tak si napisal az teraz pribeh o tom, ze si sa akozevratil?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... joo prisiel Les .. zacina nova era proAmerickej propagandy a zatracovania ostatnych krajin a ich prislusnikov
... uz teraz sa mi zbiehaju slinky na spenat v ktorom bol milion dolarov ( prehanam .. ale zamerne .. sak aj Les to robi
) .. tesim sa na prihody so strielajucimi vecami od kravaty az po kondom ... namakany americky styl, zabezpecovacie zariadenia ala Les a pod ... proste vitaj bratu a bav nas dalej
...
aj ja som pocul ze Les je fiktivny .. a sposob pisania by tomu nasvedcoval, ale veeelmi si zelam aby to tak nebolo .. kedze robim kamapn prosti blbosti, on by bol dokonaly priklad
aj ja som pocul ze Les je fiktivny .. a sposob pisania by tomu nasvedcoval, ale veeelmi si zelam aby to tak nebolo .. kedze robim kamapn prosti blbosti, on by bol dokonaly priklad
-
mastermind
VIP
Mastermind prvý efekt, ktorý som si všimol je napr. že hneď v téme aké auto kúpiť väčšina príspevkov reaguje na lesa a jeho dve vety o svojom 3 litry. Podľa mňa diskusia za nula bodov a zbytočný spam.
Takže pre mňa len veľký zdroj SPAMOVANIA, súhlasím s Tebou.
Ak sa toto má diať v každej téme, kde LES napíše tak ďakujem pekne. Vychádza mu presne to, o čo mu ide.
Takže pre mňa len veľký zdroj SPAMOVANIA, súhlasím s Tebou.
Ak sa toto má diať v každej téme, kde LES napíše tak ďakujem pekne. Vychádza mu presne to, o čo mu ide.
-
Cicatrix
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
čo je to za čudáka?Les napísal:Nikdy som netvrdil, ze Amerika je super krajina.
-
Old Dirty Bastard
Guru