napiste sem pls priemerny vek kedy ludia maju prve francuzaky, prvy sex, prve chodenie s dievcatom, prve rande, prve ......... hocico co vas napadne plz....thx
...mam aj dovod : mam 18 a zda sa mi ze akosi som pozadu (je to velmi neprijemny pocit
Bozk - 16, Sex - 16, Rande - 15. Ak sa na to tak spätne pozriem, neviem, či je zrovna pozitívne, že osm začal tak skoro. Vtedy som ešte isté veci nechápal a iné zasa nevedel naplno vychutnať. Teraz by mi to vyhovovalo viac, no hnalo ma dopredu to isté, ako teraz Teba - zdanie, že som pozadu.daBoss123 napísal:...
Mať tvoje problémy...daBoss123 napísal:........nazov temy je dost zlozity, takze :
napiste sem pls priemerny vek kedy ludia maju prve francuzaky, prvy sex, prve chodenie s dievcatom, prve rande, prve ......... hocico co vas napadne plz....thx
...mam aj dovod : mam 18 a zda sa mi ze akosi som pozadu (je to velmi neprijemny pocit), lebo este som ani nemal nejake dievca ani francuzak
pls nesmejte sa ... akoze kamaratky to ano a bozk tiez, ale to len taky prilezitostny ... ved viete
piste a aj radte plz