vekovy ideal roznych situacii

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
daBoss123
Novice
Novice

vekovy ideal roznych situacii

Príspevok od používateľa daBoss123 »

........nazov temy je dost zlozity, takze :
napiste sem pls priemerny vek kedy ludia maju prve francuzaky, prvy sex, prve chodenie s dievcatom, prve rande, prve ......... hocico co vas napadne plz....thx
...mam aj dovod : mam 18 a zda sa mi ze akosi som pozadu (je to velmi neprijemny pocit :? ), lebo este som ani nemal nejake dievca ani francuzak :cry: pls nesmejte sa ... akoze kamaratky to ano a bozk tiez, ale to len taky prilezitostny ... ved viete :new04: piste a aj radte plz
bizzy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

myslim si, ze ak si prezries ine temy takehoto zamerania pozistujes vsetko co by ocakavas.

Dokonca aj o tom co ta trapi, ze mas 18 a nic sa dozvies asi pre Teba zaujimave "novinky" :)
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

no takto by som to urcite nebral... to je velmi individualne, taketo roky sa nedaju urcit... raz to pride, neboj :wink:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

heh to ta trapi ked mas 18 a nemal si dievca? a co? to nie je vobec problem. ja mam 18 a mam za sebou aj francuzak aj sex a nepripadam si ako nejaky strasny borec. niekto skor a niekto neskor. aky rozdiel? nad som sa nikdy nezamyslal, ze som mal 17 a bol som panic a kamarati nie. vobec ma to netrapilo. takze nie si pozadu :wink:
a kteme: idealny vek neni :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Keď Ti to prekáža, prečo to nenapravíš? :wink:
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

podla mna sa nemas za co hanbit ja mam kamosky co sa prvy krat bozkavali ked mali 19 a aj to total opite a s inymi kamoskami....clovek sam zisti ked uz je na to cas:) ked sa na to necitis nic neunahli aby si potom nelutoval....moj prvy sex-v 16,prvy francuzak-no boze neviem:)asi 15....a naozaj som prvy krat a apodla mna navzdy zamilovana v -18:) nezalezi na veku ale na tom ako sa clovek citi:)no vsetko uvazene,radsej sexo po 18 ako v 13....som z rimavskej soboty, tu asi drzime rekord na slovensku co raz rodila 11rocna! hanba no...
daBoss123
Novice
Novice

diki za upokojovanie :wink: .......btw (mi tato otazka pripada dost trapne)
ale sex v 15-16 ? nebojite sa nexceneho tehotenstva alebo napr. AIDS ?? :aasmile11: bez urazky ...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

No ja som s nim v 15-16 len cural (a vobec nemam dojem ze by som o nieco prisiel) , ale nevidim dovod bat sa, pokial si o sexualnom zivote dostal potrebnu davku informacii.

//EDIT: No tak v tak nizkom veku aj tak drviva vacsina ludi spolieha na kondom. Tam podla mna staci informovanost chalana, aby vedel kedy a ako spravne nasadit, zlozit a podobne.
daBoss123
Novice
Novice

no to anooo to dostal :wink: ale myslim tym aj dievcata nie len chalanov
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

moj prvý francuzák bol asi v 13-14 a sex 2mesiace pred 16kou :P
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Ak sa mam priznat tak tiez na tom niesom najlepsie ... 1. Bozk (francuzak) v 17 a Sex v 18 ...
Mas cas ... 18 nieje ziaden katastrofalny vek ... ked si nemal ziadneho francuzaka ani sex ... nic si z toho nerob ... uvidis najdes tu pravu ta ti to vynahradi ... ;)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hmm, no prvy francuzak bol v 16. Nijaka slava, ak by nebol prvy, ani by som si nan nespomenul. Skratka, nejde o to zazit nieco co najskor ale naozaj to prezivat, resp. uzit si to. Ak budes mat dakedy sancu, mozes sa jej chytit, no rataj s tym, ze len tak aby bolo to predsalen nie je ono. Prvy sex zatial za sebou nemam, sanca bola no, ked som si na to preniesol situaciu s bozkavanim nechal som to radsej tak.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ako som už spomínal svoj prvý sex som mal tesne pred 16kou so svojou frajerkou ktorú ľúbim a stálo to zato....ale s nejakou cundrou na disko by som je*at nešiel...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

presne povedane o vek tu vobec nejde mam kamaratov co nerobili ani jedno z toho co si povedal a nemyslim ze ich beriem ako menej cennych proste ono to zalezi na zivotnej situacii podla toho v akej spolocnosti sa pohybujes vies ale nesmut ono to pride na kazdeho raz :)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

nikam sa neponáhľaj, každý normálny človek ti povie že na toto neexistuje žiaden vekový limit ani nič podobné, skorej by som v tom hľadal tie pozitívnejšie veci, možno sa to niektorým bude zdať divné, ale mám 20 a sex som ešte nemal, a radšej budem panic do smrti ako sa vyspať s nejakou cundrou, ktorá dá každému len aby som sa konečne "vyrovnal" kamarátom?? no nie ďakujem.... všetko má svoj čas neboj, nič si ešte nezmeškal...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

OMG! proste nesed tolko za kompom, nepytaj si rady od neosobnych a neuprimnych ludi co sedia cele dni len za kompom a chod niekam von!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: vekovy ideal roznych situacii

Príspevok od používateľa jin »

daBoss123 napísal:...
Bozk - 16, Sex - 16, Rande - 15. Ak sa na to tak spätne pozriem, neviem, či je zrovna pozitívne, že osm začal tak skoro. Vtedy som ešte isté veci nechápal a iné zasa nevedel naplno vychutnať. Teraz by mi to vyhovovalo viac, no hnalo ma dopredu to isté, ako teraz Teba - zdanie, že som pozadu.
Na tvojom mieste by som sa kvôli tomu netrápil, ale radšej začal hľadať objektívne príčiny, prečo je to tak, ako to je. Skús nájsť to, v čom máš nedostatky, v čom robíš chyby a zmeň to. Zatiaľ neviem odhadnúť osobne, čo je tvojim problémom, ale keď tvoj problém rozpíšeš viac, tak sa pokúsime Ti poradiť :wink:
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Nooo takze prvy bol francuzak mesiac pred 18.
Rande to som v pravom slova zmysle ani nemal(napiste mi definiciu slova rande a potom poviem kedy to bolo :-D)
Sex po 18. rokoch mojho zivota
ps. : upozornujem vas ze vsetko som zazil s tou istou osobou a stale som s nou a ta pusa bola 31.12.2005 Lahko zapamatatelne :wink:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: vekovy ideal roznych situacii

Príspevok od používateľa Te-wei »

daBoss123 napísal:........nazov temy je dost zlozity, takze :
napiste sem pls priemerny vek kedy ludia maju prve francuzaky, prvy sex, prve chodenie s dievcatom, prve rande, prve ......... hocico co vas napadne plz....thx
...mam aj dovod : mam 18 a zda sa mi ze akosi som pozadu (je to velmi neprijemny pocit :? ), lebo este som ani nemal nejake dievca ani francuzak :cry: pls nesmejte sa ... akoze kamaratky to ano a bozk tiez, ale to len taky prilezitostny ... ved viete :new04: piste a aj radte plz
Mať tvoje problémy...
Mám 27 a všetko to u mňa prišlo v 21 a teraz vôbec nemám pocit,že by to bolo neskoro, vlastne to vôbec neriešim, ale zasa je pravda,že jak som už začal, tak potom to už išlo z kopca :)
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Hej musis to vediet prežit tu situaciu a uvidis pocitis ked bude prichadzat... francuzak v 17 .. prvi sex v 17 kazde s inou ale obe boli tie prave pre to prví krat :wink:
Napísať odpoveď