(Sakra posledny mesiac rozmyslam kto je Zuzka v mojom telefone
>> Hladanie ihly v kope sena...??? Alebo...???
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Ach, telefon je zaklad. Pozri, je ovela lepsie mat v telefone 20 zenskych mien, ktorym aj ked nezavolas mozes zabit vecer cas tym, ze budes rozmyslat ktore si od akej holky ziskal, nez nemat to cislo v telefone ziadne a rozmyslat, ze aj by si sa ozval len nemas kam.
)
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
Nezvyknem prispievať do tejto sekcie, ale budiš:
Cca pred tromi dvomi rokmi som cestoval z Popradu do Leopoldova z liečebne (Vojenský ústav, dýchacie cesty - záruka modrej knižky
). Išiel som vlakom a sedel som v kupé, asi tak za 10 minút si do nášho kúpe (sedeli tam ešte dvaja dôchodci) prisadla taká zlatá baba. Čítala knihu, a občas sme na seba pozreli, usmievala sa celú cestu, fatk sympatická. Samozrejme som v Leopoldove vystúpil bez toho aby som sa jej aspoň prihovoril...
Neviem čím to bolo, ale niečim ma očarila a chcel som snou prehodit aspon par SMS. Chcel som jej číslo a vlak už bol preč. Hned ako som prišiel domov, začal som na teletext do arény písať, že hľadám babu, ktorá išla vlakom odtial niekam, a že čítala nejakú knihu (vtedy som si pamätal aj názov, a vedel som čo mala oblečené. Po asi 20 minútach mi prišla SMS, že poznám ju a že načo mi je to číslo. Po pár SMS mi poslal jej číslo s tým, že nech nehovorím odkial ho mám, a bolo to inak skutočne jej číslo ! Teraz ešte občas prehodíme nejaké sms alebo mejlíky
Sranda mno
Taká náhoda sa nestáva často 
Cca pred tromi dvomi rokmi som cestoval z Popradu do Leopoldova z liečebne (Vojenský ústav, dýchacie cesty - záruka modrej knižky
Neviem čím to bolo, ale niečim ma očarila a chcel som snou prehodit aspon par SMS. Chcel som jej číslo a vlak už bol preč. Hned ako som prišiel domov, začal som na teletext do arény písať, že hľadám babu, ktorá išla vlakom odtial niekam, a že čítala nejakú knihu (vtedy som si pamätal aj názov, a vedel som čo mala oblečené. Po asi 20 minútach mi prišla SMS, že poznám ju a že načo mi je to číslo. Po pár SMS mi poslal jej číslo s tým, že nech nehovorím odkial ho mám, a bolo to inak skutočne jej číslo ! Teraz ešte občas prehodíme nejaké sms alebo mejlíky
-
zuzuzu
Light Star
A nebudem to jaShark NX napísal:Vigor ... doprdele ... ja mam tiez jednu Zuzku ...a tiez ani za boha neviem kto to je
To mayday si trúúúúúúba...
Choď sa bicyklovať...
Ale ber to tak furt lepšie ako ja trubka som bola na akcii po akcii sme šli s kamoškou ešte do mesta aj s takými 2ma chalanmi ktorých sme tam tak náhodou spoznali a chalan mi aj chcel dať svoje číslo len ja som povedala že načo... Hneď ako som sa zobudila som to oľutovala bo s nimi bola fakt haluz...
qwerty-xyz
Si macher dobre si napísal. Ľudia mi tu vynadali hlavne preto lebo ma už poznajú že si hladám stále babu... Ale ináč celkom v norme príbeh, kebyže tu je od iného nicku ani nenapíšu to čo mne... Keď som to preposlal kamoške tiež povedala ,,celkom milý príbeh"... Nič zlé natom nieje. A to že chcem mať frajerku tiež nieje hriech. Jedine že pehladať na azete náš okres, alebo ako ty poved o jej výzore čo najviac kamošom a možno ju dakto bude poznať. Ešte mám výhodu že som z malého mesta. A vy zase neprháňajte, nevravel som ani slovom že ju chcem zbaliť, ale zišla by sa mi už konečne poriadna kamoška, s ktorou by som mohol chodiť von a tak. Nemám ani jedného poriadneho kamaráta, všetci zamnou idú len vtedy keď potrebujú požičať peniaze alebo niečo napáliť a tak.
Si macher dobre si napísal. Ľudia mi tu vynadali hlavne preto lebo ma už poznajú že si hladám stále babu... Ale ináč celkom v norme príbeh, kebyže tu je od iného nicku ani nenapíšu to čo mne... Keď som to preposlal kamoške tiež povedala ,,celkom milý príbeh"... Nič zlé natom nieje. A to že chcem mať frajerku tiež nieje hriech. Jedine že pehladať na azete náš okres, alebo ako ty poved o jej výzore čo najviac kamošom a možno ju dakto bude poznať. Ešte mám výhodu že som z malého mesta. A vy zase neprháňajte, nevravel som ani slovom že ju chcem zbaliť, ale zišla by sa mi už konečne poriadna kamoška, s ktorou by som mohol chodiť von a tak. Nemám ani jedného poriadneho kamaráta, všetci zamnou idú len vtedy keď potrebujú požičať peniaze alebo niečo napáliť a tak.
Až tak ďaleko nechcem zájsť ale zaujímalo by ma že oni majú konekcie na interpool? Alebo čo? Však nájdu hocikde hocikoho... To ako???energy napísal:Napis do Posty pre teba a oni ti ju najdu
Ešte tu dakde bol príspevok že mal som ísť zaňou (akože odprevadiť) a nie ísť si veci zaniesť... Takže tieto dve keď skombinujem z toho mohlo niečo byť, lebo číslo vypýtať môžeme aspon po menšom pokecíku, počas odprevádzania by sme si povedali mená, a potom aj číslo nejak štýlom, chodievaš sa bicyklovať, mohli by sme ísť aj my spolu dakedy... A potom už automaticky buď ona povie vymeňme kontakt na seba alebo poviem ja: A mohli by sme si vymeniť kontakty... Ale zase hneď nemôžem že zastavím dakoho na ulici a daj mi číslo.Nabudúce si ho už vypýtať nezabudneš
To robím aj ja. Lebo ak niekto už rok nekomunikuje, pochybujem že ma bude zháňať, a niekedy len tak z nudy tam zavolám a číslo už je odpojené alebo vypnutá simkarta. Iba hovorí tá žena že Please Try Again...Enduro3333 napísal:ja pravidelne (raz za rok jarne upratovanie)skontrolujem mobil a premazem na uz zabudnute mena
Aha zase tipycká žena. Proste u ženy je za všetkým odmietanie. Nechcú dať číslo, stále všetko odmietajú, vyhovárajú sa... To tak príroda stvorila alebo nechápem. Proste ja osobne hocikedy by som dal babe číslo, alebo by ma nejaká pozvala von, hocikedy by som šiel... Ale baby sú také zdržanlivejšie boja sa alebo čo? Som si všimol aj to že na chatoch v 80% prípadoch chalani sa vtierkajú babám, aj medzi inzerátmi on hladá ju je 3x viac príspevkov ako v sekcii ona hldá jeho. Prečo to tak je?mi aj chcel dať svoje číslo len ja som povedala že načo...
-
Enduro3333
Medium Professional
-
last_knight
Light Professional
kratke a vystizne, a podla mna overene casom. lebo ak hladas niekoho dokonaleho (podla teba) tak budes vzdy na dotycnej osobe hladat aj chyby, a pokial to pride ako blesk z jasneho neba, skratka ze ta omraci jej vyzor, vtip, charizma, tak na nejake tie chyby rychlo zabudnes a nebudes ich vnimat.mirak2 napísal:nehladaj, vtedy najdes![]()
Zatvárajte krčmičku. Už ma to nebaví...
Dobre koniec som unavený, dnes som doradu prešiel všetky baby čo poznám a buď sú zadané, alebo nechcú partnera, alebo sú ďaleko (a ešte ktovie či by ma chceli, lebo to že sú voľné nieje záruka že ma chcú) no koniec proste. Nevládzem už snima. Ďalšia s ktorou si perfektne rozumiem ponúkla len kamarátstvo... Hrôza snimi.
Dobre koniec som unavený, dnes som doradu prešiel všetky baby čo poznám a buď sú zadané, alebo nechcú partnera, alebo sú ďaleko (a ešte ktovie či by ma chceli, lebo to že sú voľné nieje záruka že ma chcú) no koniec proste. Nevládzem už snima. Ďalšia s ktorou si perfektne rozumiem ponúkla len kamarátstvo... Hrôza snimi.
-
midnight_man
Guru
vies v com je tvoj problem? ty na babu hned vysypes ze s nou daco chces mat..a podobne..a co cakas? ze zacne s tebou chodit?? no nemyslim ze to funguje takto...to sa tak nedela....bud kamarat co mesiac to lepsiMayDaySK napísal:Zatvárajte krčmičku. Už ma to nebaví...
U mňa sa to nestalo. S/ baby s ktorými sa kamoším už roky a nikdy zamnou nedošli že chcú viac. Vtedy mňa automaticky berú ako kamaráta, oporu, bútlavú vrbu, ak ich nechá chalan prídu sa posťažovať, ak balia nového pýtajú rady tam to máš: Poraď/vypočuj... A čo z toho? Nič! Vždy budem len kamoš. A aby si nepovedal že neprirovnávaj starú kamošku ktorá automaticky nič nechce, bolo že aj z nanovo spoznanou babou, len som sa sňou vliekol povonku a ona si medzitým hladala chalana lebo si myslela že ja len kamoš chcem byť... Ale toto by sa už hodilo do témy s názvom ,,stále chcú len kamarátstvo"
-
P3Bo
Guru wannabe
A to ti vadí ? No tak ich nepriťahuješ a čo teraz ? Otrieskaj jej hlavu o múr ! Či čo ? Buď rád ....keď budú ony chcieť tak to príde , ty nemôžeš čakať , že ťa teraz budú všetky chcieť lebo im pomáhaš prekonávať psychické ťažkosti . A so starými známimi holkami by som tiež nechodil . jednoducho to sú kamarátky a je škoda ak by ten vzťah nevyšiel ako sa predpokladalo aby sa to medzi vamy pokazilo. Už chápeš ?MayDaySK napísal:U mňa sa to nestalo. S/ baby s ktorými sa kamoším už roky a nikdy zamnou nedošli že chcú viac. Vtedy mňa automaticky berú ako kamaráta, oporu, bútlavú vrbu, ak ich nechá chalan prídu sa posťažovať, ak balia nového pýtajú rady tam to máš: Poraď/vypočuj... A čo z toho? Nič! Vždy budem len kamoš. A aby si nepovedal že neprirovnávaj starú kamošku ktorá automaticky nič nechce, bolo že aj z nanovo spoznanou babou, len som sa sňou vliekol povonku a ona si medzitým hladala chalana lebo si myslela že ja len kamoš chcem byť... Ale toto by sa už hodilo do témy s názvom ,,stále chcú len kamarátstvo"