>> Hladanie ihly v kope sena...??? Alebo...???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ach, telefon je zaklad. Pozri, je ovela lepsie mat v telefone 20 zenskych mien, ktorym aj ked nezavolas mozes zabit vecer cas tym, ze budes rozmyslat ktore si od akej holky ziskal, nez nemat to cislo v telefone ziadne a rozmyslat, ze aj by si sa ozval len nemas kam.

(Sakra posledny mesiac rozmyslam kto je Zuzka v mojom telefone :D )
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Vigor ... doprdele ... ja mam tiez jednu Zuzku ...a tiez ani za boha neviem kto to je :P
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

Vigor napísal:(Sakra posledny mesiac rozmyslam kto je Zuzka v mojom telefone :D )
noo urcite je lepsie mat niekoho v zozname,ved co ak :wink:
ty sa stazuj ze nevies kto je zuzka :) ja mam v zozname nejakeho Enriqua :lol: a nvm skade sa tam dostal
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

no ja mam ze : k und ička, sexi janka, marta riťka. Martu ritku tam mam druhy rok a ani neviem cim bola jej ritka taka zaujimava
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

Shark NX napísal:Vigor ... doprdele ... ja mam tiez jednu Zuzku ...a tiez ani za boha neviem kto to je :P
napodobne:))
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

mi-chau napísal:no ja mam ze : k und ička, sexi janka, marta riťka. Martu ritku tam mam druhy rok a ani neviem cim bola jej ritka taka zaujimava
ja pravidelne (raz za rok jarne upratovanie :lol: )skontrolujem mobil a premazem na uz zabudnute mena :wink:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Horšie je, keď vymažeš a potom neskôr si spomenieš... :D

Preto odporúčam, nevymazávať ale viesť poriadnu prehľadnú databázu so všetkými informáciami, ak sa dá, tak hlavne priezvisko. :P

//enduro : Kudláková, Cibuľáková, Šušňáková... tak nejako?? :D :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

priezviesko ...ble ja ich tam mam vecsinou ulozene pod prezivkami :lol: iba obcas v zatvorke meno heh :wink:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Nezvyknem prispievať do tejto sekcie, ale budiš:

Cca pred tromi dvomi rokmi som cestoval z Popradu do Leopoldova z liečebne (Vojenský ústav, dýchacie cesty - záruka modrej knižky :D ). Išiel som vlakom a sedel som v kupé, asi tak za 10 minút si do nášho kúpe (sedeli tam ešte dvaja dôchodci) prisadla taká zlatá baba. Čítala knihu, a občas sme na seba pozreli, usmievala sa celú cestu, fatk sympatická. Samozrejme som v Leopoldove vystúpil bez toho aby som sa jej aspoň prihovoril... :roll:

Neviem čím to bolo, ale niečim ma očarila a chcel som snou prehodit aspon par SMS. Chcel som jej číslo a vlak už bol preč. Hned ako som prišiel domov, začal som na teletext do arény písať, že hľadám babu, ktorá išla vlakom odtial niekam, a že čítala nejakú knihu (vtedy som si pamätal aj názov, a vedel som čo mala oblečené. Po asi 20 minútach mi prišla SMS, že poznám ju a že načo mi je to číslo. Po pár SMS mi poslal jej číslo s tým, že nech nehovorím odkial ho mám, a bolo to inak skutočne jej číslo ! Teraz ešte občas prehodíme nejaké sms alebo mejlíky :) Sranda mno :) Taká náhoda sa nestáva často 8)
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Shark NX napísal:Vigor ... doprdele ... ja mam tiez jednu Zuzku ...a tiez ani za boha neviem kto to je :P
A nebudem to ja :lol: ?Abo zuzkazuzka ? :lol:
To mayday si trúúúúúúba...
Choď sa bicyklovať... :)
Ale ber to tak furt lepšie ako ja trubka som bola na akcii po akcii sme šli s kamoškou ešte do mesta aj s takými 2ma chalanmi ktorých sme tam tak náhodou spoznali a chalan mi aj chcel dať svoje číslo len ja som povedala že načo... Hneď ako som sa zobudila som to oľutovala bo s nimi bola fakt haluz... :( Mohla som mať fasa kamaráta... :(
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

qwerty-xyz

Si macher dobre si napísal. Ľudia mi tu vynadali hlavne preto lebo ma už poznajú že si hladám stále babu... Ale ináč celkom v norme príbeh, kebyže tu je od iného nicku ani nenapíšu to čo mne... Keď som to preposlal kamoške tiež povedala ,,celkom milý príbeh"... Nič zlé natom nieje. A to že chcem mať frajerku tiež nieje hriech. Jedine že pehladať na azete náš okres, alebo ako ty poved o jej výzore čo najviac kamošom a možno ju dakto bude poznať. Ešte mám výhodu že som z malého mesta. A vy zase neprháňajte, nevravel som ani slovom že ju chcem zbaliť, ale zišla by sa mi už konečne poriadna kamoška, s ktorou by som mohol chodiť von a tak. Nemám ani jedného poriadneho kamaráta, všetci zamnou idú len vtedy keď potrebujú požičať peniaze alebo niečo napáliť a tak.
energy napísal:Napis do Posty pre teba a oni ti ju najdu :)
Až tak ďaleko nechcem zájsť ale zaujímalo by ma že oni majú konekcie na interpool? Alebo čo? Však nájdu hocikde hocikoho... To ako???
Nabudúce si ho už vypýtať nezabudneš
Ešte tu dakde bol príspevok že mal som ísť zaňou (akože odprevadiť) a nie ísť si veci zaniesť... Takže tieto dve keď skombinujem z toho mohlo niečo byť, lebo číslo vypýtať môžeme aspon po menšom pokecíku, počas odprevádzania by sme si povedali mená, a potom aj číslo nejak štýlom, chodievaš sa bicyklovať, mohli by sme ísť aj my spolu dakedy... A potom už automaticky buď ona povie vymeňme kontakt na seba alebo poviem ja: A mohli by sme si vymeniť kontakty... Ale zase hneď nemôžem že zastavím dakoho na ulici a daj mi číslo.
Enduro3333 napísal:ja pravidelne (raz za rok jarne upratovanie :lol: )skontrolujem mobil a premazem na uz zabudnute mena :wink:
To robím aj ja. Lebo ak niekto už rok nekomunikuje, pochybujem že ma bude zháňať, a niekedy len tak z nudy tam zavolám a číslo už je odpojené alebo vypnutá simkarta. Iba hovorí tá žena že Please Try Again...
mi aj chcel dať svoje číslo len ja som povedala že načo...
Aha zase tipycká žena. Proste u ženy je za všetkým odmietanie. Nechcú dať číslo, stále všetko odmietajú, vyhovárajú sa... To tak príroda stvorila alebo nechápem. Proste ja osobne hocikedy by som dal babe číslo, alebo by ma nejaká pozvala von, hocikedy by som šiel... Ale baby sú také zdržanlivejšie boja sa alebo čo? Som si všimol aj to že na chatoch v 80% prípadoch chalani sa vtierkajú babám, aj medzi inzerátmi on hladá ju je 3x viac príspevkov ako v sekcii ona hldá jeho. Prečo to tak je?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nehladaj, vtedy najdes 8) :roll:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Nesnaz sa na silu niekoho najst ... ono to pride samo ak to bude mat prijst ...a mozno sa objavi este aj tato co tu hladas
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

MayDaySK Ja uz som tisicom babam dal svoje čislo a neboli vsetky odmietave....
Niektore boli tak mile že číslo prijali ale nikdy nezavolali :cry: :lol: a niektore sice odmietli prijat moje čislo ale dali mi svoje... a tak to pokračovalo ..... 8)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

mirak2 napísal:nehladaj, vtedy najdes 8) :roll:
kratke a vystizne, a podla mna overene casom. lebo ak hladas niekoho dokonaleho (podla teba) tak budes vzdy na dotycnej osobe hladat aj chyby, a pokial to pride ako blesk z jasneho neba, skratka ze ta omraci jej vyzor, vtip, charizma, tak na nejake tie chyby rychlo zabudnes a nebudes ich vnimat.
MayDaySK
Star
Star

Zatvárajte krčmičku. Už ma to nebaví...

Dobre koniec som unavený, dnes som doradu prešiel všetky baby čo poznám a buď sú zadané, alebo nechcú partnera, alebo sú ďaleko (a ešte ktovie či by ma chceli, lebo to že sú voľné nieje záruka že ma chcú) no koniec proste. Nevládzem už snima. Ďalšia s ktorou si perfektne rozumiem ponúkla len kamarátstvo... Hrôza snimi.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

MayDaySK napísal:Zatvárajte krčmičku. Už ma to nebaví...

Dobre koniec som unavený, dnes som doradu prešiel všetky baby čo poznám a buď sú zadané, alebo nechcú partnera, alebo sú ďaleko (a ešte ktovie či by ma chceli, lebo to že sú voľné nieje záruka že ma chcú) no koniec proste. Nevládzem už snima. Ďalšia s ktorou si perfektne rozumiem ponúkla len kamarátstvo... Hrôza snimi.
vies v com je tvoj problem? ty na babu hned vysypes ze s nou daco chces mat..a podobne..a co cakas? ze zacne s tebou chodit?? no nemyslim ze to funguje takto...to sa tak nedela....bud kamarat co mesiac to lepsi :) nechci od nich hned vztah..kamo a neveril by si ako sa to vyplaca..bud milý ..pozorný..vypocuj..porad :) by si neveril ako to "zaberá" vlastná skusenost..a ver mi casom baba sama zacne prichadzat s tym ze by chcela daco viac ;)
MayDaySK
Star
Star

U mňa sa to nestalo. S/ baby s ktorými sa kamoším už roky a nikdy zamnou nedošli že chcú viac. Vtedy mňa automaticky berú ako kamaráta, oporu, bútlavú vrbu, ak ich nechá chalan prídu sa posťažovať, ak balia nového pýtajú rady tam to máš: Poraď/vypočuj... A čo z toho? Nič! Vždy budem len kamoš. A aby si nepovedal že neprirovnávaj starú kamošku ktorá automaticky nič nechce, bolo že aj z nanovo spoznanou babou, len som sa sňou vliekol povonku a ona si medzitým hladala chalana lebo si myslela že ja len kamoš chcem byť... Ale toto by sa už hodilo do témy s názvom ,,stále chcú len kamarátstvo"
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

MayDaySK napísal:U mňa sa to nestalo. S/ baby s ktorými sa kamoším už roky a nikdy zamnou nedošli že chcú viac. Vtedy mňa automaticky berú ako kamaráta, oporu, bútlavú vrbu, ak ich nechá chalan prídu sa posťažovať, ak balia nového pýtajú rady tam to máš: Poraď/vypočuj... A čo z toho? Nič! Vždy budem len kamoš. A aby si nepovedal že neprirovnávaj starú kamošku ktorá automaticky nič nechce, bolo že aj z nanovo spoznanou babou, len som sa sňou vliekol povonku a ona si medzitým hladala chalana lebo si myslela že ja len kamoš chcem byť... Ale toto by sa už hodilo do témy s názvom ,,stále chcú len kamarátstvo"
A to ti vadí ? No tak ich nepriťahuješ a čo teraz ? Otrieskaj jej hlavu o múr ! Či čo ? Buď rád ....keď budú ony chcieť tak to príde , ty nemôžeš čakať , že ťa teraz budú všetky chcieť lebo im pomáhaš prekonávať psychické ťažkosti . A so starými známimi holkami by som tiež nechodil . jednoducho to sú kamarátky a je škoda ak by ten vzťah nevyšiel ako sa predpokladalo aby sa to medzi vamy pokazilo. Už chápeš ?
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Prečo sa "odvážlivec" s K- nepodpísal??
Napísať odpoveď