-nie nebojím sa smrti , ak nebude zlá
Bojite sa smrti?
-
JohnFrusciante
Star
smrt to je podla mna dojem ktory nemoze nikto z nas neak dobre vnimat lebo sme ju este nezazili .
smrti ako takej ,,,myslim si, ze sa asi nebojim, ale bojim sa jedinej veci na nej, ze sa nestihnem rozlucit s ludmi ktorich mam rada a povedat im zopar veci. myslim si ze dobra smrt je v spanku.
a ci by som niekomu bola darovat zivot za svoj ze ho zachranim hmmmm snazila by som sa oba zivoty, moj a aj tej toho druheho
smrti ako takej ,,,myslim si, ze sa asi nebojim, ale bojim sa jedinej veci na nej, ze sa nestihnem rozlucit s ludmi ktorich mam rada a povedat im zopar veci. myslim si ze dobra smrt je v spanku.
a ci by som niekomu bola darovat zivot za svoj ze ho zachranim hmmmm snazila by som sa oba zivoty, moj a aj tej toho druheho
-
JohnFrusciante
Star
ked myslis ze ti ludia klamu je to tvoj bordel. clovek nema dovod sa smrti bat. ja sa smrti nebojim ale neznamena to ze chcem umriet. chcem si vychutnat kazdy den svojho zivota aby som si na smrtelnej posteli mohol povedat ze som svoj zivot nepremarnil.Gul'dan napísal:samozrejme, ze sa bojim smrti. kazdy sa jej boji a kto vravi, ze nie, klame.
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako tu pisu ostatni, ani ja nepocitujem nejaky strach zo smrti. Ine je, ked o tom pise clovek doma za pocitacom v pohodli svojho bytu a ine je, ked si o tom clovek premysla napr. vo vojenskom zakope s gulkami svistiacimi nad hlavou... Keby som, v situacii, kde sa to uz blizi ku koncu, jasne, ze by som mal strach. A to podla mna aj ostatni. A neverim, ze niekto, kto tu na svete ma este nejaku blizku osobu, by nemal strach zo smrti, ked sa to uz blizi. O duchoch a posmrtnom zivote tu uz tusim je nejaka tema, ale aj tak - verim v to, ze po smrti nebude tma. A ta zvedavost, co tam bude, mi dava stipku "dobreho pocitu" zo smrti.
-
midnight_man
Guru
správa
tak ja sa napríklad smrti nebojim, pretože smrť je podľa mna začiatkom nového života v novom tele /moja viera - som ateista, takže som plný očakávania čo je po smrti/Sepiroth napísal:samozrejme, ze sa bojim smrti. kazdy sa jej boji a kto vravi, ze nie, klame.
už samotne kresťanstvo učí o tom, že po smrti sa začína večný život toho, kto zomrel. Tak prečo by sa mal ktokoľvek z nás bať smrti
btw. ja verím v reinkarnaciu mojej duše po smrti do nového tela, ale to je debata na dlhšiu chvíľu, chvíľu filozofovania
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: správa
Áno. Avšak máš 2(3) možnosti, kde skončíš. Nebo, Peklo (očistec)J.O.S.E napísal:už samotne kresťanstvo učí o tom, že po smrti sa začína večný život toho, kto zomrel.
Kvôli tomu peklu. Nie večný život, ale večné utrpenie. To príjemná predstava zasa nie je...J.O.S.E napísal:Tak prečo by sa mal ktokoľvek z nás bať smrti
//J.O.S.E: Veriaci som, ale akceptujem
Re: Bojite sa smrti?
Ak by osoba, pre ktoru treba zivot obetovat, stala za to, preco nie?trion napísal:Tem o smrti tu uz bolo asi dost.Polozili by ste zivot ze niekoho druheho, ako to je v USA filmoch, alebo by ste sa bali? Bojite sa smrti, alebo sa jej budete bat? Ak mate zo smrti strach, tak by ste ho prekonali?
Smrti sa nebojim, je to len zaciatok... zaciatok hnilobneho procesu.
Toto su moje velke kecy... aka som sracka by sa ukazalo priamo na mieste v danej situaci, ktora by nebola hrana, ale 100%ne realna.
správa
Jin- Samozrejme, že som naražal na typ života o akom hovori náboženstvo v závislosti od dodržiavania desatora. avšak nikto sa zo smrti nevrátil aby nam vyrozprával čo nas čaka takže aj ked som ateista tak si dovolím spochybniť existenciu neba pekla a očistca /ospravedlnujem sa veriacim, ktorí v to veria/ lebo sa to niako nedá potvrdiť a ani vyvrátiť a určite každý ma nejakú predstavu o tom, ako to s nim bude asi vyzerať po smrti a teda aj ja