Bojite sa smrti?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Ak by som mal zomrieť tak asi takto - aby som vedel že som splnil svoju úlohu , že som vyhral nad problémami (dopozerajte to celé až ku koncu pochopíte - konkretne cosi pred piatou minutou )

-nie nebojím sa smrti , ak nebude zlá :P
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

absolutne vobec nie. hovori sa ze smrt je vykupenie. ja s na nu tesim. ale cem zomriet na starobu
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

samozrejme, ze sa bojim smrti. kazdy sa jej boji a kto vravi, ze nie, klame.
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

smrt to je podla mna dojem ktory nemoze nikto z nas neak dobre vnimat lebo sme ju este nezazili .
smrti ako takej ,,,myslim si, ze sa asi nebojim, ale bojim sa jedinej veci na nej, ze sa nestihnem rozlucit s ludmi ktorich mam rada a povedat im zopar veci. myslim si ze dobra smrt je v spanku.
a ci by som niekomu bola darovat zivot za svoj ze ho zachranim hmmmm snazila by som sa oba zivoty, moj a aj tej toho druheho
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

či sa bojím smrti?pravdupovediac aj ano alebo aj nie, proste nad touto otázkou by som musel dlhšie pouvažovať :? a aj podla toho aká smrť by ma pristihla :( :?
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

Gul'dan napísal:samozrejme, ze sa bojim smrti. kazdy sa jej boji a kto vravi, ze nie, klame.
ked myslis ze ti ludia klamu je to tvoj bordel. clovek nema dovod sa smrti bat. ja sa smrti nebojim ale neznamena to ze chcem umriet. chcem si vychutnat kazdy den svojho zivota aby som si na smrtelnej posteli mohol povedat ze som svoj zivot nepremarnil.
*LENKA*
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa *LENKA* »

viac ako svojej smrti sa bojím smrti svojich blízkych ... neviem si ani len predstaviť, čo budem robiť, keď to raz príde :cry: ... táto vec by nemusela existovať :idea:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ako tu pisu ostatni, ani ja nepocitujem nejaky strach zo smrti. Ine je, ked o tom pise clovek doma za pocitacom v pohodli svojho bytu a ine je, ked si o tom clovek premysla napr. vo vojenskom zakope s gulkami svistiacimi nad hlavou... Keby som, v situacii, kde sa to uz blizi ku koncu, jasne, ze by som mal strach. A to podla mna aj ostatni. A neverim, ze niekto, kto tu na svete ma este nejaku blizku osobu, by nemal strach zo smrti, ked sa to uz blizi. O duchoch a posmrtnom zivote tu uz tusim je nejaka tema, ale aj tak - verim v to, ze po smrti nebude tma. A ta zvedavost, co tam bude, mi dava stipku "dobreho pocitu" zo smrti.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hah....prevcerom som soferoval auto cez tu najvacsiu premavku na tej nasej ruzomberskej krizovatke....cize mozem vyhlasit ze sa smrti nebojim :D :D lebo som bol od nej asi 5 cm daleko ked kamoin prefrcal kolo mojho predneho naraznika ..nebolo mi vsetko jedno :D
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja sa nebojim smrti,ale umierania
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Sepiroth napísal:samozrejme, ze sa bojim smrti. kazdy sa jej boji a kto vravi, ze nie, klame.
tak ja sa napríklad smrti nebojim, pretože smrť je podľa mna začiatkom nového života v novom tele /moja viera - som ateista, takže som plný očakávania čo je po smrti/ :)
už samotne kresťanstvo učí o tom, že po smrti sa začína večný život toho, kto zomrel. Tak prečo by sa mal ktokoľvek z nás bať smrti :?: Báť sa môžme len jej priebehu, trápenia pred nou samotnou ale nie samotnej smrti :wink:

btw. ja verím v reinkarnaciu mojej duše po smrti do nového tela, ale to je debata na dlhšiu chvíľu, chvíľu filozofovania :) a tak by som poprosil aby ma tu nikto nechýtal za slovo, vdaka :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Sepiroth napísal:samozrejme, ze sa bojim smrti. kazdy sa jej boji a kto vravi, ze nie, klame.
niekedy je vykupenim.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

nebojim sa. bojim sa len o to, ze nic nezanecham, alebo nic nezmenim. popripade, ze nieco nestihenm urobit. ako najst si zivotnu partnerku s ktorou zazijem co to je zmysel zivota apod. :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa jin »

J.O.S.E napísal:už samotne kresťanstvo učí o tom, že po smrti sa začína večný život toho, kto zomrel.
Áno. Avšak máš 2(3) možnosti, kde skončíš. Nebo, Peklo (očistec)
J.O.S.E napísal:Tak prečo by sa mal ktokoľvek z nás bať smrti :?:
Kvôli tomu peklu. Nie večný život, ale večné utrpenie. To príjemná predstava zasa nie je...

//J.O.S.E: Veriaci som, ale akceptujem :wink:
Mastros
Light Professional
Light Professional

Re: Bojite sa smrti?

Príspevok od používateľa Mastros »

trion napísal:Tem o smrti tu uz bolo asi dost. :) Polozili by ste zivot ze niekoho druheho, ako to je v USA filmoch, alebo by ste sa bali? Bojite sa smrti, alebo sa jej budete bat? Ak mate zo smrti strach, tak by ste ho prekonali? :never:
Ak by osoba, pre ktoru treba zivot obetovat, stala za to, preco nie?
Smrti sa nebojim, je to len zaciatok... zaciatok hnilobneho procesu.

Toto su moje velke kecy... aka som sracka by sa ukazalo priamo na mieste v danej situaci, ktora by nebola hrana, ale 100%ne realna.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Jin- Samozrejme, že som naražal na typ života o akom hovori náboženstvo v závislosti od dodržiavania desatora. avšak nikto sa zo smrti nevrátil aby nam vyrozprával čo nas čaka takže aj ked som ateista tak si dovolím spochybniť existenciu neba pekla a očistca /ospravedlnujem sa veriacim, ktorí v to veria/ lebo sa to niako nedá potvrdiť a ani vyvrátiť a určite každý ma nejakú predstavu o tom, ako to s nim bude asi vyzerať po smrti a teda aj ja :)
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

nie nebojim len ju docerta nechcem ! je neormalne ako som si zalubil zivot :)
Napísať odpoveď