Trest smrti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mal by sa zaviest v EU trest smrti?

Ano
225
53%
Nie
167
40%
Neviem
29
7%

Celkom hlasov: 421

Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Tomasito napísal:Neprehanas to trosicku s tym sci-fi?
lol, na sci-fi dáko neficim. :lol:
Srnec, to je dost trapne, ked ta dokaze ovplyvnit jeden serial, alebo film. pozri si trebrs mlcanie jahniat a zasa budes za trest smrti.
A vsetkym vam, ktori ste napisali o tom, ze sud sa môze zmylit-su pripady, velmi vynimocne pripady, ked neexistuju pochybnosti. Nie som za trest smrti za zabitie, ani za brutalnu vrazdu by som este trest smrti nedal. iba v pripadoch, ako bol "slovensky Jack Rozparovac", Dutroux, Bin Ladin atd., teda za brutalne mnohonasobne, az masove vrazdy.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Explo!D napísal:Ano, nasilie plodi len dalsie nasilie, naozaj by si nechal cloveka co by zabil nespocetne vela ludi len pracovat v nejakej bani a
dat ho za mreze? A co by urobil po vyprsani jeho trestu? Len by pocas tej doby viac znenavidel svet a stal sa vacsim manikom, to by bolo nasilie.
ale ked je rec o masovych vrahoch a inych psychopatoch tak asi by som ich nepustil ... by robil do smrti ...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zelovoc napísal:je to brutal ked tvoje nazory na vazne veci formuje americky serial. to si ani nechcem predstavit co ta ovplyvnuje pri nazoroch na vsedne veci, zivot...
on neformuje moje nazory len ma prinutil zamysliet sa a cuduj sa ale som rad ze som teraz proti trestu smrti ...neboj sa hlavu si nenecham vymyvat telkou a nemal by si byt skepticky na nieco je tv aj prospesna ; )
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Gul'dan napísal:...Bin Ladin ...
Prečo si tam dal tohto? Skôr by sa tam hodil Buš
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

krupica_dnb napísal:Prečo si tam dal tohto? Skôr by sa tam hodil Buš
to som iba cakal, kedy niekto toto napise... OK, netvrdim, ze Bush nieje svina a hlupak, ale pochybujes snad o tom, ze bin ladin je cistym masovym vrahom?
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Gul'dan napísal:to som iba cakal, kedy niekto toto napise... OK, netvrdim, ze Bush nieje svina a hlupak, ale pochybujes snad o tom, ze bin ladin je cistym masovym vrahom?
Videl si uz dokaz o tom, ze priamo bin ladin niekoho zabil ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

miki690 napísal:Videl si uz dokaz o tom, ze priamo bin ladin niekoho zabil ?
hmmm myslim ze prikaz nato aby sa vrazdili ludia staci .. nie ? ... takisto boli take svine hitler, stalin, milosevic ... atd atd ...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

nordkapp_pb napísal:hmmm myslim ze prikaz nato aby sa vrazdili ludia staci .. nie ? ... takisto boli take svine hitler, stalin, milosevic ... atd atd ...
povedal si to za mna.
Inak, miki, ty si jeden z tých, co do komentarov ku spravam o umrti americkych vojakov pisu kraviny typu "haha, tak im treba"? jedna vec je nesuhlas s americkou politikou a druha vec je popieranie co dokonca obhajovanie takych svíň ako Bin Laden
SRneC
Addict
Addict

Gul'dan napísal:jedna vec je nesuhlas s americkou politikou a druha vec je popieranie co dokonca obhajovanie takych svíň ako Bin Laden
ved ale sa ani nevie ci zije dpc a ty tu vynasas rouzsudky trochu sa to tu odklonilo od temy! :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Gul'dan napísal:to som iba cakal, kedy niekto toto napise... OK, netvrdim, ze Bush nieje svina a hlupak, ale pochybujes snad o tom, ze bin ladin je cistym masovym vrahom?
ak je bin ládin masovým vrahom tak zjem šporák. Prečo myslíš že je mas. vrahom??
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

krupica_dnb napísal:ak je bin ládin masovým vrahom tak zjem šporák. Prečo myslíš že je mas. vrahom??
JEDNA VEC JE NESUHLASIT S AMERICKOU POLITIKOU A DRUHA VEC JE OBHAJOVAT LADINA! Ja som tažký antiameričan, tomu ver, ale ked niekto vedie organizaciu hlasiacu sa k bombovym utokom na ambasady, civilne ciele, samovrazednym bombovym atentatom, ktora podporuje iné mensie organizacie tohto druhu, TAK JE MASOVÝM VRAHOM!
Je to OT, ak sa ti zda ze su v tom akekolvek nejasnosti, tak otvor novú tému.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Gul'dan napísal:JEDNA VEC JE NESUHLASIT S AMERICKOU POLITIKOU A DRUHA VEC JE OBHAJOVAT LADINA! Ja som tažký antiameričan, tomu ver, ale ked niekto vedie organizaciu hlasiacu sa k bombovym utokom na ambasady, civilne ciele, samovrazednym bombovym atentatom, ktora podporuje iné mensie organizacie tohto druhu, TAK JE MASOVÝM VRAHOM!
pisal som ti to cez SS ale napisem to aj sem, ak sa to niejakemu modovi bude zdat ako OT tak to zmazte. Sprava vyssie pisana nebola myslena ako obhajoba Bin Ladina . Len som chcel povedat ze nieje dokaz ze niekoho zabil. Aby sa niekto stal vrahom musi niekoho zabit. Bin Ladin je terorista, co je asi aj horsie ako masovy vrah. On zorganizoval riadne zverstva a zasluzi si robit v najtazsiu robotu az do svojej smrti, teda ak este zije. Zasluzi si mozno aj trest smrti . ALE ZIADEN CLOVEK NEMA PRAVO TENTO TREST VYKONAT !
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

miki690 napísal:Zasluzi si mozno aj trest smrti . ALE ZIADEN CLOVEK NEMA PRAVO TENTO TREST VYKONAT !
:smt048 :aasmile29: uuplne suhlasim. (ale verejnoprospesne prace nadalej ostavaju favoritom cislo 1 :P )
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

ETieNne napísal:Akonáhle niekto zabije druhého človeka stáva sa vrahom.

Pre mňa aj ten, kto nariadi a kto vykoná trest smrti je vrah.
Trest smrti je prehra ľudskosti... podľa mňa :idea:
SRneC
Addict
Addict

ETieNne napísal:Trest smrti je prehra ľudskosti... podľa mňa :idea:
OT: tak citaciu seba sameho som este asi nevidel :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

miki690 miki miki .. co mi to len hovori .. dzurinda ? :-D ... ty chces povedat ze by nebolo spravne ze ak by sa hitla neodbachol a nevaykonal tak zasluzenu sluzbu spolocnosti, tak by ho nepopravili ako vraha ? .. ako masoveho vraha ? . .ako jedneho z najvacsich vrahov ? .. podstata vrazdy je dokonat ju a je jedno akymi prostriedkami .. keby si napr naviedol na vrazdu nejakeho mentalne postihnuteho cloveka myslis ze by dalki vacsi trest jemu, alebo tebe ? .. takisto je to aj s Ladenom .. jeho HITMANI vykonavali iba prikazy .. mnohokrat tak ucinili iba zo strachu o svoj vlastny zivot ... vies taketo hry su nevyspytatelne ... vid napr. cinu a "bohorovneho" vodcu mao ce tunga ... ten povrazdil miliony ludi .. a nie vlastnymi rukami ... ked niekto nehcel vykonat prikaz, tak ho vykonal niekto vernejsi, akurat di INTERVALU obeti zahrnuli aj samotneho ODPORCU rezimu ... asi tak nejako by som to napisal ...

len tak OT, ale vsimol som si to az teraz ... ze ludi viac zaujima tema o romoch na slovensku ako o treste smrti ... kam to speje ? ...
SRneC
Addict
Addict

nordkapp_pb napísal:len tak OT, ale vsimol som si to az teraz ... ze ludi viac zaujima tema o romoch na slovensku ako o treste smrti ... kam to speje ? ...
OT: tak tak mali by sme spojit temy s nazvom trest smrti ciganom :hehe: (forik)

inak co sa tym vyriesi ze niekoho odsudia na trest smrti?? umre a co? vam, stupencom trestu smrti ide len o to ze zivot za zivot/zivoty? ved podla mna zivot masoveho vraha je hodny menej ako dobreho psa tak mu ho treba znepriemnit niecim a nie osladit vykupenim :roll: a mame 2 muchy 1 ranou
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Gul'dan napísal:JEDNA VEC JE NESUHLASIT S AMERICKOU POLITIKOU A DRUHA VEC JE OBHAJOVAT LADINA! Ja som tažký antiameričan, tomu ver, ale ked niekto vedie organizaciu hlasiacu sa k bombovym utokom na ambasady, civilne ciele, samovrazednym bombovym atentatom, ktora podporuje iné mensie organizacie tohto druhu, TAK JE MASOVÝM VRAHOM!
áno súhlasím, v našom ponímaní to tak vyzerá. Ale ani sa nepokúšajme dávať diskusiu o islame a o ich názory na svet, život smrť. Snažil som sa o to ale je to ťažké, tak radšej fakt stop :fajci:
J.O.S.E
King
King

SPRáVA

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Myslím si, že je potreba vo všeobecnosti zaviesť trest smrti v dôsledku rozmachu terorizmu a zvyšujúcej sa vlny kriminality na celom svete. Ved už aj na Slovensku máme možnosť sledovať kauzy kyselinári a iné pri ktorých sa vinníci dopustili obzvlašť zavrhnutia hodného konania za ktorý si zaslúžia trest smrti. To že dostanú doživotný trest odnatia slobody spôsobí, že mi ako danoví poplatníci sa im skladame na pobyt v base. Proste trest doživotie nie je adekvátny činu ktorý vykonáli takýto kriminálnici. A PRETO JEDNOZNAčNE SOM ZA TREST SMRTI.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal: ...
Ano hitler si zrejme zasluzil smrt, ale kto ma pravo ho zabit ? Co dava inemu cloveku pravo zabit dalsieho cloveka ? Nie z hladiska zakonov, ale z hladiska zakladnych ludskych prav. Zakladne ludske pravo, ktore ma kazdy clovek je pravo na zivot...
Napísať odpoveď