Byvale lasky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

pripajam citat ktory nieje celkom o laske ale ciastocne sa jej tyka plne to vystihuje

"Rozlucka so skolou je ako rozlucka s laskou ,kedykolvek v buducnosti okolo nej pojdes ,uz nikdy nebude patrit tebe :!: "

tot moj nazor na byvalu lasku,isteze existuju pary ktore sa neustal rozchadzaju a davaju dokopy ale take su viacmenej vynimocne
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lolofon napísal:"Rozlucka so skolou je ako rozlucka s laskou ,kedykolvek v buducnosti okolo nej pojdes ,uz nikdy nebude patrit tebe :!: "
jo jo.. suhlas... uz nikdy nebude patrit tebe.a staci aby si siel okolo nej a nalada fuc....
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:jo jo.. suhlas... uz nikdy nebude patrit tebe.a staci aby si siel okolo nej a nalada fuc....
to poznam a to som tu babu ani nikdy nemal :D ........ uz to tak neboli ale vzdy ked idem okolo nej po skole tak ma chyti blba nalada a trochu to stale zaboli :? lebo viem ze ju nikdy nebudem mat a stale by som trochu chcel ..... ale uz si z toho nerobim velku hlavu zivot ide dalej pockam si na lepsiu :wink:
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

no ostali sme ´´kamarati´´ ked ich vidim tak sa schovavam a snazim sa im co najviac vyhnut :D takze asi tak neako
midnight_man
Guru
Guru

marsi napísal:no ostali sme ´´kamarati´´
Rovno povedz ze on je k tebe kamarat on povedal ze budete kamarati a tebe neostalo nic ine iba sa stym zmierit ...co uz
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

no tak ja nie som s mojím bývalým v kontakte..chvalabohu...aj ked občas sa stane,že ho vidím,ale nie je to pravidlom,aj ked bývame v jednom meste...teraz mám svoju lásku,ktorú veľmi ľúbim a nič iné už ku šťastiu nepotrebujem
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

midnight_man napísal:Rovno povedz ze ona je ke tebe kamaratka ona pov edala ze budete kamarati a tebe neostalo nic ine iba sa stym zmierit ...co uz
ona je ona marsi je dievca :lol: :lol: :lol: rofl inak peace nic v zlom len upozornujem :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

slavo120 napísal:to poznam a to som tu babu ani nikdy nemal :D ........ uz to tak neboli ale vzdy ked idem okolo nej po skole tak ma chyti blba nalada a trochu to stale zaboli :? lebo viem ze ju nikdy nebudem mat a stale by som trochu chcel ..... ale uz si z toho nerobim velku hlavu zivot ide dalej pockam si na lepsiu :wink:
hej bolet to moze ale urcite to bude boliet menej ked nad niekym uvazujes ze ho nikdy mat nebudes ako ked si uz niekho niekedy mal a uz nemas pretoze si uvedomis co si stratil vies :( ale tak dufam ze take nezazijem nikdy uz :oops:
midnight_man
Guru
Guru

INDIGOcorp. napísal:ona je ona marsi je dievca :lol: :lol: :lol: rofl inak peace nic v zlom len upozornujem :wink:
thanks
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

midnight_man napísal:Rovno povedz ze on je k tebe kamarat on povedal ze budete kamarati a tebe neostalo nic ine iba sa stym zmierit ...co uz
nie,ja som ´´kopacky´´ este nedostala. (ale mala by som :D ) ja som navrhla to kamosi ale neak to nefunguje to sa neda, sice som uz s nimi nastastie neni v kontakte iba s jednym aj to cez icq ale uz sa nevydavame. co uz.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

byvale lasky su byvale neje dobre opet ozivovat bolest ktora povecsinou vznika po rozchode. vzajomne vyhybanie sa a len obcasny kontakt pomahaju zabudnut takze vo vecsine pripadov je iste ze sa opet nedaju dokopy.
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

ja sa s mojimi byvalymi laskami stretavam.... s jednym som sa najprv hadala, teda on bol protivny ku mne, ale potom ho to dako preslo a teraz je v pohode, dalsi ten je v Seredi a odkedy mam priatela tak je ku mne hnusny ,ale predtym sem boli velmi dobry kamarati vedela som ze mu mozem vsetko povedat, no teraz o mna ani nezakopne, jeho problem mna uz netrapi, ale je mi ho luto... no a s dalsim si pisem cez icq, ale pozna ho aj moj priatel a sme dobry kamarati takze je sranda :P takze asi takto som na tom heh :roll:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Lolofon napísal:byvale lasky su byvale neje dobre opet ozivovat bolest ktora povecsinou vznika po rozchode. vzajomne vyhybanie sa a len obcasny kontakt pomahaju zabudnut takze vo vecsine pripadov je iste ze sa opet nedaju dokopy.
Presne tak, snaha o udrzanie priatelstva bola, ale skoncilo to povedanim "Zbohom, maj sa krasne" a uz je pokoj. Netreba sa zbytocne trapit, treba ist dalej aj ked proti nej naozaj nic nemam.
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

podla toho s ktorym byvalym :) ..jedneho uz nechcem nikdy v zivote vidiet.. a ostatny v pohodke ..sme kamosi .. aj ked neako sa srdcervuco nezvitavame :)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Hmmm....no tak toto si trafil tému...včera som stretla bývalého priateľa v čakárni u lekára a omylom som si sadla bližšie, než som chcela... :roll:
Bolo to dosť divné...-rozišli sme sa nejak potichu a veľa vecí zostalo nezodpovedaných, čo bolo cítiť vo vzduchu... :smt064
Napokon som sa zmohla len na otázku typu: "Ku ktorej lekárke čakáš?"
:lol: -v týchto veciach je to zložité, lebo kedysi mi hrozne ubližoval a tak... :(
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Byvale lasky su byvale lasky...najlepsie je uz neriesit....ale tak ked uz stretnem, tak nemam s nimi ziadny problem....pokecat alebo nieco...pohodicka. Samozrejme neslo to vzdy hned, ale tak po istom case sa to dalo...:)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

mnooo na ktore ako napriiklad tuu co som s nou chodil naposledyy tak ju este staale luubim :cry: a velmi ale snazim sa zabudnuut ale zatial mi to nejde :cry:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Zatial čo som mal lásky ,tak to asi neboli až také veľké lásky ,lebo stale ked ich stretnem tak sa ku ním správam ako keby sme spolu ani nechodili ....ako keby sme odjakživa boli iba kamaráti.... :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

joxxo a mas aj inu moznost? :lol:

//ktory chlap s gulami by toto robil ;)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Pravdu povediac áno :P Mohol by som sa po tých osobách vešať ,byť dotieravý ,písať zaľúbené sms ,pýtať sa dookola prečo sme sa rozišli atď.... Ale mňa ako som už spomínal to akosi netrápi :lol: :twisted:
Napísať odpoveď