Zapnem PC a nejde mys, po restarte nejde klavesnica

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Zapnem PC a nejde mys, po restarte nejde klavesnica

Príspevok od používateľa lukyyy »

Normalne zapnem pc a nejde mys tak dam reset nejde klavesnica, idu az po tom, ako vzadu v pc vyberem koncovku a zasuniem naspat, co je za problem?
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lucas03 »

skus nainstalovat soft co mas k mysi aj ku klavesnici.
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

a obydve su PS2 alebo nieco je aj USB ?
lukyyy
Medium Star
Medium Star

juslik napísal:a obydve su PS2 alebo nieco je aj USB ?
ani jedna nie je USB obidve su klasiky
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

lukyyy napísal:ani jedna nie je USB obidve su klasiky
tak potom ako hovoru lucas skus preinstalovat drivery na to .. ale najlepsie tie ktore si dostal k tomu a nie z netu..
lukyyy
Medium Star
Medium Star

juslik napísal:tak potom ako hovoru lucas skus preinstalovat drivery na to .. ale najlepsie tie ktore si dostal k tomu a nie z netu..
klavesnicu som preinstaloval a k mysi asi soft nebol ale robi to stale
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

lukyyy napísal:klavesnicu som preinstaloval a k mysi asi soft nebol ale robi to stale
a nemas nejak poskodene tie konektory na to ? skus si zohnat USB mysku a USb klavesnicu..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

juslik napísal:a nemas nejak poskodene tie konektory na to ? skus si zohnat USB mysku a USb klavesnicu..
niekto je bohaty na USB porty :-) ... mozes skusit aj taku skvelu funkciu ze vratit driver ... alebo oprava systemu ...
lukyyy
Medium Star
Medium Star

nordkapp_pb napísal:niekto je bohaty na USB porty :-) ... mozes skusit aj taku skvelu funkciu ze vratit driver ... alebo oprava systemu ...
neviem to ma ujo problem predtym mu to nerobilo len nedavno kupil novu klavesnicu ale neviem ako dlho mu to robi, so starou mu to nerobilo, skusim mu doniest moju mysku ci mu to bude robit
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja mam problemik tiez... mam bezdratovu klaesnicu logitech EX110 a dovcera ficala bezchybne, len zrazu vcera pisem na icq a zrazu nepisem.. tak som myslel ze to je v baterkach, dal som ich nabit no aj tak nejde, uz som aj drivery preinstaloval, vsetko mozne co sa s nou dalo robit... moze klavesnica co ma cca 5 mesiacov zrazu len tak odist?
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

nordkapp_pb napísal:niekto je bohaty na USB porty :-)
Ak sa ti zda, ze ich mas malo, skus si zohnat taky "rozdelovac" ci ako sa to vola, a zapojis ho do 1 USB portu, ale mozem tam strcit az 4 usb zariadenia :) . Osobne mam na notebooku 4 ale +4 s tym rozdelovacom tj 7.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Maki napísal:ja mam problemik tiez... mam bezdratovu klaesnicu logitech EX110 a dovcera ficala bezchybne, len zrazu vcera pisem na icq a zrazu nepisem.. tak som myslel ze to je v baterkach, dal som ich nabit no aj tak nejde, uz som aj drivery preinstaloval, vsetko mozne co sa s nou dalo robit... moze klavesnica co ma cca 5 mesiacov zrazu len tak odist?
... heh myslis ze preco som verny poctivemu putu menom kabel ? .. ked som mal volit prijimac z ciny a kabel z ciny tak som zvolil radsej tu druhu moznost :-) ... takze ja by som bezal reklamovat :-) ...

... btw.: prispevok nadomnou : ... poznam tie rozbocovace ( tzv. HUB ) .. ale ono ten USB port jeden stiha akoze naraz aj klavesnicu aj mys tahat cez jedeno to zdrojove ( rozbocovane ) USB ? ... kolizia dat atd nic ? ... ale inak som videl zatim taky de fungovalo naraz iba jedno zariadenie .. ostatne boli offline ... takze navim .. a ja tomu moc neverim, kedze vlastne tolko tych porotv nepotrebujem ... klacvesnica + mys = PS/2 .. USB = tlaciaren a predlzovacka pre kluc, prehravac, fotak proste co pride ... :-) ...
Napísať odpoveď