vekovy ideal roznych situacii
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
To je individualne a na tvojom mieste by som si s tym nerobil vobec velku hlavu. Niektori z nas zacali trosicku skor (15?
), niektori zacali trosicku neskor. Zalezi len na tom, ako sa citis. Co ti niekto povie alebo, ak sa ti niekto vysmeje, tak je riadny debil. Nikam sa neponahlaj a pride to samo.
Vela stastia.
-
punkerka115
Light Expert
raz som kukala stv 2 a robili sa statistiky s tou problematikov .. zsitilo sa ze niekedy sa zacinalo chodit medzi 16-17 rokom .. a teraz sa zacina chodit menzi 11 a 12 ..ale vieme si to predstavit.."mozem ta chytit za rucku?" a nepojdeme na kolacik?" jednoducho 11rocne decka sa rozpravaju ze a ja som do toho a ty do tohoo
do 14 rokov maju mat za sebou 2 vztahy a 16-17 vazny vztah ..a neviem ktory mudrc to robil lebo je to individulane ... takze je to v pohode 
Ja mam 16 sex nic francuzak nic a nechodil som este ani so ziadnou babou aaa zas velku hlavu si z toho nerobim i ked niekedy ma aj napadne ze preco to mne tak nejde ked vsetci naokolo uz nieco za sebou maju nooooo myslim ze predsalen bude lepsie pockat a pride to samo ako sa snazit o nieco na silu
a aj keby som mal cakat ako ty az do 18 ci aj do 20 hlavne nech je aby to potom stalo za to
a aj keby som mal cakat ako ty az do 18 ci aj do 20 hlavne nech je aby to potom stalo za to
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nie je to preto , že stále chceš len jednu ? alebo si v minulosti chcelslavo120 napísal:Ja mam 16 sex nic francuzak nic a nechodil som este ani so ziadnou babou aaa zas velku hlavu si z toho nerobim i ked niekedy ma aj napadne ze preco to mne tak nejde ked vsetci naokolo uz nieco za sebou maju nooooo myslim ze predsalen bude lepsie pockat a pride to samo ako sa snazit o nieco na silu
-
last_knight
Light Professional
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
midnight_man
Guru
all
kazdy robi to na co sa citi.....ked sa citim na francuzaky tak sa budem bozkavat..ked sa budem citit na sex tak ....
na to nemas konstanut daku..jeden sa bude bozkavat v 13 tich dalsi v 20 tich....kazdy inac
kazdemu inac vyhovuje kazdemu to zacne chybat inokedy 
svätá pravda...pouvažujte nad sebou trochu tý čo majú už za sebou aj strednú a pomaly by mohly mať aj vysokú školu....keby ste stále nesedeli za kompom možno by ste mali o čosi viac zážitkouGul'dan napísal:OMG! proste nesed tolko za kompom, nepytaj si rady od neosobnych a neuprimnych ludi co sedia cele dni len za kompom a chod niekam von!
edit: asi si proti sebe poštvem polku uživateľou hojka ale je to tak
heej mojee slova..ja som toto pochopil v 15 a krasne mi je do teraz.. nikdy som sa nepytal na hojku co a ako.. clovek musi na urcite veci dojst sam a nie s pomocou ludi ktory maju z 80% pravdu a 20% je vymysel..Gul'dan napísal:OMG! proste nesed tolko za kompom, nepytaj si rady od neosobnych a neuprimnych ludi co sedia cele dni len za kompom a chod niekam von!
tak teraz si ma veru dostalP3Bo napísal:Nie je to preto , že stále chceš len jednu ? alebo si v minulosti chcel
uf, tazko povedat, kedy je "idealny" vek na rozne veci, ale tak napisem kedy som co ja zazil prvy krat (mam 19):
bozk: 13
francuzak: 13
nic zaujimave, ziadne city v tom neboli...
petting: 19
sex: nikdy
ale necitim sa menejcenny ani nic ine... boli kedysi (ked som mal cca 18 rokov) casy ked ma to trapilo, ale casom zistis, ze podstatne su ine veci, ako kedy si ho prvykrat zasunul...
bozk: 13
francuzak: 13
petting: 19
sex: nikdy
Musim ti oponovat. Ty si este asi nezazil nejaku pyzamovu party ci flasu ked sa bozkavas s kamaratkou alebo kamaratom a mozem ti odprisahat ze ziadne city tam neboli, proste bohapuste bozkavanie podporene kvapkou vinap4ra napísal:Hovorit, ze vo francuzskom bozku nie su ziadne city dokaze povedat len niekto, kto v zivote nelubil.
-
midnight_man
Guru
ANoislanzadi napísal:Musim ti oponovat. Ty si este asi nezazil nejaku pyzamovu party ci flasu ked sa bozkavas s kamaratkou alebo kamaratom a mozem ti odprisahat ze ziadne city tam neboli, proste bohapuste bozkavanie podporene kvapkou vina