vekovy ideal roznych situacii

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skaner
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa skaner »

všetko záleží od prostredia v akom sa pohybuješ
bohužial
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

nie je dolezite v kolkych rokoch, ale aby to bolo s niekym s kym to stoji za to
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

ja si pamatam na svoj prvy francuzak jak som sa ho bala :lol: mala som 15, neviem preco.... ale viem ze som si povedala ze sex chcem mat sniekym koho budem milovat a on mna... nie len na jednu noc to nie... teraz som velmi stastna a sex som mala mesiac po 18 :oops:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

To je individualne a na tvojom mieste by som si s tym nerobil vobec velku hlavu. Niektori z nas zacali trosicku skor (15? :)), niektori zacali trosicku neskor. Zalezi len na tom, ako sa citis. Co ti niekto povie alebo, ak sa ti niekto vysmeje, tak je riadny debil. Nikam sa neponahlaj a pride to samo. :) Vela stastia.
punkerka115
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa punkerka115 »

raz som kukala stv 2 a robili sa statistiky s tou problematikov .. zsitilo sa ze niekedy sa zacinalo chodit medzi 16-17 rokom .. a teraz sa zacina chodit menzi 11 a 12 ..ale vieme si to predstavit.."mozem ta chytit za rucku?" a nepojdeme na kolacik?" jednoducho 11rocne decka sa rozpravaju ze a ja som do toho a ty do tohoo :) do 14 rokov maju mat za sebou 2 vztahy a 16-17 vazny vztah ..a neviem ktory mudrc to robil lebo je to individulane ... takze je to v pohode :)
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Ja mam 16 sex nic francuzak nic a nechodil som este ani so ziadnou babou aaa zas velku hlavu si z toho nerobim i ked niekedy ma aj napadne ze preco to mne tak nejde ked vsetci naokolo uz nieco za sebou maju nooooo myslim ze predsalen bude lepsie pockat a pride to samo ako sa snazit o nieco na silu
a aj keby som mal cakat ako ty az do 18 ci aj do 20 hlavne nech je aby to potom stalo za to
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

slavo120 napísal:Ja mam 16 sex nic francuzak nic a nechodil som este ani so ziadnou babou aaa zas velku hlavu si z toho nerobim i ked niekedy ma aj napadne ze preco to mne tak nejde ked vsetci naokolo uz nieco za sebou maju nooooo myslim ze predsalen bude lepsie pockat a pride to samo ako sa snazit o nieco na silu
a aj keby som mal cakat ako ty az do 18 ci aj do 20 hlavne nech je aby to potom stalo za to
Nie je to preto , že stále chceš len jednu ? alebo si v minulosti chcel :)
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

kokso, to ta ako napadlo?? u kazdeho je to individualne, je rozdiel ako to zhruba bolo pred 1é rokmi a teraz, ludia sa menia, rychlejsie dospievaju a okrem toho niekde hore bolo spominane, aby to bolo s tou spravnou osobou
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

co si myslis ze existuju nejake konstanty veku kedy zacat chodit s babou, mat sex a podobne ? tak to urcite nie
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

kazdy robi to na co sa citi.....ked sa citim na francuzaky tak sa budem bozkavat..ked sa budem citit na sex tak .... :D :D na to nemas konstanut daku..jeden sa bude bozkavat v 13 tich dalsi v 20 tich....kazdy inac :) kazdemu inac vyhovuje kazdemu to zacne chybat inokedy ;)
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Nj, lenze moze sa na to citit napr. od nejakych 16, len stale nic...
U mna prisiel francuzak v 17 a to som nan cakal snad od 14 :lol: . Lebo ja som taka "trubka", ze vzdy som sa minimalne rok chcel nejaku konkretnu babu, len ked som sa dostal do jej pritomnosti, tak som dostal nejaky blok ci co :oops: .
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Gul'dan napísal:OMG! proste nesed tolko za kompom, nepytaj si rady od neosobnych a neuprimnych ludi co sedia cele dni len za kompom a chod niekam von!
svätá pravda...pouvažujte nad sebou trochu tý čo majú už za sebou aj strednú a pomaly by mohly mať aj vysokú školu....keby ste stále nesedeli za kompom možno by ste mali o čosi viac zážitkou :? nič proti ale 20rokov a nesexovať...proti rozumu :wink:
edit: asi si proti sebe poštvem polku uživateľou hojka ale je to tak
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Gul'dan napísal:OMG! proste nesed tolko za kompom, nepytaj si rady od neosobnych a neuprimnych ludi co sedia cele dni len za kompom a chod niekam von!
heej mojee slova..ja som toto pochopil v 15 a krasne mi je do teraz.. nikdy som sa nepytal na hojku co a ako.. clovek musi na urcite veci dojst sam a nie s pomocou ludi ktory maju z 80% pravdu a 20% je vymysel..
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

P3Bo napísal:Nie je to preto , že stále chceš len jednu ? alebo si v minulosti chcel :)
tak teraz si ma veru dostal :D ....... no hej bolo to tak ale uz pomaly zabudom (skoda ze mi to nedoslo skor ) a teraz si radsej poviem ze si ma ani nezasluzi :D ... myslim ze kym som sa ja kvoli nej trapil mohol som uz davno pokukovat po inej nooo v danom momente bola pre mna jedina ,, myslim ze je dobre ze je to uz za mnou
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

uf, tazko povedat, kedy je "idealny" vek na rozne veci, ale tak napisem kedy som co ja zazil prvy krat (mam 19):

bozk: 13
francuzak: 13 :wink: nic zaujimave, ziadne city v tom neboli...
petting: 19
sex: nikdy :P ale necitim sa menejcenny ani nic ine... boli kedysi (ked som mal cca 18 rokov) casy ked ma to trapilo, ale casom zistis, ze podstatne su ine veci, ako kedy si ho prvykrat zasunul...
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

ja som mal francuzak v 16 a vobec ma to nesralo no a co mal som to na haju neries to lebo cim vacej ta to bude trapit tym dlhsie to bude trvat si myslim.
aj moj spoluzak nemal vobec babu bude mat 19 a neriesi to ma cas volakedy pride sa neboj
aby som nezabudol sex v 17
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hovorit, ze vo francuzskom bozku nie su ziadne city dokaze povedat len niekto, kto v zivote nelubil.
islanzadi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa islanzadi »

Podobne ako ti napisali nadomnou, neexistuje nejaka tabulka vekov co mas kedy spravit, je to cisto individualne a 18 nie je az taky strasny vek ono to vsetko pride ani nebudes vediet ako :)
islanzadi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa islanzadi »

p4ra napísal:Hovorit, ze vo francuzskom bozku nie su ziadne city dokaze povedat len niekto, kto v zivote nelubil.
Musim ti oponovat. Ty si este asi nezazil nejaku pyzamovu party ci flasu ked sa bozkavas s kamaratkou alebo kamaratom a mozem ti odprisahat ze ziadne city tam neboli, proste bohapuste bozkavanie podporene kvapkou vina :oops:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

islanzadi napísal:Musim ti oponovat. Ty si este asi nezazil nejaku pyzamovu party ci flasu ked sa bozkavas s kamaratkou alebo kamaratom a mozem ti odprisahat ze ziadne city tam neboli, proste bohapuste bozkavanie podporene kvapkou vina :oops:
ANo :) na chatach..party a tak.proste len olizovanie sa :D :D (sice som to nikdy neskusal a dufam ze ani nebudem :D ) ale tak verim tomu ze to je tu a praktizuje sa to...
Napísať odpoveď