wow

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Black Knight
Novice
Novice

wow

Príspevok od používateľa Black Knight »

hľadám niaky wow server neviete o niakom?
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Black Knight
Novice
Novice

to poznam lae hcem daki dobti lovensky tlk
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Black Knight napísal:to poznam lae hcem daki dobti lovensky tlk
to tlk mam ako co brat ?

btw: vrelo neodporucam Friends Funny, a Anglamen, FF laguje nonstop, pada cca kazdych 5min, save ide kazdych 5min, cize ak padne skor ako po 5min, save nebolo :lol: hoci pisu ze to slape na brutal serveri, brutal pripojenym na nete a je t na ...
Dakedy fakt good server, teraz sa pokazily.
Anglamen detto, dakedy brutal server, potom si GM zacali robit co chceli oni, tresty nezmyselne a pod ... teraz stoji na deravy gros ...
Dobry je narnias a unzwei :wink:
Black Knight
Novice
Novice

Lord PROXI napísal:to tlk mam ako co brat ?

btw: vrelo neodporucam Friends Funny, a Anglamen, FF laguje nonstop, pada cca kazdych 5min, save ide kazdych 5min, cize ak padne skor ako po 5min, save nebolo :lol: hoci pisu ze to slape na brutal serveri, brutal pripojenym na nete a je t na ...
Dakedy fakt good server, teraz sa pokazily.
Anglamen detto, dakedy brutal server, potom si GM zacali robit co chceli oni, tresty nezmyselne a pod ... teraz stoji na deravy gros ...
Dobry je narnias a unzwei :wink:
narnoias je best z cz/sk sstim mas pravdu. no na ajtak zadne cz/sk serveri niesu niake extra dobre. noi a nate free nagicek si netrufam. skoda ze blizard je blbec a jeho najlepsia MMO na svete sa neda hrat na ofiku free. fakt nemaz odkaz naten unzwei. ale zabudol si na sargeras lebo ten je este lespi bo nanom ide TBC
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

BC uz ide na skoro kazdom co fachaju na Mangose, mangos je uz iba pre BC, cize by aktualizacie nemaly na klasiku WOW.
a U2 http://www.undzwei.eu/?option=frontpage&section=wow
je uz aj tam BC a hral som isty cas na ofiku v netke BC, a v provnany s U2, no az na obcasne pady a menej ludi ako na ofiku je to fakt kvalitne spraveny server, kuzla fachali ako maly, Q. neboly zabugovane, talenty tiez isly :)
Black Knight
Novice
Novice

Lord PROXI napísal:BC uz ide na skoro kazdom co fachaju na Mangose, mangos je uz iba pre BC, cize by aktualizacie nemaly na klasiku WOW.
a U2 http://www.undzwei.eu/?option=frontpage&section=wow
je uz aj tam BC a hral som isty cas na ofiku v netke BC, a v provnany s U2, no az na obcasne pady a menej ludi ako na ofiku je to fakt kvalitne spraveny server, kuzla fachali ako maly, Q. neboly zabugovane, talenty tiez isly :)
no ja som hral 10 dnovi trial ale 600 sk mesacne by som fakt nevihodil a Narnais ide na klasickom WoWe a Sargeas na TBC
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

3server.xf.cz fakt dobry servver veela zabavy velka komunita a ide aj na TBC ale aj na klasike o prehodenie acc do TBC musis napisat mail vsetko najdes tam.... :) odporucam vrelo
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

Kód: Vybrať všetko

wow.netgames.sk
hral som uz toho vela ale tento je jeden s najlepsich
Black Knight
Novice
Novice

S666 napísal:

Kód: Vybrať všetko

wow.netgames.sk
hral som uz toho vela ale tento je jeden s najlepsich
no tento poznam . ale us aj lepsie
Black Knight
Novice
Novice

Fakt neviet koľko ľudí je online na ofiku?
SIX
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SIX »

Black Knight napísal:Fakt neviet koľko ľudí je online na ofiku?
od 2000 nahor, myslim ze hranica je 5000 na jeden server
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

najlepsia je anirena... wow.anirena.com sice neje slovensky, ale facha tam bc,perfektne, maju vlastny emulator, su tam dva servery jeden s vysokymi a druhy s nizkymi ratami.. hra tam dakedy aj 1000 ludi naraz a facha... aa je tam celkom slusna cz/sk komunita
Black Knight
Novice
Novice

skenner napísal:najlepsia je anirena... wow.anirena.com sice neje slovensky, ale facha tam bc,perfektne, maju vlastny emulator, su tam dva servery jeden s vysokymi a druhy s nizkymi ratami.. hra tam dakedy aj 1000 ludi naraz a facha... aa je tam celkom slusna cz/sk komunita
no hej ale je hladam daki CZ/SK lebo nesoim dobri v anglictine. uz som nasel Sargeras ten je z ceska a sloevnsky naj. iank na to co si ti pisal su ja slovaci?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

Black Knight napísal:no ja som hral 10 dnovi trial ale 600 sk mesacne by som fakt nevihodil a Narnais ide na klasickom WoWe a Sargeas na TBC
heh no trosku offtopic ale ak platis kartou tak to vide na 430sk/mesiac co nieje az take strasne ked si to zobereme na den je to 15sk co za ten pozitok z hry celkom stoji....no aby som nebol uplne mimo tak srv Anthoria je to cz/sk kamos tam hra a pochvaluje si....ale nemusi to byt az taky dobry neviem uz davno som z free prec tak neviem posudit
Sparko

Príspevok od používateľa Sparko »

Caute ludia podte vsetci skusit tento super server www.3server.cz ide bez lagov, vela hracov, super GM team a navyse sa tam prekladaju questy do Cestiny !!!
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Sparko napísal:Caute ludia podte vsetci skusit tento super server www.3server.cz ide bez lagov, vela hracov, super GM team a navyse sa tam prekladaju questy do Cestiny !!!
omg! questy po cesky. A to je akoze skvele? akakolvek lokalizovana hra u mna straca body, bo originalne hry si zachovavaju svoju autentickost.

Mne sa najlepsie hralo na buring-wow.com; teraz hravam obcas na wowscape. 3000 ludi je uz ale troska morda na mna, uf.
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

nazdar ja by som ti doporucil spojka.org podla mna najlepsi cesky server uz bezi aj WOTLK

mam tam 2 vip konta : s lietajucim mountom po celom svete nie len v outlande nejake 4 70ky vybavene
mozno by som teoreticky predal
Napísať odpoveď