wow
-
Black Knight
Novice
wow
hľadám niaky wow server neviete o niakom?
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Black Knight
Novice
-
Lord PROXI
King
to tlk mam ako co brat ?Black Knight napísal:to poznam lae hcem daki dobti lovensky tlk
btw: vrelo neodporucam Friends Funny, a Anglamen, FF laguje nonstop, pada cca kazdych 5min, save ide kazdych 5min, cize ak padne skor ako po 5min, save nebolo
Dakedy fakt good server, teraz sa pokazily.
Anglamen detto, dakedy brutal server, potom si GM zacali robit co chceli oni, tresty nezmyselne a pod ... teraz stoji na deravy gros ...
Dobry je narnias a unzwei
-
Black Knight
Novice
narnoias je best z cz/sk sstim mas pravdu. no na ajtak zadne cz/sk serveri niesu niake extra dobre. noi a nate free nagicek si netrufam. skoda ze blizard je blbec a jeho najlepsia MMO na svete sa neda hrat na ofiku free. fakt nemaz odkaz naten unzwei. ale zabudol si na sargeras lebo ten je este lespi bo nanom ide TBCLord PROXI napísal:to tlk mam ako co brat ?
btw: vrelo neodporucam Friends Funny, a Anglamen, FF laguje nonstop, pada cca kazdych 5min, save ide kazdych 5min, cize ak padne skor ako po 5min, save nebolohoci pisu ze to slape na brutal serveri, brutal pripojenym na nete a je t na ...
Dakedy fakt good server, teraz sa pokazily.
Anglamen detto, dakedy brutal server, potom si GM zacali robit co chceli oni, tresty nezmyselne a pod ... teraz stoji na deravy gros ...
Dobry je narnias a unzwei
-
Lord PROXI
King
BC uz ide na skoro kazdom co fachaju na Mangose, mangos je uz iba pre BC, cize by aktualizacie nemaly na klasiku WOW.
a U2 http://www.undzwei.eu/?option=frontpage§ion=wow
je uz aj tam BC a hral som isty cas na ofiku v netke BC, a v provnany s U2, no az na obcasne pady a menej ludi ako na ofiku je to fakt kvalitne spraveny server, kuzla fachali ako maly, Q. neboly zabugovane, talenty tiez isly
je uz aj tam BC a hral som isty cas na ofiku v netke BC, a v provnany s U2, no az na obcasne pady a menej ludi ako na ofiku je to fakt kvalitne spraveny server, kuzla fachali ako maly, Q. neboly zabugovane, talenty tiez isly
-
Black Knight
Novice
no ja som hral 10 dnovi trial ale 600 sk mesacne by som fakt nevihodil a Narnais ide na klasickom WoWe a Sargeas na TBCLord PROXI napísal:BC uz ide na skoro kazdom co fachaju na Mangose, mangos je uz iba pre BC, cize by aktualizacie nemaly na klasiku WOW.
-
SIX
Medium Star
Kód: Vybrať všetko
wow.netgames.sk-
Black Knight
Novice
no tento poznam . ale us aj lepsieS666 napísal:hral som uz toho vela ale tento je jeden s najlepsichKód: Vybrať všetko
wow.netgames.sk
-
Black Knight
Novice
-
Black Knight
Novice
no hej ale je hladam daki CZ/SK lebo nesoim dobri v anglictine. uz som nasel Sargeras ten je z ceska a sloevnsky naj. iank na to co si ti pisal su ja slovaci?skenner napísal:najlepsia je anirena... wow.anirena.com sice neje slovensky, ale facha tam bc,perfektne, maju vlastny emulator, su tam dva servery jeden s vysokymi a druhy s nizkymi ratami.. hra tam dakedy aj 1000 ludi naraz a facha... aa je tam celkom slusna cz/sk komunita
-
Mrk
Professional
heh no trosku offtopic ale ak platis kartou tak to vide na 430sk/mesiac co nieje az take strasne ked si to zobereme na den je to 15sk co za ten pozitok z hry celkom stoji....no aby som nebol uplne mimo tak srv Anthoria je to cz/sk kamos tam hra a pochvaluje si....ale nemusi to byt az taky dobry neviem uz davno som z free prec tak neviem posuditBlack Knight napísal:no ja som hral 10 dnovi trial ale 600 sk mesacne by som fakt nevihodil a Narnais ide na klasickom WoWe a Sargeas na TBC
-
Sparko
Caute ludia podte vsetci skusit tento super server www.3server.cz ide bez lagov, vela hracov, super GM team a navyse sa tam prekladaju questy do Cestiny !!!
-
q-parser
Professional
omg! questy po cesky. A to je akoze skvele? akakolvek lokalizovana hra u mna straca body, bo originalne hry si zachovavaju svoju autentickost.Sparko napísal:Caute ludia podte vsetci skusit tento super server www.3server.cz ide bez lagov, vela hracov, super GM team a navyse sa tam prekladaju questy do Cestiny !!!
Mne sa najlepsie hralo na buring-wow.com; teraz hravam obcas na wowscape. 3000 ludi je uz ale troska morda na mna, uf.
-
hornblower
Light Professional