>> MATURITA 2007 <<
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako si dopadol ? btw logaritmy ? nemyslel si algoritmy ?ZHNiLa_KaCHNa napísal:tak lidi drzte mi palce o 11:15 idem an informu: len aby mi vysli tie logaritmy v hlave a bolot o v suchu a o 13:00 mam slovencinu. idem ako predposledny pan na holenie. cize na stol bude 5 zetonov![]()
aspon si budem pomaly skrtat otazky ktore boli a bude to vyhoda? len aby neostali otazky ktore su take debilne ze to mohli vymysliet len nase ucitelky
Pocas akademickeho tyzdna som stravil priemerne 4,5 hod nad slovinou. A az vcera som sa nahodou dostal k slov. medzivojnovej drame. A dnes som si ju vytiahol.
Nasiel som ju nahodne pri hladani inej otazky z ang. Teraz ma dojima to ze cele moje ucenie pocas akademickeho tyzdna bolo takmer zbytocne. Ale matura je vabank. A ang som mal az o pol 4. Riadny masaker byt cely den ako na ihlach. Ale vytiahol som si Slovensko. Takze maximalna spokojnost. Stvrtok ma este caka F.
SJL - 1
AJ - 1
SJL - 1
AJ - 1
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja som este na akademickom a do piatku by som chcela byt naucena vsetko, no len na litiku nevydalo zatial, takze vikend a este dva dni do stredy do istia. Anglina sa mne najlahsie ucila, to je jedine, co asi zatial viemmasino napísal:vam sa daktorym uz inak zije .... ja mam ete akademicky .. brrrrrr
do piatku by som mal byt nauceny litiku dejak a matiku... anglinu mam ako poslednu na vikend
povedz co si mal na ranajky..potom ze sa ti paci dnesne pocasie..potom nahlas precitaj ukazku, ktora je k otazke a povedz co si o nej myslis...a si zahojenymerlin1x1 napísal:vy ktory ste mali stvorku zo SJ tak co ste povedali? Co mi staci na stvorku...lebo ucil som sa ale na lepsiu znamku to realne nevidim![]()
hadam ma nechaju prejst, lebo ak nie tak som dead:(:(:(