neviete niekto vzorec podla ktoreho je hodnotena slovencina??? niekto mi hovoril ze literatura je 70 percent a gramatika 30 a niekto zase ze literature je tretina znamky a gramatika stvrtina...tak neviem...a prihliada sa aj na znamky z minulych rokov co som mal na vysvedcku? A ak hej tak akym sposobom? Je na to nejaky vzorec?
o vzorci neviem,ale malo by to byt rozdelene na casti ako pri premetoch ako cudzie jazyky, geo, dej, etc... a znamok z minulosti co sa tyka: to tiez zalezi od skoly.
masino napísal:dnes kamos dostal zo sloviny 4 a z NEJ 4
toto sa mu stalo ked odpovedal :
na NEJ mal obrazok... a bola tam cakaren u doktora...a taka zenska tam mala kapsu...a on tam mal opisat ze co tam je....
a povedal ze v taske ma uplatok pre doktora :D:D
Ja by som ho pochvalila, ved sa vynasiel a aka originalita, ze uplatok . to ti ucitelia nemaju ziadny zmysel pre humor pocas tej maturity? Ved podaktori boli vcelku vtipni na hodinach.
5-ula tak ako si dopadla? Matura je len a len o stasti lebo nikto sa dedokaze naucit 30 otazok z kazdeho predmetu. A o este nevravim o druhej casti maturitnej otazky. Ja som spokojny lebo som tahal to co som vedel.
Tie znamky co tu pisete ma na jednej strane desia, ze jaky ste dobry a ja poleno , ale na druhej strane ma to motivuje abych sa na ten dalsi tyzden viac ucil
Skorocel napísal:Tie znamky co tu pisete ma na jednej strane desia, ze jaky ste dobry a ja poleno , ale na druhej strane ma to motivuje abych sa na ten dalsi tyzden viac ucil
motivacia? hej aj mna by mal motivovat moj stav (3x1) a ucit sa na anglinu kt mam zajtra a za cely den som si kukol akurat family... zpohodlnel som
nechapem ako niekto moze mat za 1 zo SJ ...ved to sa nedaaaa... ja sa to ucim uz dobry piaty den a stale sa mi zda ze totalne nic neviem a ze to bude len tak tak na 4 ... ale zo SJ staci aj to...hlavne aby som presiel
Panove, budte radi ze ste nematurovali z 5tich predmetov.
Ja zmaturoval na 2,2,2,2,3 a som spokojny.Uzivam si druhym rokom vysokoskolsky zivot a mam v pazi cele maturitne vysvedcko
Martin44 napísal:Panove, budte radi ze ste nematurovali z 5tich predmetov.
Ja zmaturoval na 2,2,2,2,3 a som spokojny.Uzivam si druhym rokom vysokoskolsky zivot a mam v pazi cele maturitne vysvedcko
jj ved na to sa nikde nehladi, znamky su len pre ego, dolezite je zo to proste mate, ze mate papier a to je cele, matura je spolocenska udalost, studenti sa lucia so skolou, pri tej prilezitosti si pokecaju s profakmi a to je cele.
Martin44 napísal:Panove, budte radi ze ste nematurovali z 5tich predmetov.
no ja zatial 1,2,2 a som nad mieru nespokojny 1 mam z informy a 2mam z matiky a angliny... aj ked som stale ratal s tym, ze z tychto 2 predmetov dostanem 2 teraz ma to velmi sklamalo, lebo som potiahol lahke otazky ale bol som tak vystresovany , ze som nevedel co robim , prave preto ma to nastvalo