raz som mal tu cest vidiet tu plastelinu nazivo v jednom obchode (v BA pri SAVke dole tou hrozne dlhou ulicou, co neviem ako sa vola a kluce tam tusim robia) a vyzeralo to zaujimavo. len to ma taku nevyhodu, ze sa to vraj neda cistit, takze som to mohol len vidiet, ale cital som recenzie a vraj je to celkom sranda vec.
mam to tiez doma, hral som sa s tym par dni a potom odlozil na policku, velmi lahko sa to spini, akotak umyt sa to da vodou a hori to. proti stresu by som odporucal radsej tie vankuse co maju v sebe tie male gulicky, toto je taka hracka co za chvilu omrzi
Je to hracka na par dni. V praci bol velky boom, ktory vydrzal maximalne mesiac. Tak ako takmer u kazdeho teraz odpociva v policke a ani si na nu nespomeniem.
t0m4s3 napísal:Je to hracka na par dni. V praci bol velky boom, ktory vydrzal maximalne mesiac. Tak ako takmer u kazdeho teraz odpociva v policke a ani si na nu nespomeniem.
Podobny nazor, ja mam Skarabeus, a občas si ešte zamágam
Inak čistit sa to neda, neodporúčam to válať poprachu...
tak tak ja mam bielu cez den v noci svieti na zeleno trochu tam vidno chlpy zabavka dobra mam ju stale pod monitorom ale nikdy ma nenapadne ju magat ..asi preto ze furt musim pisat na klavesnici
//je to prijemne opat miagat a posiluje to ruky a prsty na pisomnu cast maturity presakuje pomedzi prsty ..modelujem
turtlak69 napísal:a nezaspinila sa ti ta platelina alebo tak? skus hodit kratku recenziu
pozri si tento link http://gadgets.zive.cz/index.php?q=node/901 tam mas vsetko. mne sa podarilo ju rozflakat hned v prvy den o dlazbu, tak som to potom asi hodinu hladal a zliepal dokopy
ades napísal:pozri si tento link http://gadgets.zive.cz/index.php?q=node/901 tam mas vsetko. mne sa podarilo ju rozflakat hned v prvy den o dlazbu, tak som to potom asi hodinu hladal a zliepal dokopy
tak to je uz aky zadel tieto recenzie som si cital, ze ako to mali v redakcii a tak a vsetko to iste, ale nieco take co v recenzii nie je ako napriklad, ze ked to rozflakas o dlazbu, tak je problem pohldat vsetky casti btw velmi zaujimave mi to pripada, lebo to ma vela zvlastnych vlastnosti (vsetci pozname) a zaroven to nie je skodlive pre pokozku. dost divne