No presne moj pripad po rozchode sa mi byvala 2 mesiace vyhybala ale potom nas kamosi akosi prinutili a teraz sme znova kamaratiSkorocel napísal:Aj ja by som mal jednu otazocku, ale ked uz je tu tato tema, nebudem robit novu...
Asi pred mesiacom sme sa v dobrom rozisli (nechala ma). Ostali sme kamaratmi, sice je jasne, ze uz to nie je ako kedysi. Len teraz asi posledne 2 tyzdne sa mi zrazu totalne vyhyba, ked idem okolo, tak sa zrazu tvari nejako nepritomne... Nemate s niekto s niecim take skusenosti? Lebo naozaj si to neviem vysvetlit...
>> Aká šanca je na to, že sa vráti?
Len este ma pri rozchode doslova prosila nech zostaneme kamaratmi atd... A prve 2 tyzdne sa normalne spravala a zrazu... Ja neviem, ci si niekoho nasla, ci ma nejake vycitky svedomia alebo si nieco vzala do hlavy.tusken napísal:No presne moj pripad po rozchode sa mi byvala 2 mesiace vyhybala ale potom nas kamosi akosi prinutili a teraz sme znova kamarati
a nemyslis ze nech je to akokolvek je to jej vec ???porozpravat by ste sa o tom mohli .... ale i keby ti to nijako nevysvetlila je ot jej vec a ked proste nechce tak nechce to su zeny nikdy to nepochopime ked si oni daju nieco do hlavy tak sme von z hry ak to tak chcuSkorocel napísal:Len este ma pri rozchode doslova prosila nech zostaneme kamaratmi atd... A prve 2 tyzdne sa normalne spravala a zrazu... Ja neviem, ci si niekoho nasla, ci ma nejake vycitky svedomia alebo si nieco vzala do hlavy.
Ved aj to tak asi aj tak necham, ked chce, nech sa mi vyhyba. Len ma jednoducho s*re, ze poznam niekoho 10 rokov, posledny rok az velmi dobre, vztah nevysiel, ok, ale teraz vzdy ked pojdem okolo sa budem hrat na to, ze toho druheho ani nepoznam? A to som sa s tym clovekom nikdy poriadne nepohadal...slavo120 napísal:a nemyslis ze nech je to akokolvek je to jej vec ???porozpravat by ste sa o tom mohli .... ale i keby ti to nijako nevysvetlila to su zeny nikdy to nepochopime....a mozno by si mal aj ty pomaly zabudnut a nechat to tak ....
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
CITUJEM
chlape ty čo nacvičuješ?
. zdá sa mi, ako keby si si protirečil. v jednej téme napíšeš hento, a v druhej tamto? neodpovedal si si už náhodou vo vyššie spomínanej téme?
(zdroj: hojko.com\Erotika a vzťahy\>> Ja som už nato prišiel... A čo vy ostatní?)Pravá láska aj keď odíde, sa vráti. Ak sa nevráti... Tak nebola pravá...
chlape ty čo nacvičuješ?
Rozdiel je taký že podla reálneho režimu to nemá zmysel takže tá téma je na mieste. Keď sa nedá, tak sa nedá. Tak ako nieje každému súdené že bude milionáť, alebo bude mať 100% zdravie, nieje každému súdené ani to že si nájde babu. Zhniem sám to je realita a stým sa musím naučiť žiť. Ale v tejto téme sa pýtam iba výskumne že či je šanca že sa vráti. A prečo? Prečo ju vôbec riešim? Asi preto že v hĺbke duše som ešte stále do nej zalúbený a robím si nádeje... Vieš jak to chodí, keď srdce piští rozum sa neháda... Ja viem čo je realita ale srdce tvrdí zase iné... Aj keď sa snažím zmieriť s realitou aj ja mám hormóny a aj ja sa musím zalúbiť prirodzene... To je prirodzená vec...Reli.c napísal:CITUJEM (zdroj: hojko.com\Erotika a vzťahy\>> Ja som už nato prišiel... A čo vy ostatní?)
chlape ty čo nacvičuješ?. zdá sa mi, ako keby si si protirečil. v jednej téme napíšeš hento, a v druhej tamto? neodpovedal si si už náhodou vo vyššie spomínanej téme?
A ešte ktej druhej téme: Tá je aj zrkadlom toho čo som postrehol v mojom okolí... Všetko samý rozvod a rozchod lebo sa hádajú, a neklape im to. Už sa tretia osoba v mojom okolí rozvádza, ostatní sú samý rozchod atď. Nevidel som pár ktorý by sa nerozišiel ak sú problémy. Len jedny sú už roky spolu ale tí sa nikdy nehádajú, iba samé ťuťu muťu fuťu...
PS: Už púšťam do éteru ďalšiu tému čo má skôr výskumno-štatistický charakter, ale tá honba po druhom pohlaví je ako droga, stým sa nedá prestať...
Na jednej strane píšeš, že si s tým zmierený. Že Ťa ženy nebudú chcieť, že Ťa len využívajú a ponižujú, potom napíšeš, že honba za ženami je ako droga. A to je asi Tvoj problém, aj napriek všetkým zlým skúsenostiam sa Ti ešte neotvorili oči, aby si pochopil, že honba za ženami nie je nič výnimočné, aby si pochopil, že Ty nie si žiaden pračlovek z jaskyne aby si ich naháňal, aby si pochopil, že si s tým máš dať pokoj. Aby si pochopil, že pravú lásku nenájdeš takýmto spôsobom, nenájdeš ju honbou...
A v takomto momentálnom skepticistickom stave by som Ťa ja napr. na mieste žien nechcel. Práve naopak, vyhol by som sa Ti. Pretože sa nesprávaš ako chlap. V tom, že si na ne mäkký a potom sa čuduješ, že Ťa zneužijú a po druhé v tom, že fňukáš ako malé decko.
Ak si pozeral rozvedených so záväzkami, tak tam jednému mladému chalanovi vyčítali, že je pesimista, čo si aj on priznal, ale aspoň sa chcel zmeniť. Mal nejakú vôľu a vieru, čo Ty nemáš.
Proste si ako BabySHAQ napr., tá jeho siedmačka či šiestačka, čo sa správa ako piatačka podľa mňa nespravila ani jednu pozitívnu vec, okrem toho, že mu povedala, že ho nechce, ale aj tak ju chudák ešte stále chce.
A u Teba to je to isté, nestačí Vám to. Stále dookola robíš to isté, potom sa Ti aj stávajú tie isté veci, potom si len pridávaš paličky v počte Tvojich nešťastí a potom to číslo vyťahuješ ako nejaký presvedčivý argument aj keď si neuvedomuješ, že je to aj Tvoja chyba a možno hlavne Tvoja chyba a že by si s tým už mal prestať.
...
A v takomto momentálnom skepticistickom stave by som Ťa ja napr. na mieste žien nechcel. Práve naopak, vyhol by som sa Ti. Pretože sa nesprávaš ako chlap. V tom, že si na ne mäkký a potom sa čuduješ, že Ťa zneužijú a po druhé v tom, že fňukáš ako malé decko.
Ak si pozeral rozvedených so záväzkami, tak tam jednému mladému chalanovi vyčítali, že je pesimista, čo si aj on priznal, ale aspoň sa chcel zmeniť. Mal nejakú vôľu a vieru, čo Ty nemáš.
Proste si ako BabySHAQ napr., tá jeho siedmačka či šiestačka, čo sa správa ako piatačka podľa mňa nespravila ani jednu pozitívnu vec, okrem toho, že mu povedala, že ho nechce, ale aj tak ju chudák ešte stále chce.
A u Teba to je to isté, nestačí Vám to. Stále dookola robíš to isté, potom sa Ti aj stávajú tie isté veci, potom si len pridávaš paličky v počte Tvojich nešťastí a potom to číslo vyťahuješ ako nejaký presvedčivý argument aj keď si neuvedomuješ, že je to aj Tvoja chyba a možno hlavne Tvoja chyba a že by si s tým už mal prestať.
...
Záruka neexistuje. Najprv sa uč trpezlivosti.
Myslíš, že si už na lásku pripravený?
V Tvojom prípade platí, čím viac to budeš chcieť, tým viac sa od toho vzdiališ, ver mi
Vidíš, že to momentálne nikam nevedie, ale chceš byť ďalej tvrdohlavý? Nikto nehovorí aby si sa na nich vykašľal úplne ale trochu zvoľnil
Myslíš, že si už na lásku pripravený?
V Tvojom prípade platí, čím viac to budeš chcieť, tým viac sa od toho vzdiališ, ver mi
Vidíš, že to momentálne nikam nevedie, ale chceš byť ďalej tvrdohlavý? Nikto nehovorí aby si sa na nich vykašľal úplne ale trochu zvoľnil
-
Enduro3333
Medium Professional
Suhlasim ........ ja som bol podobny clovek ako ty rovnake nazory a pohlady na vec no zmenil som sa poučil som sa na chybach a radach mna a mne blízkych. Naučil som sa že niektorym veciam niekedy musis nechat volny priebeh....
Časom už budes vediet rozoznat kedy a ako dovtedy kým sa nepoučíš tak budes hrat ruskú ruletu...
Časom už budes vediet rozoznat kedy a ako dovtedy kým sa nepoučíš tak budes hrat ruskú ruletu...
-
TOMIAW
Light Expert
toto co vravis sa mi presne stalo sme sa rozisli ja som mal druhu ale ta bola moc blba tak po mesiaci som jej opat vyznal lasku a boli sme spolu dalsi pol rok ale nebolo to uz take ale lubil soom ju moc ozaj moc a teraz sme kamosibolek napísal:Pocula som uz o podobnych pripadoch, ze baba zacne vymyslat, ide vyskusat inde a potom zisti, ze to povodne bolo lepsie, tak sa chce vratit. Otazne je, ci jej das ty sancu. Mne keby to spravil chalan, tak neviem, ked je nieco uzavrete, tak je koniec a neriesim to. Ale ked je to laska...
-
braino.swk
Light Professional
-
midnight_man
Guru
No podla mna totalny nezmysel.....ide vyskusat niekde inde? system pokus omyl? toto mi pripada na spravanie 14-16 rocnych pubertacok (co asi v tom pripade aj bolo) podla mna hlupost..sakra lol!bolek napísal:Pocula som uz o podobnych pripadoch, ze baba zacne vymyslat, ide vyskusat inde a potom zisti, ze to povodne bolo lepsie, tak sa chce vratit. Otazne je, ci jej das ty sancu. Mne keby to spravil chalan, tak neviem, ked je nieco uzavrete, tak je koniec a neriesim to. Ale ked je to laska...