Najlepsi futbalovy trener

O športe...
kubodinho
Professional
Professional

Najlepsi futbalovy trener

Príspevok od používateľa kubodinho »

podla mna je to sir Alex Ferguson. uzasna ikona svetoveho futbalu a skvely trener.
recberko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

no keď sa tak pozerám na ten tvoj obrázok s tým logom Man Utd iné som asi ani nečakal :D neboj aj ja ich mám rád, the best club on whole planet ;-).. no sir alex je skvelý tréner ale na svete je kopec skvelých trénerov a ja sa neodvážim povedať ktorý je ten naj.. aj A. Wenger a Rafa Benitéz, či Gerard Uliere (neviem ako sa presne píše heh) sú skvelý, Guus Hydink napr.. je ich veľa ale Alexa mám rád ;-)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Milujem Murinha :)
kubodinho
Professional
Professional

recberko napísal:no keď sa tak pozerám na ten tvoj obrázok s tým logom Man Utd iné som asi ani nečakal :D neboj aj ja ich mám rád, the best club on whole planet ;-).. no sir alex je skvelý tréner ale na svete je kopec skvelých trénerov a ja sa neodvážim povedať ktorý je ten naj.. aj A. Wenger a Rafa Benitéz, či Gerard Uliere (neviem ako sa presne píše heh) sú skvelý, Guus Hydink napr.. je ich veľa ale Alexa mám rád ;-)
jj on je uzasny trener , ale aj tych ostatnych ktorych si menoval su skvely . takisto aj Mourinha musim priznat , aj ked ho moc nemam v laske presne tak ako Chelsea ale aj on je dobry. aj Rafa Benitez je velky strateg a nesmiem zabudnut na Rijkaarda
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

kukiak napísal:Milujem Murinha :)
A co take na nom milujes tu namyslenost? Vacsieho egoistu som este nevidel, a nic mudre z jeho huby som nepocul.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:A co take na nom milujes tu namyslenost? Vacsieho egoistu som este nevidel, a nic mudre z jeho huby som nepocul.
Hm no presne to. Mysli si o sebe, ze je najlepsi, co mozno aj je, na nic sa nehra, hovori co si mysli a uspechy hovoria zanho ci uz LM v Porte alebo aj posobenie v chealsea. Proste mne sa jeho styl akym sa prezentuje paci.
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Galád, trener FC Nitra :) :D Podla mna je skor strateg ako trener, ale do futbalu sa velmi rozumie :!:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Mourinho nie je najlepsi trener na svete imho. Podla mna je nim Sir Alex Ferguson, Carlo Ancelotti, Frank Rijkaard atd. Zo slovenskych Galis, Jurkemik, Jankech
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

kukiak napísal:Hm no presne to. Mysli si o sebe, ze je najlepsi, co mozno aj je, na nic sa nehra, hovori co si mysli a uspechy hovoria zanho ci uz LM v Porte alebo aj posobenie v chealsea. Proste mne sa jeho styl akym sa prezentuje paci.
ako bolo spomenuté vyššie je to egoista čo nikdy nič múdre nepovedal... a na margo tých "úspechov" neviem presne koľko má pod taktovkou chelsea ale to že vyhrali ligu a pohár by som za veľký úspech nepokladal, určite nie pri takom "veľkoklube" ako sa oni prezentujú... aj tie ligové poháre vyhrávajú tak že hrajú v plnej sile a napr. taký Wenger nemá problém postaviť do finále pohára úplne odlišné mužstvo plné nováčikov aby získali skúsenosti... nevravím Murinho je celkom fajn tréner ale na to čo si napísal som inak reagovať nemohol...
Pantagruel napísal:Galád, trener FC Nitra :) :D Podla mna je skor strateg ako trener, ale do futbalu sa velmi rozumie :!:
do futbalu sa rozumie to máš pravdu, len mi to niekedy pripadá tak akoby to o "ofenzívnom" štýle hry myslel len tak aby uspokojil divákov alebo aby ich prilákal na štadión kým im to nedôjde že tak vôbec nehrajú, ja neviem možno to on hrať chce a hráči to nevedia preniesť na ihrisko, tú jeho predstavu ale skorej si myslím že to v hráčoch nie je (tým sa ich vôbec nezastávam)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

Jednoznačne Martin O'Neill, momentalne trénuje Aston Villu
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

Kozák(MFK Košice)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

robson z newcastlu bol dobry (alebo este je? neviem ci este trenuje) a tiez wenger :-)

ale futbal nesledujem aktivne asi 2 roky takze som out :lol: ale svojho casu ked som sledoval, boli toto naozaj stalice coachovania
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

ked uz tu vtipkujeme
ze mourinho,benitez,houllier
tak davam jozka adamca

inac ked mam byt seriozny nemoze to byt nikto iny ako Sir Alex Ferguson
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ked tu uz vtipkujeme, ze vobec niekoho oznacujeme za naj. trenera. Pre nas, co v tom teame neposobia, ale pozeraju sa nato zo strany medii, su hodnotenia naozaj vtipne. Kazdy trener je iny, ale povedat ze nejaky trener vo velkoklube je shit alebo nieco pod. je blbost, inak by tam asi nebol. :roll:
kubodinho
Professional
Professional

miso2911 napísal:Jednoznačne Martin O'Neill, momentalne trénuje Aston Villu
neviem ci jednoznacne , ale je to velky odbornik :smt018
kali520
Darca
Darca

recbreko napísal:taký Wenger nemá problém postaviť do finále pohára úplne odlišné mužstvo plné nováčikov aby získali skúsenosti
A v tom zapase ho mlady zasrani este aj zatlacili a boli lepsi. Mourinhove vystupovanie je dvosledok komlexu z mladosti ze nemohol hravat futbal lebo nebol taky dobry a nebol slavny tak preto robi vsetko aby uputal na seba pozornost. Mimochodom za zmienku stoji jeho vyrok o C Ronaldov ze preto simuluje ze je z chudobnej rodiny a tym padom ma slabsiu inteligenciu. neviem co to tak to presne povedal ale bolo tam naznacovanie ze je proste Ronaldo sprosty clovek.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:A v tom zapase ho mlady zasrani este aj zatlacili a boli lepsi. Mourinhove vystupovanie je dvosledok komlexu z mladosti ze nemohol hravat futbal lebo nebol taky dobry a nebol slavny tak preto robi vsetko aby uputal na seba pozornost. Mimochodom za zmienku stoji jeho vyrok o C Ronaldov ze preto simuluje ze je z chudobnej rodiny a tym padom ma slabsiu inteligenciu. neviem co to tak to presne povedal ale bolo tam naznacovanie ze je proste Ronaldo sprosty clovek.
no podla mna prinajmensom "sprosty" asi naozaj bude. Ved to co robi nie je normalne :? , ale naozaj mu nejak vyhadzovat na oci rodinu a z toho vyplivajuce IQ, je prinajmensom neeticke.
SeNte
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SeNte »

Mourinho je arogantny kkt , a hrozny nervak ...

pre mna N1 je sir Alex Ferguson
kali520
Darca
Darca

kukiak napísal:no podla mna prinajmensom "sprosty" asi naozaj bude. Ved to co robi nie je normalne :? , ale naozaj mu nejak vyhadzovat na oci rodinu a z toho vyplivajuce IQ, je prinajmensom neeticke.
Lebo to co Murinho robi je uplne normalne.
dwayne
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa dwayne »

podla mna je najlepsi trener Mancini, bol vynikajucim hracom a je velmi progresivny v tom co robi a vie dokonale zladit muzstvo aby bolo ako celok a nie iba velke individuality, sice este nema vela skusenosti ale zatial co dosiahol je dobre
Napísať odpoveď