Najlepsi futbalovy trener
Najlepsi futbalovy trener
podla mna je to sir Alex Ferguson. uzasna ikona svetoveho futbalu a skvely trener.
-
recberko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no keď sa tak pozerám na ten tvoj obrázok s tým logom Man Utd iné som asi ani nečakal
neboj aj ja ich mám rád, the best club on whole planet
.. no sir alex je skvelý tréner ale na svete je kopec skvelých trénerov a ja sa neodvážim povedať ktorý je ten naj.. aj A. Wenger a Rafa Benitéz, či Gerard Uliere (neviem ako sa presne píše heh) sú skvelý, Guus Hydink napr.. je ich veľa ale Alexa mám rád 
jj on je uzasny trener , ale aj tych ostatnych ktorych si menoval su skvely . takisto aj Mourinha musim priznat , aj ked ho moc nemam v laske presne tak ako Chelsea ale aj on je dobry. aj Rafa Benitez je velky strateg a nesmiem zabudnut na Rijkaardarecberko napísal:no keď sa tak pozerám na ten tvoj obrázok s tým logom Man Utd iné som asi ani nečakalneboj aj ja ich mám rád, the best club on whole planet
.. no sir alex je skvelý tréner ale na svete je kopec skvelých trénerov a ja sa neodvážim povedať ktorý je ten naj.. aj A. Wenger a Rafa Benitéz, či Gerard Uliere (neviem ako sa presne píše heh) sú skvelý, Guus Hydink napr.. je ich veľa ale Alexa mám rád
-
kukiak
Addict
Hm no presne to. Mysli si o sebe, ze je najlepsi, co mozno aj je, na nic sa nehra, hovori co si mysli a uspechy hovoria zanho ci uz LM v Porte alebo aj posobenie v chealsea. Proste mne sa jeho styl akym sa prezentuje paci.kali520 napísal:A co take na nom milujes tu namyslenost? Vacsieho egoistu som este nevidel, a nic mudre z jeho huby som nepocul.
-
Pantagruel
Star
-
recberko
Light Star
ako bolo spomenuté vyššie je to egoista čo nikdy nič múdre nepovedal... a na margo tých "úspechov" neviem presne koľko má pod taktovkou chelsea ale to že vyhrali ligu a pohár by som za veľký úspech nepokladal, určite nie pri takom "veľkoklube" ako sa oni prezentujú... aj tie ligové poháre vyhrávajú tak že hrajú v plnej sile a napr. taký Wenger nemá problém postaviť do finále pohára úplne odlišné mužstvo plné nováčikov aby získali skúsenosti... nevravím Murinho je celkom fajn tréner ale na to čo si napísal som inak reagovať nemohol...kukiak napísal:Hm no presne to. Mysli si o sebe, ze je najlepsi, co mozno aj je, na nic sa nehra, hovori co si mysli a uspechy hovoria zanho ci uz LM v Porte alebo aj posobenie v chealsea. Proste mne sa jeho styl akym sa prezentuje paci.
do futbalu sa rozumie to máš pravdu, len mi to niekedy pripadá tak akoby to o "ofenzívnom" štýle hry myslel len tak aby uspokojil divákov alebo aby ich prilákal na štadión kým im to nedôjde že tak vôbec nehrajú, ja neviem možno to on hrať chce a hráči to nevedia preniesť na ihrisko, tú jeho predstavu ale skorej si myslím že to v hráčoch nie je (tým sa ich vôbec nezastávam)Pantagruel napísal:Galád, trener FC Nitra![]()
Podla mna je skor strateg ako trener, ale do futbalu sa velmi rozumie
A v tom zapase ho mlady zasrani este aj zatlacili a boli lepsi. Mourinhove vystupovanie je dvosledok komlexu z mladosti ze nemohol hravat futbal lebo nebol taky dobry a nebol slavny tak preto robi vsetko aby uputal na seba pozornost. Mimochodom za zmienku stoji jeho vyrok o C Ronaldov ze preto simuluje ze je z chudobnej rodiny a tym padom ma slabsiu inteligenciu. neviem co to tak to presne povedal ale bolo tam naznacovanie ze je proste Ronaldo sprosty clovek.recbreko napísal:taký Wenger nemá problém postaviť do finále pohára úplne odlišné mužstvo plné nováčikov aby získali skúsenosti
-
kukiak
Addict
no podla mna prinajmensom "sprosty" asi naozaj bude. Ved to co robi nie je normalnekali520 napísal:A v tom zapase ho mlady zasrani este aj zatlacili a boli lepsi. Mourinhove vystupovanie je dvosledok komlexu z mladosti ze nemohol hravat futbal lebo nebol taky dobry a nebol slavny tak preto robi vsetko aby uputal na seba pozornost. Mimochodom za zmienku stoji jeho vyrok o C Ronaldov ze preto simuluje ze je z chudobnej rodiny a tym padom ma slabsiu inteligenciu. neviem co to tak to presne povedal ale bolo tam naznacovanie ze je proste Ronaldo sprosty clovek.