Kedy je clovek uplne na dne?
Kedy je clovek uplne na dne?
Kedy si moze clovek povedat ze uz to nemoze byt horsie?
Uz ste si to niekedy povedali?
Uz ste boli na dne?
Co vtedy treba robit..staci sa odrazit od dna???
Uz ste si to niekedy povedali?
Uz ste boli na dne?
Co vtedy treba robit..staci sa odrazit od dna???
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Spanoo, počúvaj, nedepkuj, nestresuj,.... Prežívaš možno prvé dôležité obdobie vo svojom živote a tak už v tom hneď vidíš koniec sveta.... To je život, musíš sa popasovať so situáciami, ktoré prináša a snažiť sa nájsť niečo pozitívne na tom, čo ti zvládnutie tej situácie prinesie....
Keď toto prekonáš, ešte len prídu situácie, kedy sa možno budeš cítiť totálne na dne.... Ale treba všetko brať ako výzvu a snužiť sa nájsť cesty na zvládnutie danej situácie a dosiahnutie cieľa.... a najmä nedepkovať...
Sorry za mierny OT, ale treba aj malé povzbudenie...
Keď toto prekonáš, ešte len prídu situácie, kedy sa možno budeš cítiť totálne na dne.... Ale treba všetko brať ako výzvu a snužiť sa nájsť cesty na zvládnutie danej situácie a dosiahnutie cieľa.... a najmä nedepkovať...
ale nejde len o mna...pre priatelov som mam byt ako opora, ked sak nejaku potrebujem ja...a pozri na hlasovanie..asi uz viac ludi malo taky problemzuzkazuzka napísal:Spanoo, počúvaj, nedepkuj, nestresuj,.... Prežívaš možno prvé dôležité obdobie vo svojom živote a tak už v tom hneď vidíš koniec sveta.... To je život, musíš sa popasovať so situáciami, ktoré prináša a snažiť sa nájsť niečo pozitívne na tom, čo ti zvládnutie tej situácie prinesie....
Zivot ide dalej...sak ja sa o tyzden odrazim...a potom zase padnem na hubu
-
zuzkazuzka
VIP
-
vendo
Guru
alebo cigaretkazuzkazuzka napísal:hej, alebo dva poháriky nejakého alkoholu... nenavádzam tu nikoho na alkohol, ale keď si psychicky vypätý, dokáže to pekne uvoľniť myseľ... Ale všetko s mierou.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. uu tak ked to zoberem nikdy taketo veci neprezivam ..ale dnes ma to celkm naucilo .. som bol s holkou vonku a vsetko perfektne .. ale potom som hodil zo srandy taku kravinu a ona sa urazila ..a normalne uz odchadzala ... a mal som jej telefon, lebo ho nemala kam dat a este mi povedala, ze dones mi ho niekedy ... myslel som ze budem od decka prvy krat plakat ... hrozne ma to dostalo .. citil som sa podpsa potom cely vecer
...
... ale to len taky priklad ... jasne povies ze to je nic v podstate lebo sa to aj tak vyriesilo ... ale v tom momente to beres inak .. preto ti radim .. pozri sa nato z nejakym odstupom .. viem niekedy sa to neda .. ale treba to skusit ... predsa sa vsetko nejako vyriesi .. vsetko musi nejako dopadnut ... hehe "gravitacia zivota"
...
... ale to len taky priklad ... jasne povies ze to je nic v podstate lebo sa to aj tak vyriesilo ... ale v tom momente to beres inak .. preto ti radim .. pozri sa nato z nejakym odstupom .. viem niekedy sa to neda .. ale treba to skusit ... predsa sa vsetko nejako vyriesi .. vsetko musi nejako dopadnut ... hehe "gravitacia zivota"
-
JohnFrusciante
Star
raz som bol uz sakra hlboko ale stale to nebolo uplne na dne lebo este to mohlo byt horsie. ale keby sa stalo to este horsie tak by som sa asi zabil. bolo to pred necelym rockom. a ked mam ratat viac rokov do zadu tak vlastne od nejakych desiatich rokov do takych strnastich, petnastich smo po dne len chodil. najhnusnejsie obdobie mojho zivota. nerad na nho spominam. nievie to vela ludi co sa vtedy dialo teda nevie to takmer nikto. vie to maximalne 5 ludi. a neplanujem tento pocet rozsirit. vela ludi hovori ze ma pozna ale oni poznaju iba moju pritomnost a nie moju minulost
-
jin
VIP
Ináč zaujímala by ma definícia situácie "na dne". Ako vieš, že horčie už nebude. Ani keď si povieš, že sa to nedá, tak sa to dá. V týchto situáciách je však iba vemi ťažké pre mozog z aktuálnej situácie generovať pozitíva. Je to ťažké, ale dá sa to. Skús sa od svojich myšlienok odreagovať hudbou a úplne naj. je monotónna fyzická aktivita. Uvidíš, o dáke obdobie, jeho dĺžka závisí od závažnosti problému, ti nakoniec bude lepšie a táto skúsenosť bude pre teba pozitívna, lebo budeš poznať svoje reakcie.spanoo napísal:ved nehovorte co mam robit ja..ja som tam hore nenapisal ze som na dne...len som zvedavy ako sa vtedy ludia spravaju a ako to vyzera...ja mam od dna daleko..teda dufam
A čo robievam ja? to sa ti páčiť nebude. Utápam sa vo svojich emóciách a podlieham im až nakoniec vyčerpaný zaspávam. Ale ty to preboha nerob
A je predovšetkým dobre, že svoju situáciu neriešiš fatalisticky a konečne...
Ľudia reagujú na takéto situácie rôzne. Niektorý to utápajú v alkohole, ďalší to riešia v kruhu kamarátov, alebo vyhladajú spoločnosť cigarety...Mne sa zatiaľ najlepšie osvedčili kamaráti, tí mi vždy ukázali svetlo. Čiže hlavu hore
-
miki690
Medium Professional
Nieco take som chcel napisat aj ja ... Nikdy nieje tak zle, aby nemoho byt aj horsie, clovek si mysli, ze je na dne a o mesiac sa na tom bude zabavat...jin napísal:Ináč zaujímala by ma definícia situácie "na dne". Ako vieš, že horčie už nebude. Ani keď si povieš, že sa to nedá, tak sa to dá.
To sa nevola nahodov citovy masochizmus ?jin napísal: A čo robievam ja? to sa ti páčiť nebude. Utápam sa vo svojich emóciách a podlieham im až nakoniec vyčerpaný zaspávam. Ale ty to preboha nerob![]()
ci som bol ja na dne ? boli tazke obdobia a boli este tazsie, stale som mal nejakych priatelov, ktori ma veeli podrzat a podporit v tom co som robil.
Prave teraz som aj ja dost citovo rozhadzany, stres neuspechy. Mam z toho vsetkeho taky zly pocit, obavy z nasledujuceho zivota a tak, ale na druhej strane jedine na co stale myslim je, ze nech ma to rychlo prejde, snazim sa vseliako odreagovat byciklovanie a tak ...
-
Martin44
Professional
Nemozem o sebe tvrdit ze som bol niekedy na dne, mam sa vcelku fajn a ked porovnam zivot moj so sivotom prveho bezdomovca co stretnem tak si mozme gratulovat a klamal by som ak by som tvrdil ze som na dne...kazdemu z nas sa obcas pritrafi ze si mysli ze horsie sa neda ale to je len ten zivot ktory ti chce ukazat rozdiel "dobra a zla" lebo keby si nevedel co je to citit sa na pi*u tak by si si nevedel vychutnat tie skvele chvile. Tot moj nazor 
Heh dno? tak to tiez dobre poznam ...tiez prebdene noci, strach skola, nebol som schopny sa normalne ucit som nosil domov trojky stvorky a pritom som sa ucil... To bolo ale uz davno. Ako som sa dostal na strednu som sa zacal riadit heslom: Neber svoj zivot prilis vazne, lebo aj tak z neho nevyviaznes zivy
a od vtedy som s prepacenim SRAL na skolu az vznikla nepriama umernost: Cim menej som sa ucil tym lepsie znamky som mal...Stredna priemer 1.4 a na zakladnej 2.7 ....ked si na dne dokaze ta to polozit tak ze nedokazes podavat adekvatne vysledky...
//edit: Od vtedy som aj citovo schladol a preto si aj moja laska mysli ze ked dostanem od nej na narodky darcek tak sa netesim lebo to neviem dat najavo... ma to aj svoje plus ze ked sa nieco stane moc ma to ani nezerie ale aj tak je to cudne ked neviem od radosti zakrycat lebo sa mi nechce
//edit: Od vtedy som aj citovo schladol a preto si aj moja laska mysli ze ked dostanem od nej na narodky darcek tak sa netesim lebo to neviem dat najavo... ma to aj svoje plus ze ked sa nieco stane moc ma to ani nezerie ale aj tak je to cudne ked neviem od radosti zakrycat lebo sa mi nechce
-
bolek
Guru
Skutocne zle (neviem, ci na dne, lebo urcite by mohlo byt aj horsie) som sa citila raz v zivote. Nevidela som riesenie, nadej,svetlo, vychodisko. Nechcem to tu blizie rozoberat, nech to vedia len ti, ktori o tom vedia a maju vediet. Nastastie kamosi ma podrzali a prave vtedy som spoznala, co je to skutocne priatelstvo a ktori z tych priatelov stoja pri mne aj ked nie je prilis najlepsie. Nezelam nikomu, aby uvidel to dno, pretoze sa z neho odraza velmi tazko, ale ked to clovek zazije, dost ho to posilni. Odvtedy si vzdy len poviem, ze moze byt aj horsie a ze klasicke problemy a stresy zo skoly, maturit, vysky su predsa len banalnosti. To si len teraz myslime, ake je to tazke, ale to este nevieme, co nas caka v skutocnom zivote. Takze, spanoo, aj ked vravis, ze chces len vediet, ci sme boli niekedy na dne, tak vsetci vieme, ze si ocividne dost v strese. Takze zdover sa niekomu, upokoj sa a ver, ze vzdy bude aj horsie. Hm a co robim ja ked som na dne...No vacsinou si pustim totalne depresivnu hudbu (s odvovodnenim, ze ked som uz na dne, nech padnem az uplne na dno, aby som sa mala odkial odrazit), rozmyslam, utapam sa v ziali....ale neodporucam to praktizovat, ak to nezvyknes robievat.
Niesom na dne...bol som blizko ale uz je to nejaky ten cas...vytiahla ma laska...nejdem vas zatazovat detailami...Ale teraz sa len proste nemam dobre...Raz si hore raz zas dole...co je?..toto na nenaucia v skole!!devo159 napísal:Tak tu musim oponovat ...ja si nemyslim ze je na dne spanoo Please bud potvrd alebo vyvrat
Tesim sa na dochodok...lebo mam pocit a prognozi ze uz si asi dlho nevydychnem