-Tak k tomuto sa nic ine dodat neda...viac menej tam vsetko vysvetlili...V nasom meste je len malo SKINHEADS,ale strasne vela nackov,ktrori naozaj robia hanbu tomuto majestatnemu nazvu...Skinheadi su antirasisti,antifasisti...(Oi!Skinheads,SHARP-eri+Punkaci,Ska)tieto skupiny su proti rasizmu a fasizmu...Pre lepsie identifikovanie o koho ide pouzivajte Skinheads=ANTIFA,....Nackovia=fasisti...lebo potom tu z toho vznika neprehladna situacia...Vitusko napísal:Nic ine iba pravda...(hadam to tu nebolo)
Skinheads
-
Začiatok Konca
Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
a apoliticky skins?ani fa ani afa...alebo narodovci?ti tiez nemozu byt zaradovany medzi fa,ale ani medzi afa..ZitePunkom napísal:-Tak k tomuto sa nic ine dodat neda...viac menej tam vsetko vysvetlili...V nasom meste je len malo SKINHEADS,ale strasne vela nackov,ktrori naozaj robia hanbu tomuto majestatnemu nazvu...Skinheadi su antirasisti,antifasisti...(Oi!Skinheads,SHARP-eri+Punkaci,Ska)tieto skupiny su proti rasizmu a fasizmu...Pre lepsie identifikovanie o koho ide pouzivajte Skinheads=ANTIFA,....Nackovia=fasisti...lebo potom tu z toho vznika neprehladna situacia...
-
Martin44
Professional
Lenze to je uz len hra so slovickami....Skinhead nacek alebo nazvi si to ako chces...fajn je to sposobnene zlym nazyvanim skupiny ludi...ale aj ti konkretne co sa nazvu skinheadmi su na 99 percent len primitivi co im nejde o ziadnu ideologiu proti dacomu ale zvacsa sa len naje*at a potom nekoho dobit a robit bordel a na druhy den sa na tom rehotat....Je to skratka nadnesene povedane ako komunizmus....Idea (komunizmu a skinheads) dobra no prevedenie do praxe 0 BODOV....ZitePunkom napísal:-Tak k tomuto sa nic ine dodat neda...viac menej tam vsetko vysvetlili...V nasom meste je len malo SKINHEADS,ale strasne vela nackov,ktrori naozaj robia hanbu tomuto majestatnemu nazvu...Skinheadi su antirasisti,antifasisti...(Oi!Skinheads,SHARP-eri+Punkaci,Ska)tieto skupiny su proti rasizmu a fasizmu...Pre lepsie identifikovanie o koho ide pouzivajte Skinheads=ANTIFA,....Nackovia=fasisti...lebo potom tu z toho vznika neprehladna situacia...
A este taky mali dodatok ako si aj ty zle pouzil nazov Nackovia su Nacisti a Nie Fasisti... Je to sice podobne ale socializmus tiez nie je komunizmus.
-
miki690
Medium Professional
tak mi prosim ta vysvetli krto je podla teba normalny ? Kazdy, co bojuje za nejaku vec je nenormalny ? kazdy co sa snazi nieco dosiahnut je potom nenormalny ? Alebo kazdy kto pocuva inu hudbu ako ty ? Na tomto svete neexistuje taky isty clovek ako si ty,, cize nikto nieje "normalny" ?tomo.za napísal:..
niet nad normalnych ludi je jedno ci su to skins, punks, metalisti alebo cokolvek ine...
-
vendo
Guru
precitaj si to este raz.......miki690 napísal:tak mi prosim ta vysvetli krto je podla teba normalny ? Kazdy, co bojuje za nejaku vec je nenormalny ? kazdy co sa snazi nieco dosiahnut je potom nenormalny ? Alebo kazdy kto pocuva inu hudbu ako ty ? Na tomto svete neexistuje taky isty clovek ako si ty,, cize nikto nieje "normalny" ?si mohol rovno napisat " vy vsetci ste kkti, len ja som lietadlo" ...
zamysli sa.......
tazke co?.......
uz ti to doslo??
-
tomo.za
Light Star
chlapce nabuduce nez nieco napises si aspon 3x precitaj naco vlastne ides reagovat... oka?miki690 napísal:tak mi prosim ta vysvetli krto je podla teba normalny ? Kazdy, co bojuje za nejaku vec je nenormalny ? kazdy co sa snazi nieco dosiahnut je potom nenormalny ? Alebo kazdy kto pocuva inu hudbu ako ty ? Na tomto svete neexistuje taky isty clovek ako si ty,, cize nikto nieje "normalny" ?si mohol rovno napisat " vy vsetci ste kkti, len ja som lietadlo" ...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
uz mam proti nim len ich myslenie... sharp akoze skinheads proti rasovym predsudkom ... neviem co tym chcu dosiahnut a taktiez nechapem co chcu dosiahnut ta vetva poznacena neonacizmom... same bludy 
a k hudbe jedina pesnicka co je skinheadska sa mi paci je Orlik - Skinheadskej stat, dobry text hoci nerealny... a aj take gitarove brnkanie tam je ... je to celkom fajn ale hlavne "Landovsky hlas", hehe
a k hudbe jedina pesnicka co je skinheadska sa mi paci je Orlik - Skinheadskej stat, dobry text hoci nerealny... a aj take gitarove brnkanie tam je ... je to celkom fajn ale hlavne "Landovsky hlas", hehe
Skinheads-hnutie, vzniklo v anglicku, vznik ovplyvnený hardcore rockovym stylom, neskôr oznacenym ako OI! (podla istej pesnicky s nazvom OI!)
Neskor sa od nich odtrhla vrstva skinheads, ktori sa zacali hlasit k neonacizmu, z coho boli patricne pohorsený pôvodný skinheads. meno svojej skupiny sa snazia napravit sucasní skinheads, takzvaný SHARP (Skinheads against racial prejuctise) ale aj menej známi Red Skinheads.
pôvodný skinheadi nemaju s nackami nic spolocne, no mylne je aj spajanie Antify so SHARPACMI, aj kled ich ciele su rovnake a prostriedky podobne (SHARP su inak znamy aj zasluznymi cinmi, ked napr. v USA sa postavili na obranu azyloveho centra na ktore utocili Skini-nackovia.)
tolko z mojich skromnych informacii, co sa v mojej hlave ulozili. nemam cas ani chut to teraz cele hladat a pastovat, ked pointu som aj tak povedal...
Neskor sa od nich odtrhla vrstva skinheads, ktori sa zacali hlasit k neonacizmu, z coho boli patricne pohorsený pôvodný skinheads. meno svojej skupiny sa snazia napravit sucasní skinheads, takzvaný SHARP (Skinheads against racial prejuctise) ale aj menej známi Red Skinheads.
pôvodný skinheadi nemaju s nackami nic spolocne, no mylne je aj spajanie Antify so SHARPACMI, aj kled ich ciele su rovnake a prostriedky podobne (SHARP su inak znamy aj zasluznymi cinmi, ked napr. v USA sa postavili na obranu azyloveho centra na ktore utocili Skini-nackovia.)
tolko z mojich skromnych informacii, co sa v mojej hlave ulozili. nemam cas ani chut to teraz cele hladat a pastovat, ked pointu som aj tak povedal...
Hlavne ti RedGul'dan napísal:meno svojej skupiny sa snazia napravit sucasní skinheads, takzvaný SHARP (Skinheads against racial prejuctise) ale aj menej známi Red Skinheads.
babylonsky narodny symbol no jasne.. : )Digital napísal:Hakovy kriz. Alebo swastika, obidva pojmy oznacuju to iste: kriz so zahnutymi stranamy. Je to najznamejsi nacisticky symbol, no paradoxne je, ze ho nevymyslel Hitler. Nas Adi ho totiz prevzal z Egypta; swastika je babylonsky narodny symbol (a to si Hitler hovoril umelec...).
Si najprv zisti kde vsade sa pouzivala svastika http://www.swastika-info.com/
-
peterkozel
Medium Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
hmm poznam par.neriesia anarchiu ani nacizmus ani nic.proste maju holu hlavu su narodne zmyslajuci zabavaju sa.ja neviem ci je to doprabva abo dolava.neuznavaju totalitne ideologie ani anarchiu a to je u mna plus.neriesia kktiny ktore nemozu ovplyvnit.aj ja sa radim medzi apolitickych (politika sa mi hunsi) ale nesom skin ani nicturtlak69 napísal:definuj mi apolitickeho skinheadapreco sa vacsina apolitickych zvrhne doprava? apoliticki sa tvaria nezavisle od lavice ci pravice, ale pravda je inde...
aj ja poznam jedneho takeho. jeden den na pivo s punkacom a dalsi den s NS. to sa mi zda trosku chore. no a co sa tyka tej apoliticnosti, tak to ano, ked nic neriesi, tak neni o com. tak by to malo byt. praca, pivo, box, Oi!, Oi!, Oi! (klasicke hodnoty skinheads v zaciatkoch). nuz len skoda, ze ti apoliticki su vacsinou na WP koncertoch
ale netreba hadzat do jedneho vreca samozrejme. btw kto mi vysvetli toto ???? kto sa trosku tejto problematike rozumie bude poznat aj song aj kapelu aj historiu. nechapem z toho