Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Vitusko napísal:Nic ine iba pravda... :) (hadam to tu nebolo)
-Tak k tomuto sa nic ine dodat neda...viac menej tam vsetko vysvetlili...V nasom meste je len malo SKINHEADS,ale strasne vela nackov,ktrori naozaj robia hanbu tomuto majestatnemu nazvu...Skinheadi su antirasisti,antifasisti...(Oi!Skinheads,SHARP-eri+Punkaci,Ska)tieto skupiny su proti rasizmu a fasizmu...Pre lepsie identifikovanie o koho ide pouzivajte Skinheads=ANTIFA,....Nackovia=fasisti...lebo potom tu z toho vznika neprehladna situacia... :wink:
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

ZitePunkom napísal: Skinheads=ANTIFA
nic v zlom ale ta nasa slovenska ANTIFA je na tom s extremizmom uplne rovnako ako fasouni... a aj s inteligenciou :roll:
niet nad normalnych ludi je jedno ci su to skins, punks, metalisti alebo cokolvek ine...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ZitePunkom napísal:-Tak k tomuto sa nic ine dodat neda...viac menej tam vsetko vysvetlili...V nasom meste je len malo SKINHEADS,ale strasne vela nackov,ktrori naozaj robia hanbu tomuto majestatnemu nazvu...Skinheadi su antirasisti,antifasisti...(Oi!Skinheads,SHARP-eri+Punkaci,Ska)tieto skupiny su proti rasizmu a fasizmu...Pre lepsie identifikovanie o koho ide pouzivajte Skinheads=ANTIFA,....Nackovia=fasisti...lebo potom tu z toho vznika neprehladna situacia... :wink:
a apoliticky skins?ani fa ani afa...alebo narodovci?ti tiez nemozu byt zaradovany medzi fa,ale ani medzi afa.. :roll:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

ZitePunkom napísal:-Tak k tomuto sa nic ine dodat neda...viac menej tam vsetko vysvetlili...V nasom meste je len malo SKINHEADS,ale strasne vela nackov,ktrori naozaj robia hanbu tomuto majestatnemu nazvu...Skinheadi su antirasisti,antifasisti...(Oi!Skinheads,SHARP-eri+Punkaci,Ska)tieto skupiny su proti rasizmu a fasizmu...Pre lepsie identifikovanie o koho ide pouzivajte Skinheads=ANTIFA,....Nackovia=fasisti...lebo potom tu z toho vznika neprehladna situacia... :wink:
Lenze to je uz len hra so slovickami....Skinhead nacek alebo nazvi si to ako chces...fajn je to sposobnene zlym nazyvanim skupiny ludi...ale aj ti konkretne co sa nazvu skinheadmi su na 99 percent len primitivi co im nejde o ziadnu ideologiu proti dacomu ale zvacsa sa len naje*at a potom nekoho dobit a robit bordel a na druhy den sa na tom rehotat....Je to skratka nadnesene povedane ako komunizmus....Idea (komunizmu a skinheads) dobra no prevedenie do praxe 0 BODOV....

A este taky mali dodatok ako si aj ty zle pouzil nazov Nackovia su Nacisti a Nie Fasisti... Je to sice podobne ale socializmus tiez nie je komunizmus. :wink:
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Ty si niaky drsnak porovnavat skinheadov a komunistov :lol: :roll: :?:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

tomo.za napísal:..
niet nad normalnych ludi je jedno ci su to skins, punks, metalisti alebo cokolvek ine...
tak mi prosim ta vysvetli krto je podla teba normalny ? Kazdy, co bojuje za nejaku vec je nenormalny ? kazdy co sa snazi nieco dosiahnut je potom nenormalny ? Alebo kazdy kto pocuva inu hudbu ako ty ? Na tomto svete neexistuje taky isty clovek ako si ty,, cize nikto nieje "normalny" ? :roll: si mohol rovno napisat " vy vsetci ste kkti, len ja som lietadlo" ...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

miki690 napísal:tak mi prosim ta vysvetli krto je podla teba normalny ? Kazdy, co bojuje za nejaku vec je nenormalny ? kazdy co sa snazi nieco dosiahnut je potom nenormalny ? Alebo kazdy kto pocuva inu hudbu ako ty ? Na tomto svete neexistuje taky isty clovek ako si ty,, cize nikto nieje "normalny" ? :roll: si mohol rovno napisat " vy vsetci ste kkti, len ja som lietadlo" ...
precitaj si to este raz.......

zamysli sa.......

tazke co?.......

uz ti to doslo??
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

mne to pripada tak ze je to dost extremisticke , a rozumny clovek vie svoj nazor vyjadrit aj inac ako bitkou ,sice niekedy je to tazsie, nechcem hovorit ze som nikdy nikoho neudrel ale zase otklat sa ako to robia oni kazducky den :roll:
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

miki690 napísal:tak mi prosim ta vysvetli krto je podla teba normalny ? Kazdy, co bojuje za nejaku vec je nenormalny ? kazdy co sa snazi nieco dosiahnut je potom nenormalny ? Alebo kazdy kto pocuva inu hudbu ako ty ? Na tomto svete neexistuje taky isty clovek ako si ty,, cize nikto nieje "normalny" ? :roll: si mohol rovno napisat " vy vsetci ste kkti, len ja som lietadlo" ...
chlapce nabuduce nez nieco napises si aspon 3x precitaj naco vlastne ides reagovat... oka? :roll:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

tomo.za napísal:chlapce nabuduce nez nieco napises si aspon 3x precitaj naco vlastne ides reagovat... oka? :roll:
Ja som si to dobre precital a ty si nad tym vobec rozmyslal ? a kludne mi stiahni dalsich 10 kariem :P

//edit pina:aspon, ze ty si ma pochopil :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:Ja som si to dobre precital a ty si nad tym vobec rozmyslal ? a kludne mi stiahni dalsich 10 kariem :P
ja som to pochopil tak ze je jedno v co clovek veri ale ked je v pohode neni problem a nie ze ten kto za daco bojuje je nenormalny,ved kazdy za daco bojuje.
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

uz mam proti nim len ich myslenie... sharp akoze skinheads proti rasovym predsudkom ... neviem co tym chcu dosiahnut a taktiez nechapem co chcu dosiahnut ta vetva poznacena neonacizmom... same bludy :x

a k hudbe jedina pesnicka co je skinheadska sa mi paci je Orlik - Skinheadskej stat, dobry text hoci nerealny... a aj take gitarove brnkanie tam je ... je to celkom fajn ale hlavne "Landovsky hlas", hehe :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Skinheads-hnutie, vzniklo v anglicku, vznik ovplyvnený hardcore rockovym stylom, neskôr oznacenym ako OI! (podla istej pesnicky s nazvom OI!)
Neskor sa od nich odtrhla vrstva skinheads, ktori sa zacali hlasit k neonacizmu, z coho boli patricne pohorsený pôvodný skinheads. meno svojej skupiny sa snazia napravit sucasní skinheads, takzvaný SHARP (Skinheads against racial prejuctise) ale aj menej známi Red Skinheads.
pôvodný skinheadi nemaju s nackami nic spolocne, no mylne je aj spajanie Antify so SHARPACMI, aj kled ich ciele su rovnake a prostriedky podobne (SHARP su inak znamy aj zasluznymi cinmi, ked napr. v USA sa postavili na obranu azyloveho centra na ktore utocili Skini-nackovia.)

tolko z mojich skromnych informacii, co sa v mojej hlave ulozili. nemam cas ani chut to teraz cele hladat a pastovat, ked pointu som aj tak povedal...
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

:P
Prílohy
scrnc.jpg
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

bocian napísal::P
Hakovy kriz. Alebo swastika, obidva pojmy oznacuju to iste: kriz so zahnutymi stranamy. Je to najznamejsi nacisticky symbol, no paradoxne je, ze ho nevymyslel Hitler. Nas Adi ho totiz prevzal z Egypta; swastika je babylonsky narodny symbol (a to si Hitler hovoril umelec...).
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Gul'dan napísal:meno svojej skupiny sa snazia napravit sucasní skinheads, takzvaný SHARP (Skinheads against racial prejuctise) ale aj menej známi Red Skinheads.
Hlavne ti Red :smt023
Digital napísal:Hakovy kriz. Alebo swastika, obidva pojmy oznacuju to iste: kriz so zahnutymi stranamy. Je to najznamejsi nacisticky symbol, no paradoxne je, ze ho nevymyslel Hitler. Nas Adi ho totiz prevzal z Egypta; swastika je babylonsky narodny symbol (a to si Hitler hovoril umelec...).
babylonsky narodny symbol no jasne.. : )

Si najprv zisti kde vsade sa pouzivala svastika http://www.swastika-info.com/
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

skutocne neskutocna kktina, dostal som od fruxa - karmu za to ze som strapnoval nackov, je*em na teba fruxo je mi ta luto aj aj vsetkych podobnych
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

pinacolada napísal:a apoliticky skins?ani fa ani afa...alebo narodovci?ti tiez nemozu byt zaradovany medzi fa,ale ani medzi afa.. :roll:
definuj mi apolitickeho skinheada :) preco sa vacsina apolitickych zvrhne doprava? apoliticki sa tvaria nezavisle od lavice ci pravice, ale pravda je inde...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

turtlak69 napísal:definuj mi apolitickeho skinheada :) preco sa vacsina apolitickych zvrhne doprava? apoliticki sa tvaria nezavisle od lavice ci pravice, ale pravda je inde...
hmm poznam par.neriesia anarchiu ani nacizmus ani nic.proste maju holu hlavu su narodne zmyslajuci zabavaju sa.ja neviem ci je to doprabva abo dolava.neuznavaju totalitne ideologie ani anarchiu a to je u mna plus.neriesia kktiny ktore nemozu ovplyvnit.aj ja sa radim medzi apolitickych (politika sa mi hunsi) ale nesom skin ani nic
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

aj ja poznam jedneho takeho. jeden den na pivo s punkacom a dalsi den s NS. to sa mi zda trosku chore. no a co sa tyka tej apoliticnosti, tak to ano, ked nic neriesi, tak neni o com. tak by to malo byt. praca, pivo, box, Oi!, Oi!, Oi! (klasicke hodnoty skinheads v zaciatkoch). nuz len skoda, ze ti apoliticki su vacsinou na WP koncertoch :) ale netreba hadzat do jedneho vreca samozrejme. btw kto mi vysvetli toto ???? kto sa trosku tejto problematike rozumie bude poznat aj song aj kapelu aj historiu. nechapem z toho :?:
Napísať odpoveď