Problem s nepeknymi holkami...
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
domysleli sme si to čo nam povedal teda ake informacie ponukol.... keby bol obsiahlejsi určite by tu nebolo tolko negativnych komentarov...verreaux napísal:Trosku by ste sa mohli skludnit, sak on to urcite tak zle nemyslel. Nemusite ho tak ukamenovavat. Prilis vela ste si z jedneho jeho prispevku domysleli a pritom to nemusi byt pravda
Problem s nepeknymi holkami...
furt sa na teba lepia?
to znamená že ti (už 2-krát) niekto(rá z tvojich pekných kamošiek) povedal(a) že nejaká škaredá by ťa chcela?
buď sa čoskoro nejako rozumne vyjadri, alebo si zmeň nick, lebo príspevky podpísané Long202 nikto nebude brať vážne
a aby som ti aj poradil .. nejako jej daj vedieť že ju nechceš .. radšej nepriamo, aby ťa nevysmiala
mimochodom .. nie je toto na HALL OF INFANTILITY?
to znamená že ti (už 2-krát) niekto(rá z tvojich pekných kamošiek) povedal(a) že nejaká škaredá by ťa chcela?
buď sa čoskoro nejako rozumne vyjadri, alebo si zmeň nick, lebo príspevky podpísané Long202 nikto nebude brať vážne
a aby som ti aj poradil .. nejako jej daj vedieť že ju nechceš .. radšej nepriamo, aby ťa nevysmiala
mimochodom .. nie je toto na HALL OF INFANTILITY?
Zdravim Brad Pitt. Hladaj dalej svoju Angelinu Jolie. Ale zivot a laska je o niecom uplne inom... PS: povedat o niekom, ze je skaredy je dost silna kava. kazdy to vidi inak. mozno by si bol prekvapeny ako sa na tvoju krasu pozeraju ine zeny ako Tvoja mama, babka a sestra... v ociach cudzich zien by si mozno ty bol skaredy a to fyzicky aj duchovne... inak narcizmus v pokrocilom stadiu 
viete čo je najhoršie?keď je škaredá baba ešte aj namyslená
a teraz aby som nebol OT:každý človek je niečím pekný,a ked sa na teba lepia tak im jednoducho povedz Že si zadaný a máš to vyriešené..alebo máš taky problém ,že oni sa chcu iba kamarátiť? šak kamaráta nesúdiš podľa výzoru alebo hej?
hm chcel by som mať tvoje problémy
a teraz aby som nebol OT:každý človek je niečím pekný,a ked sa na teba lepia tak im jednoducho povedz Že si zadaný a máš to vyriešené..alebo máš taky problém ,že oni sa chcu iba kamarátiť? šak kamaráta nesúdiš podľa výzoru alebo hej?
hm chcel by som mať tvoje problémy
Ja dakujem za vase nazory aj ked su vacsinou negativne. Ja som to nemyslel tak ze chcem nejaku dokonalu babu, sak ja viem ze treba hladat a ucit sa, a urcite nie som taky povrchny , Ze 'ona je skareda' tak chod prec. Ved ja si vazim zeny ako perfektne bytosti a stvoritelky zivota. Ved ja som s nimi vacsinou aj kamarat. Ale aj tak dik.
prečítal som si pár príspevkov a ďalej som radšej prestal. Moje stanovisko je také, že s peknou ženou sa mi lepšie komunikuje. Ak by sa ku mne doplazila škaredá ježibaba, ktorú nepoznám a vidím, že ma chce zbaliť, myslím si, že by odišla domov s plačom. Nehrajte sa tu ľudia na samaritánov, vám by tiež nebolo príjemné a určite by ste nestrácali čas rečičkami s pre vás ohavnou ženskou.
-
recberko
Light Star
súhlas kamoš, nehľadaj vonkajšiu krásu, tá časom pominie, ale krása vnútorná je navždy....INDIGOcorp. napísal:toto co tu citam uz nieje fakt pravda kopu chalanov co tu je by aj skaredu chcelo len aby ich niekto miloval a ty takto podla mna ak sa k tomu stavias takto ostanes sama nieje vsetko zlato co sa blisti
-
midnight_man
Guru
all
podla mna kazda bab vie byt pekna..len sa musi o seba troska postarat...ked jej to je jedno "sere" na to tak potom .....
Re: all
presne v tomto mas pravdu .... aaa este kazdemu sa moze pacit iny typ baby ta co sa paci mne sa nemusi pacit zas niekomu inemu ... noo a myslim ze na kazdej babe sa da najst nieco pekne a casto su tie priemerne baby ked ich spoznate aj ovela lepsie ako najväcsie kraskymidnight_man napísal:podla mna kazda bab vie byt pekna..len sa musi o seba troska postarat...ked jej to je jedno "sere" na to tak potom .....
Ja sa na samaritana rozhodne nehram, kto mas pozna, vie, ze nim niesom a ani nim nechcem byt.p4ra napísal:pinco, toto tu presne aj ja nenavidim. Akakolvek citliva tema a vsetci su najlepsi, najzlatsi.To iste v teme s tymi mackami. Jednoznacne, ze ked mi zenska nie je sympaticka, ani slovo jej nepoviem a vsetci sme taki, tak nebudte povrchni. K+ pre teba.
-
P3Bo
Guru wannabe
Aj s tebou súhlasím aj nie ....určite ti najprv ide iba o fyzický vzhľad ...lenže keď potom človeka spoznáš tak až vtedy si uvedomíš či ho chceš alebo nie ...a málokedy sa stáva aby nejaká kráska bola aj dostatočne skromná svojou povahou..teda po nejakom namyslenom rozmaznanom dievčati netúžim .pinco napísal:prečítal som si pár príspevkov a ďalej som radšej prestal. Moje stanovisko je také, že s peknou ženou sa mi lepšie komunikuje. Ak by sa ku mne doplazila škaredá ježibaba, ktorú nepoznám a vidím, že ma chce zbaliť, myslím si, že by odišla domov s plačom. Nehrajte sa tu ľudia na samaritánov, vám by tiež nebolo príjemné a určite by ste nestrácali čas rečičkami s pre vás ohavnou ženskou.
-
bolek
Guru
Tym, co som napisala, ze je moc narocny a ze hlada nieco, co neexistuje, som chcela povedat len tolko, ze by sa nemal fixovat len na nejaky ideal. Proste pozret sa na cloveka aj z ineho uhla, nielen hladat vsetky fyzicke nedostatky. Vo vztahu je urcite dolezity aj nejaky ten vyzor, ale treba sa zamerat aj na to, aky je ten clovek v skutcnosti. Radsej by si zobral modelku, ktora by nemala dokoncenu ani skolu, nedalo by sa s nou ani pokceat alebo radsej nejaku holku do pohody?