Problem s nepeknymi holkami...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Hladas topmodelku, ktorej ked nahodu stoji rano jeden vlas na opacnu stranu, tak uz ti nie je dobra, hm, tak vela stastia, snad ju raz najdes, len budes musiet mat min 80 rokov, tucne konto a prekonane tri mozgove porazky :roll:.
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

podla mna ani on sam nevie co chce nie?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Hlada tu dokonalu, len bude asi chvilu trvat kym zisti, ze dokonalost neexistuje. Ale na to musi prist sam.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Hej bude sa musiet poučit na vlastnych chybach tak ako mi všetci ..... :wink:
TOMIAW
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMIAW »

mas sa ucit na chybach druhych nie na svojich ale ked si nedas povedat tak potom tvoj problem :D
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Trosku by ste sa mohli skludnit, sak on to urcite tak zle nemyslel. Nemusite ho tak ukamenovavat. Prilis vela ste si z jedneho jeho prispevku domysleli a pritom to nemusi byt pravda :?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

verreaux napísal:Trosku by ste sa mohli skludnit, sak on to urcite tak zle nemyslel. Nemusite ho tak ukamenovavat. Prilis vela ste si z jedneho jeho prispevku domysleli a pritom to nemusi byt pravda :?
domysleli sme si to čo nam povedal teda ake informacie ponukol.... keby bol obsiahlejsi určite by tu nebolo tolko negativnych komentarov... :wink:
skaner
Amateur
Amateur

Problem s nepeknymi holkami...

Príspevok od používateľa skaner »

furt sa na teba lepia?
to znamená že ti (už 2-krát) niekto(rá z tvojich pekných kamošiek) povedal(a) že nejaká škaredá by ťa chcela?

buď sa čoskoro nejako rozumne vyjadri, alebo si zmeň nick, lebo príspevky podpísané Long202 nikto nebude brať vážne

a aby som ti aj poradil .. nejako jej daj vedieť že ju nechceš .. radšej nepriamo, aby ťa nevysmiala :hehe:

mimochodom .. nie je toto na HALL OF INFANTILITY?
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Zdravim Brad Pitt. Hladaj dalej svoju Angelinu Jolie. Ale zivot a laska je o niecom uplne inom... PS: povedat o niekom, ze je skaredy je dost silna kava. kazdy to vidi inak. mozno by si bol prekvapeny ako sa na tvoju krasu pozeraju ine zeny ako Tvoja mama, babka a sestra... v ociach cudzich zien by si mozno ty bol skaredy a to fyzicky aj duchovne... inak narcizmus v pokrocilom stadiu :lol:
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

viete čo je najhoršie?keď je škaredá baba ešte aj namyslená
a teraz aby som nebol OT:každý človek je niečím pekný,a ked sa na teba lepia tak im jednoducho povedz Že si zadaný a máš to vyriešené..alebo máš taky problém ,že oni sa chcu iba kamarátiť? šak kamaráta nesúdiš podľa výzoru alebo hej?
hm chcel by som mať tvoje problémy 8)
Long202
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Long202 »

Ja dakujem za vase nazory aj ked su vacsinou negativne. Ja som to nemyslel tak ze chcem nejaku dokonalu babu, sak ja viem ze treba hladat a ucit sa, a urcite nie som taky povrchny , Ze 'ona je skareda' tak chod prec. Ved ja si vazim zeny ako perfektne bytosti a stvoritelky zivota. Ved ja som s nimi vacsinou aj kamarat. Ale aj tak dik.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

prečítal som si pár príspevkov a ďalej som radšej prestal. Moje stanovisko je také, že s peknou ženou sa mi lepšie komunikuje. Ak by sa ku mne doplazila škaredá ježibaba, ktorú nepoznám a vidím, že ma chce zbaliť, myslím si, že by odišla domov s plačom. Nehrajte sa tu ľudia na samaritánov, vám by tiež nebolo príjemné a určite by ste nestrácali čas rečičkami s pre vás ohavnou ženskou.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

pinco, toto tu presne aj ja nenavidim. Akakolvek citliva tema a vsetci su najlepsi, najzlatsi. :) To iste v teme s tymi mackami. Jednoznacne, ze ked mi zenska nie je sympaticka, ani slovo jej nepoviem a vsetci sme taki, tak nebudte povrchni. K+ pre teba.
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

INDIGOcorp. napísal:toto co tu citam uz nieje fakt pravda kopu chalanov co tu je by aj skaredu chcelo len aby ich niekto miloval a ty takto podla mna ak sa k tomu stavias takto ostanes sam :? a nieje vsetko zlato co sa blisti
súhlas kamoš, nehľadaj vonkajšiu krásu, tá časom pominie, ale krása vnútorná je navždy....
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

podla mna kazda bab vie byt pekna..len sa musi o seba troska postarat...ked jej to je jedno "sere" na to tak potom .....
slavo120
Professional
Professional

Re: all

Príspevok od používateľa slavo120 »

midnight_man napísal:podla mna kazda bab vie byt pekna..len sa musi o seba troska postarat...ked jej to je jedno "sere" na to tak potom .....
presne v tomto mas pravdu .... aaa este kazdemu sa moze pacit iny typ baby ta co sa paci mne sa nemusi pacit zas niekomu inemu ... noo a myslim ze na kazdej babe sa da najst nieco pekne a casto su tie priemerne baby ked ich spoznate aj ovela lepsie ako najväcsie krasky :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

p4ra napísal:pinco, toto tu presne aj ja nenavidim. Akakolvek citliva tema a vsetci su najlepsi, najzlatsi. :) To iste v teme s tymi mackami. Jednoznacne, ze ked mi zenska nie je sympaticka, ani slovo jej nepoviem a vsetci sme taki, tak nebudte povrchni. K+ pre teba.
Ja sa na samaritana rozhodne nehram, kto mas pozna, vie, ze nim niesom a ani nim nechcem byt. :) Ale za tym, co som povedal, si stojim a tym cio som povedal, som chcel povedat iba tolko, ze ja si pokecam aj s holkou, s ktorou nechcem mat nic viac. A jeho prispevok mi prisiel taky typu: "Behaju za mnou holky ale mne sa pacia iba tie moje spoluziacky lebo su uplne super a vsetky ostatne ma iba se*ú"
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

pinco napísal:prečítal som si pár príspevkov a ďalej som radšej prestal. Moje stanovisko je také, že s peknou ženou sa mi lepšie komunikuje. Ak by sa ku mne doplazila škaredá ježibaba, ktorú nepoznám a vidím, že ma chce zbaliť, myslím si, že by odišla domov s plačom. Nehrajte sa tu ľudia na samaritánov, vám by tiež nebolo príjemné a určite by ste nestrácali čas rečičkami s pre vás ohavnou ženskou.
Aj s tebou súhlasím aj nie ....určite ti najprv ide iba o fyzický vzhľad ...lenže keď potom človeka spoznáš tak až vtedy si uvedomíš či ho chceš alebo nie ...a málokedy sa stáva aby nejaká kráska bola aj dostatočne skromná svojou povahou..teda po nejakom namyslenom rozmaznanom dievčati netúžim .
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Gul'dan, porozpravat sa s nou mozem, ale ze by som s nou vyhladal kontakt. A ked chalanisko ma problem s tym, ze ho vyhladavaju len take dievcata, kt. v jeho ponati nie su fyzicky pritazlive, tak neviem, co sa vsetci do neho idu hned viazat.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Tym, co som napisala, ze je moc narocny a ze hlada nieco, co neexistuje, som chcela povedat len tolko, ze by sa nemal fixovat len na nejaky ideal. Proste pozret sa na cloveka aj z ineho uhla, nielen hladat vsetky fyzicke nedostatky. Vo vztahu je urcite dolezity aj nejaky ten vyzor, ale treba sa zamerat aj na to, aky je ten clovek v skutcnosti. Radsej by si zobral modelku, ktora by nemala dokoncenu ani skolu, nedalo by sa s nou ani pokceat alebo radsej nejaku holku do pohody?
Napísať odpoveď