Da sa zistit trava v moci?
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ako to uz bolo pisane,zistit sa to da.Ale pri beznom odbere krvy to nezistuju,takze nemaj strachyrixo napísal:ja sa tez pripajam lebo ja som mal zelene asi pred 2 tyzdnami a nasledne na to sme isli do talianska kde som chytil kliesta a mam ist na odbery ci som neni nakazeny tak ci sa to neda zistit(ganju nehulim casto hento som si dal asi 3 raz v zivote)
omg sak ked ti budu robit test na zapal mozg. blan ta nezistia THC... Na to su specialne testy.rixo napísal:ja sa tez pripajam lebo ja som mal zelene asi pred 2 tyzdnami a nasledne na to sme isli do talianska kde som chytil kliesta a mam ist na odbery ci som neni nakazeny tak ci sa to neda zistit(ganju nehulim casto hento som si dal asi 3 raz v zivote)
nechaj ho, jeho kamos chodil na bezne testy a jemu to zrejme nedocvaklo.Toxikoman napísal:co ty skorej potis ...ja viem o tom svoje...nepotrebujem skusenosti kamaratov ako je to v pripade teba....ze typek si zahulil a do 3 dni to nenasli ?? ...ty debil sprepacenim....![]()
... THC sa naozaj viaze na tuky , ktore vplyvom rozkadu na energiu sa uvolnuju do krvy...Preto je obtiazne vylucit vsetko z tela za tak kratky cas...NEEXISTUJE ZE PO 3 DNOCH MU TO NENASLI...!! ty traposik...sa uvedom co pises ty decko sproste preto som tam napisal ze deti nehadajte sa somnou ked viem o tom svoje...zazil som mam skusenosti , zial vela deciek tu ma zase len kamaratov a ich reci....
Z vlastnej skusenosti viem , ze ked som hulil 3 dni pred testami a potom som 3 dni pil caj v kuse asi 4 litre denne , mocove cesty sa mi precistili a bol som cisty... a tak sa to opakovalo asi 3 xToxikoman napísal:co ty skorej potis ...ja viem o tom svoje...nepotrebujem skusenosti kamaratov ako je to v pripade teba....ze typek si zahulil a do 3 dni to nenasli ?? ...ty debil sprepacenim....![]()
... THC sa naozaj viaze na tuky , ktore vplyvom rozkadu na energiu sa uvolnuju do krvy...Preto je obtiazne vylucit vsetko z tela za tak kratky cas...NEEXISTUJE ZE PO 3 DNOCH MU TO NENASLI...!! ty traposik...sa uvedom co pises ty decko sproste preto som tam napisal ze deti nehadajte sa somnou ked viem o tom svoje...zazil som mam skusenosti , zial vela deciek tu ma zase len kamaratov a ich reci....
-
peterkozel
Medium Professional
a to ti robili ake testy, testy na pritomnost thc?, chlapci a dievcata prosim vas kde chodite na take bachorky ze hmm pit vela caju alebo mlieka, v nejakom filme som videl ze chlapik vypil ocot ci coHellb0Y napísal:Z vlastnej skusenosti viem , ze ked som hulil 3 dni pred testami a potom som 3 dni pil caj v kuse asi 4 litre denne , mocove cesty sa mi precistili a bol som cisty... a tak sa to opakovalo asi 3 x
tak to ti mozno povedal otecko ale take testy to asi neboli...pretoze caje detoxikacne nemaju vobec velky vplyv na ocistenie celkoveho THC z tela...to riadna pic.... zahulil si si a po troch dnoch ti to nenasli ? ...prepac ale bud ta oklamali alebo ty tu klamesHellb0Y napísal:Ano testy na pritomnost thc
nie hulil som travu , testy som sam platil koli skole , lebo ma tam poslala ucitelka , cize su zamerane na THC , piatok rano som hulil , pondelok poobede som robil mocovy test , bol som negativ ...Toxikoman napísal:tak to ti mozno povedal otecko ale take testy to asi neboli...pretoze caje detoxikacne nemaju vobec velky vplyv na ocistenie celkoveho THC z tela...to riadna pic.... zahulil si si a po troch dnoch ti to nenasli ? ...prepac ale bud ta oklamali alebo ty tu klames...nechcem urazit tvoje ego ale mozno si hulil nieco ine...
![]()
![]()
A este som nasiel jedno vyjadrenie :
Kolibáš, Novotný:
"Alkoholizmus a drogové závislosti"
Maximálna doba laboratórnej detekcie THC v moči je do 1-3 dní po jednej intoxikácii, pri dlhodobom užívaní to môže byť aj niekoľko týždňov.
MAM PODLOZIT ARGUMENT ALEBO FAKT ??? ...HEHE TY PANACIK ...:
Hellb0Y a ViRuS je podla mna jedna a ta ista osoba ....stale pisu trapne ''nepravdy'' ...ja neviem potom aku ganju fajcite tam odkial ste ...to co si musite dat 20 vodnych aby si nieco citil ? ....a potom po 3ch dnoch ti nic nenajdu.. ?:lol:
ViRuS - si precitaj prispevky dozadu a zistis ze to len vy dvaja ci vlastne len ty tu trepes ze po 3och dnoch ti to nenajdu
si uz nasmiech
len dodam zopar vytrzokov z kontextu co jeho plneho na internete :
slobodnavolba.sk :
odroda.estranky.cz :
marihuana.cz :
VIRUS HADAS SA SOMNOU STALE PRECITAJ DAJ SI VYHLADAT DO GOOGLA...ZE THC NEMA NIC Z DNA ???
marihuana.cz = "Mohu to shrnout takto: během 20 let, kdy jsem zkoumal lidské buňky, jsem nezažil nikdy žádnou jinou drogu včetně heroinu, která by vyvolávala podobně strašné poškození DNA jako marihuana."
Cannabis je jednou z mála drog, které – přinejmenším při trvalé konzumaci – způsobují abnormální dělení buněk a velmi závažná dědičná poškození.
Nemam co k tomu viac dodat...cakam ze sa vyjadris nejak inteligentnejsie a ospravedlnis sa za ten karneval co tu robis ...
Moje vyjadrenie : marihuana sa da zistit oproti inym drogam asi najdlhsie co sa tyka testov z mocu...Neviem ako je to u sedativach ale viem ze stimulanty ako pervitin a extaza sa stratia z mocu do 2och tyzdnoch u prilezitostych konzumentov...Marihuana ako sa docitate vsade na kazdej stranke zaoberajuc sa nou pravdivymi faktami ze sa neda zistit po niekolkych tyzdnoch niekedy aj mesiacoch...urcite nie po 3och dnoch ako tu pisu hlupaci
ako si mozes platit testy ked este nezarabas ? 
Hellb0Y a ViRuS je podla mna jedna a ta ista osoba ....stale pisu trapne ''nepravdy'' ...ja neviem potom aku ganju fajcite tam odkial ste ...to co si musite dat 20 vodnych aby si nieco citil ? ....a potom po 3ch dnoch ti nic nenajdu.. ?:lol:
ViRuS - si precitaj prispevky dozadu a zistis ze to len vy dvaja ci vlastne len ty tu trepes ze po 3och dnoch ti to nenajdu
len dodam zopar vytrzokov z kontextu co jeho plneho na internete :
slobodnavolba.sk :
Kód: Vybrať všetko
Cannabinoloidy sa kumulujú v organizme - po skončení úzu sa metabolity cannaboloidov nachádzajú v organizme i 46 dní, stredná doba exkrécie je 27 dní.Kód: Vybrať všetko
Ako dlho pretrváva marihuana v tele človeka?
THC, ktoré marihuana obsahuje, sa dostáva do tukového tkaniva rôznych orgánov v tele človeka. Stopy THC je možné zistiť v moči ešte niekoľko tyzdnov po vyfajčení marihuanovej cigarety. U chronických užívateľov marihuany je možné zistiť THC v moči dokonca po niekoľkých 3 týždňoch.Kód: Vybrať všetko
Indické konope je známe v toxikománií vyše 5000 rokov. Používa sa vo forme inhalácie, kedy je účinok najvýraznejší. Efekt pretrváva asi 3 hodiny. Po štádiu úzkosti nasleduje krátke štádium eufórie. Je porušené vnímanie okolia a času. Srdcová činnosť sa zrýchľuje, spojovky sú nastrieknuté, často je suchosť v ústach, môže sa objaviť i tras. Pozitívny test v moči je min. 2 a viac týždňov po požití drogy. Pri dlhodobom používaní sa môžú vyskytovať problémy s učením, panické ataky a pocity strachuKód: Vybrať všetko
Cannabinoidy zůstávají v každé tělesné buňce, která obsahuje tuk.
Jejich odbourávání je tak pomalé, že i příležitostný konzument má drogu neustále v těle. Jeden vykouřený joint lze v těle prokázat ješte po několika týdnech, u stálých konzumentů ještě po několik měsíců od okamžiku, kdy přestali s hašišem nebo marihuanou.marihuana.cz = "Mohu to shrnout takto: během 20 let, kdy jsem zkoumal lidské buňky, jsem nezažil nikdy žádnou jinou drogu včetně heroinu, která by vyvolávala podobně strašné poškození DNA jako marihuana."
Cannabis je jednou z mála drog, které – přinejmenším při trvalé konzumaci – způsobují abnormální dělení buněk a velmi závažná dědičná poškození.
Nemam co k tomu viac dodat...cakam ze sa vyjadris nejak inteligentnejsie a ospravedlnis sa za ten karneval co tu robis ...
Moje vyjadrenie : marihuana sa da zistit oproti inym drogam asi najdlhsie co sa tyka testov z mocu...Neviem ako je to u sedativach ale viem ze stimulanty ako pervitin a extaza sa stratia z mocu do 2och tyzdnoch u prilezitostych konzumentov...Marihuana ako sa docitate vsade na kazdej stranke zaoberajuc sa nou pravdivymi faktami ze sa neda zistit po niekolkych tyzdnoch niekedy aj mesiacoch...urcite nie po 3och dnoch ako tu pisu hlupaci
ucitelka ta poslala na testy ? ...hovris ucitelka predpokladam ze si este na zakladnej..nie hulil som travu , testy som sam platil koli skole , lebo ma tam poslala ucitelka , cize su zamerane na THC , piatok rano som hulil , pondelok poobede som robil mocovy test , bol som negativ ...
Chcel by som ta len upozornit, ze stranky marihuana.cz su kampanou SCIENTOLOGOV = t.j. sekty, ktora si za nepriatela vybrala okrem ineho aj marihuanu a ociernuje ju vsetkymi moznymi sposobmi. Ked si vyhladas vedecke prace, na ktore sa tito sektari odkazuju zistis, ze bud uplne prekrutili slova vedcov, alebo ti vedci ani neexistovali.Toxikoman napísal: marihuana.cz = "Mohu to shrnout takto: během 20 let, kdy jsem zkoumal lidské buňky, jsem nezažil nikdy žádnou jinou drogu včetně heroinu, která by vyvolávala podobně strašné poškození DNA jako marihuana."
toxikoman:
a keby si si precital vlastne citacie tak by si zistil ze tvoje tvrdenia podporuje len stranka odroda.estranky.cz ktora je ... hm ...dost amaterska... a lol pouzit marihuana.cz ako zdroj
celkom som sa pobavil...
ja robim karneval? precitaj si svoje prispevky...
Toxikoman napísal:ViRuS - si precitaj prispevky dozadu a zistis ze to len vy dvaja ci vlastne len ty tu trepes ze po 3och dnoch ti to nenajdusi uz nasmiech
k6 napísal:Da, a pomerne dlho po tom co si hulil... mam dojem ze tri dni, ale niesom si isty. Bezne testy z prehliadky vsak zistuju uplne ine veci.
7iro napísal:Hm, to je tak 2 dni, ale snad nezistujuKeby nieco tak bude sranda
keby si si sam precital prispevky tak by si zistil ze ty si jediny kto udava tyzdne...krupica_dnb napísal:tak tak, taká téma tu už bola.... v moči tak do 3och dní, v krvi 2-3 mesiace (pri pravidelnom matrovaní) a vo vlasoch si niesom istý- 2-3 roky alebo celý život, ale také testy sa nerovia ani pri ptve takže pochybo že by vám ho dala mamka spraviť.... Aj obyčajný šťací stojí pár pekných litríkov...
a keby si si precital vlastne citacie tak by si zistil ze tvoje tvrdenia podporuje len stranka odroda.estranky.cz ktora je ... hm ...dost amaterska... a lol pouzit marihuana.cz ako zdroj
ja robim karneval? precitaj si svoje prispevky...
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Co to ma spolocne s touto temou ? Ak aj niekto hulil/nehulil este neznamena, ze o tom nema dost informacii a mozno z doveryhodnejsich zdrojov ako tyToxikoman napísal:ViRuS - polovica z tych chlapcov este nehulila tak ako ty...
Udrziava sa v korienkoch vlasov(tie neostrihas)Toxikoman napísal:a co napisal krupica ze vo vlasoch cely zivot..hehe to ma pobavilo a ked sa ostrihas ?obycajny staci test stoji okolo 500 - 1000sk v dnesnej dobe...neviem co tu splietate tisicky
testy z tuku ? ...miki690 napísal:Udrziava sa v korienkoch vlasov(tie neostrihas)pisal ze si nieje isty ... A testy na zistennie THC napr. z tuku su drahsie.
chlapci ja to zhrniem : ja mam dost tychto pic0vin co tu pisete. Ked sa v zivote raz nahulite a budete musiet ist na kontrolu za 3 tyzdne mozete mi verit ze vam to najdu...a mozete sa modlit ze do 3och dni to vyplavite z tela....dementi
btw.: virus nato ze mas 14 ci 15 rokov strielas dobre vtipy
som rad ze si pod tarchou faktov priznal porazku...Toxikoman napísal:testy z tuku ? ...nevies co zas trepes
chlapci ja to zhrniem : ja mam dost tychto pic0vin co tu pisete. Ked sa v zivote raz nahulite a budete musiet ist na kontrolu za 3 tyzdne mozete mi verit ze vam to najdu...a mozete sa modlit ze do 3och dni to vyplavite z tela....dementi![]()
![]()
![]()
btw.: virus nato ze mas 14 ci 15 rokov strielas dobre vtipy