Aky je Vas nazor nan pripradne aku znacku a model by ste mi v tej cene odporucili ? A co tak zlavy pre studentov .. alza tusim poskytuje nieco take o inych neviem . . Dakujem
co tak napisat nejaku cenovu kategoriu? inak s tym pavilionom je to dobra volba, alza poskytuje zlavy ale iba pre vysokoskolakov pokial si dobre pametam a musis preukazat ze si studentom
som vysokoskolak tak aj zlavu rrad vyuzijem kde sa da . . a tak cenova hladina tak do 44 000sk ako je ten model . . ci v tej cene by sa dalo zohnat nieco lepsie a pripradne tento model inde a lacnejsie . . tento sa mi velmi pozdava. .
Sakra som zadal zly model teraz je to v poriadku . .
je super, ale prilis drahy, skusil by som zohnat ten isty model niekde v bgslevi, alebo tak nejak. Ak Ti nevyhovuje leskla obrazovka, na ktorej pocas dna v exterieroch skoro nic nie je vidiet, popozeraj sa po 6kovej rade...[nx6]. Nic lepsie ako DELL/HP/iBM/Lenovo viacmenej nenajdes [okrem extremov ako Alienware a im pod.]. Dobra volba, len naozaj dost prepisknuta cena...ale ked na to mas, tak preco nie
Cena je veru fajna, skusim este nieco popozerat, a ako je to s vydrzou bateriek u tychto modelov? Este rozmyslam nad nejakym modelom od Dell v takomto vybaveni a vraj maju lepsiu vydrz bateriek. .
Kamaratka ma tento model. PARADA! Ak naozaj mas tolko penazi a si ochotny ich vrazit, tak nevahaj. Videl som tento laptop, robil som s nim. Vykon perfektny, pevne sasi, dotykove tlacidla na ovladanie multimedii, zvuk vyborny, display tiez. Naozaj pekny kusok. A ako ti hovoril uplink, ja sa plne zastavam. Lepsi laptop asi od HP alebo IBM/Lenovo nekupis.
vsetko zalezi od prace a jasu aky mas nastaveny, cim viac vytazujes procak tak tym je spotreba vyssia ale k jadru problemu, baterky maju dost vysoku kapacitu a dost dlho vydrzia na beznu robotu, a surfovanie to myslim bohate staci
Pri znizenej svetlivosti na display napr. pri pozerani videa to bude okolo 2 a pol hodiny. Moj laptop HP/Compaq nc6000 pri max. znizenej svietivosti vydrzi 2 hodiny 5 minut. A to je Pentium M. To, co ty chces je Centrino.
Ok ludia zatial vdaka vsem . . vyzera to teda tak ze touto volbou nic nepokazim . . este by ma zaujimal vykon tej grafickej karty ci si na tom nieco aj zahram
masterdead napísal:co tak napisat nejaku cenovu kategoriu? inak s tym pavilionom je to dobra volba, alza poskytuje zlavy ale iba pre vysokoskolakov pokial si dobre pametam a musis preukazat ze si studentom
Nevies hodit daky link, kde je o tom popisané dačo, o tej zlave, bo to tam neviem najst. Diki
tento pavilion som si chcel kupit aj ja. podlamna je cenovo dobre na tom. inde som ho videl len drahsie.
co mi na nom vadilo a preco som sa zacal obzerat po inych je:
iba 3x USB
chyba PCMCIA port
okrem tohoto je podlamna celkom fajn.
Dost podobny som inac nasiel od TOSHIBA Sattelite za 47 tisic. (ma lepsi procak T7400 {2.16GHz} ale horsie ramky 2x1024 {533ky}) ale vyzera trocha horsie......
pato83 napísal:Nevies hodit daky link, kde je o tom popisané dačo, o tej zlave, bo to tam neviem najst. Diki
Hore mas Ikonu ze Slovensko. . a tam sa ti to vyroluje. .
Inak ludia som tam registrovany, aj ze som vysokoskolak mam zaskrtnute ale nezobrazuju sa mi tie ceny zlavnene . . tak ani neviem co by stal ten book po zlave. Som tam volal povedali ze mam predbezne objednat a napisat ze to chcem vediet a ze mi to povedia
No takze som tam zaregistroval priatelku, ceny napr. pri notebooke v hodnote 35000 bol rozdiiel medzi vysokoskolakom a nevysokoskolakom cca 300 sk, to akurat tak zaplatim dopravu. Troska chabe si myslim, no ale samaritani, ze by to boli som si mysliet nemyslel.