Please Notebook . .

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Teroo
Light Expert
Light Expert

Please Notebook . .

Príspevok od používateľa Teroo »

Tak konecne si mozem kupit new notebook. Preto budem velmi rad za kazdu radu. Momentalne uvazujem nad tymto modelom :

Kód: Vybrať všetko

http://www.alza.sk/notebook-hp-pavilion-dv6397cz-d72888.htm
Aky je Vas nazor nan pripradne aku znacku a model by ste mi v tej cene odporucili ? A co tak zlavy pre studentov .. alza tusim poskytuje nieco take o inych neviem . . Dakujem
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

co tak napisat nejaku cenovu kategoriu? :) inak s tym pavilionom je to dobra volba, alza poskytuje zlavy ale iba pre vysokoskolakov pokial si dobre pametam a musis preukazat ze si studentom
Teroo
Light Expert
Light Expert

jj

som vysokoskolak tak aj zlavu rrad vyuzijem kde sa da :) . . a tak cenova hladina tak do 44 000sk ako je ten model . . ci v tej cene by sa dalo zohnat nieco lepsie a pripradne tento model inde a lacnejsie . . tento sa mi velmi pozdava. .

Sakra som zadal zly model teraz je to v poriadku . .

Inak alza je solidna firma ?
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

no ja som z alzy kupoval uz vela veci a musim uznat ze zatial ma nejak nezklamali, inak k tomu notasu co je teraz, je to asi jasna volba :wink:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

je super, ale prilis drahy, skusil by som zohnat ten isty model niekde v bgslevi, alebo tak nejak. Ak Ti nevyhovuje leskla obrazovka, na ktorej pocas dna v exterieroch skoro nic nie je vidiet, popozeraj sa po 6kovej rade...[nx6]. Nic lepsie ako DELL/HP/iBM/Lenovo viacmenej nenajdes [okrem extremov ako Alienware a im pod.]. Dobra volba, len naozaj dost prepisknuta cena...ale ked na to mas, tak preco nie :)
Teroo
Light Expert
Light Expert

. .

Cena je veru fajna, skusim este nieco popozerat, a ako je to s vydrzou bateriek u tychto modelov? Este rozmyslam nad nejakym modelom od Dell v takomto vybaveni a vraj maju lepsiu vydrz bateriek. .
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Kamaratka ma tento model. PARADA! Ak naozaj mas tolko penazi a si ochotny ich vrazit, tak nevahaj. Videl som tento laptop, robil som s nim. Vykon perfektny, pevne sasi, dotykove tlacidla na ovladanie multimedii, zvuk vyborny, display tiez. Naozaj pekny kusok. A ako ti hovoril uplink, ja sa plne zastavam. Lepsi laptop asi od HP alebo IBM/Lenovo nekupis.
Teroo
Light Expert
Light Expert

hm

tak zatial sama chvala. . a ako je to s vydrzou tych bateriek u Hp tejto rady . . ?
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

vsetko zalezi od prace a jasu aky mas nastaveny, cim viac vytazujes procak tak tym je spotreba vyssia :) ale k jadru problemu, baterky maju dost vysoku kapacitu a dost dlho vydrzia na beznu robotu, a surfovanie to myslim bohate staci :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Pri znizenej svetlivosti na display napr. pri pozerani videa to bude okolo 2 a pol hodiny. Moj laptop HP/Compaq nc6000 pri max. znizenej svietivosti vydrzi 2 hodiny 5 minut. A to je Pentium M. To, co ty chces je Centrino.
Teroo
Light Expert
Light Expert

..

Ok ludia zatial vdaka vsem . . vyzera to teda tak ze touto volbou nic nepokazim . . este by ma zaujimal vykon tej grafickej karty ci si na tom nieco aj zahram :D
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

masterdead napísal:co tak napisat nejaku cenovu kategoriu? :) inak s tym pavilionom je to dobra volba, alza poskytuje zlavy ale iba pre vysokoskolakov pokial si dobre pametam a musis preukazat ze si studentom
Nevies hodit daky link, kde je o tom popisané dačo, o tej zlave, bo to tam neviem najst. Diki

Edit: Diki teroo
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vsetky sucasne hry, i ked samozrejme nie vymaxovane. :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

tento pavilion som si chcel kupit aj ja. podlamna je cenovo dobre na tom. inde som ho videl len drahsie.

co mi na nom vadilo a preco som sa zacal obzerat po inych je:

iba 3x USB
chyba PCMCIA port

okrem tohoto je podlamna celkom fajn.

Dost podobny som inac nasiel od TOSHIBA Sattelite za 47 tisic. (ma lepsi procak T7400 {2.16GHz} ale horsie ramky 2x1024 {533ky}) ale vyzera trocha horsie......

http://www.alza.sk/toshiba-satellite-a1 ... d72224.htm

inac otazka do plena

povodne som si chcel kupit tento Pavilion dv6397 ale nasiel som si ASUS G1-8888 ktory viem zohnat za cca 54 tisic aj s OS.

http://www.alza.sk/asus-g1-8888c-core-2 ... d72283.htm

len 54 mi oproti 43 prijde dost. Aj 43 mi prijde dost ale na notebooku nehodlam setrit kedze to ma byt zaroven 1/2 Desktop 1/2 Notebook.

1.) opla sa viac ten pavilion/toshiba/asus
2.) da sa do toho paviliona premontovat z N7400->N7600 alebo lepsia grafika?
Teroo
Light Expert
Light Expert

..

pato83 napísal:Nevies hodit daky link, kde je o tom popisané dačo, o tej zlave, bo to tam neviem najst. Diki
Hore mas Ikonu ze Slovensko. . a tam sa ti to vyroluje. .

Inak ludia som tam registrovany, aj ze som vysokoskolak mam zaskrtnute ale nezobrazuju sa mi tie ceny zlavnene . . tak ani neviem co by stal ten book po zlave. Som tam volal povedali ze mam predbezne objednat a napisat ze to chcem vediet a ze mi to povedia :?
Stenky
Professional
Professional

ratal som si zlavu

notebook asus g1-8888
bez registracie 60.741,-
s registraciou 60.314,-

zlava 0.708% co teda nieje ziadne terno

nakupom v Ageme za dodavatelske+dph mi vychadza zlava cca 10.5%
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

No takze som tam zaregistroval priatelku, ceny napr. pri notebooke v hodnote 35000 bol rozdiiel medzi vysokoskolakom a nevysokoskolakom cca 300 sk, to akurat tak zaplatim dopravu. Troska chabe si myslim, no ale samaritani, ze by to boli som si mysliet nemyslel. :)
Teroo
Light Expert
Light Expert

wau

xixi to su tie zlavy? Mna svihne :D No nic aj tak ho lacnejsie inde nenajdem asi . . inak mne povedal do telefonu ze je na nom zlava 10sk takze vediem :D

Inak aky je vas nazor na disk v notebooku . . tento model ma 5400, nie je lepsie 7200 ? Ci je to v podstate aj jedno ?
Stenky
Professional
Professional

za 7200 rpm v notebooku sa pekne mastne priplaca takze ta ubezpecujem ze JE TI TO JEDNO :D
neviem ci ti 7200ka nebude aj viacej hriat
Teroo
Light Expert
Light Expert

..

ale tak keby ju vymenili za nejaky priplatok by hadam nebolo az take hrozne . . :)

ale zas ak viac hreje tak to moc ne dobre . . :?
Napísať odpoveď