Čo s ním keď klame???
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
heeej haloooo ta brrr. hadam sa s nim nerozides kvoli tomu ze ti zopar heartbreakerov tu na fore napise ze aky je ten tvoj priatej *uj. ta de sme? mas ho rada alebo nie? ved ak akurat zahmlieva to ze sa mu uz s tebou nechce pisat a ide na net alebo daco hlada alebo co, tak co ti ma povedat? prepac ale uz sa mi nechce s tebou pisat? sak by ta to akurat ranilo omnoho viac. mozno nieje taky ako ty a nepotrebuje vypisovat v kuse.
je pravda ze vas nepoznam, jeho uz vobec, ty by si ho mala najlepsie ale nerob z komara somara. vyzeras na samonasieraci typ, ktory hlada problem tam kde nieje.
je pravda ze vas nepoznam, jeho uz vobec, ty by si ho mala najlepsie ale nerob z komara somara. vyzeras na samonasieraci typ, ktory hlada problem tam kde nieje.
Ja sa knim správam dobre. Ja vždy rád odpíšem! 3x denne čakujem či mi od volaktorej nedošiel mail. Ak som chodil s babou jakmile prezvonila alebo dačo som utekal kúpiť kredit jak o život len aby som sa jej mohol ozvať. Bol som pripravený kedykoľvek. Aj v noci o jednej keď vymyslela že chce niekam ísť tak som sa obliekol a šiel zaňou. Tak ako sa správam? Takého dobrého chalana ako ja má máloktorá! Tak pozor nato čo sem píšeš. Ja si baby vážim a strašne. To oni robia také haluze že sa nechcú ozývať a čojaviemčo. Keby tá dotyčná LENKA mala mňa tak by takýto príspevok nemusela písať. Ja by som jej reagoval kedkolvek na čokolvek... Ja by som všetko vysvetlil, ak náhodou nenapíšem, ale vždy by som odpísal.Enduro3333 napísal:MayDaySK ..... No ty tu mas teda rady hlavne ako sa ty spravas k zenam... teda k dievcatam...a myslim ze nesom jediny USER tohoto nazoru
PS: Moje rady vždy vychádzajú z Reality. Takže nech sú akékolvek sú najpravdepodobnejšie že to tak bude.
-
Shark NX
Addict
MayDay no ale aj tak ... to ze ty si natrafil na namyslene p.cky ktore sa takto spravali to neznamena ze sa vsetky takto budu spravat ... Neskatulkuj ...
V Galante su alebo katastrofalne baby alebo je katastrofalny problem v tebe. Vies mozno ta tvoja dobrota presahuje vsetky medze a baby sa citia ako keby si sa vtieral ... + ked po 1. rande povies babe ze ju milujes tak byt babou tak zdrham ... to chce cas to chce klud ... si mlady a mas cely zivot pred sebou .... nemusite sa milovat po 2 tyzdnoch ... Ja som z dievcatom chodil 7 mesiacov Pusinky boly ale ziadne francuzaky a sex odpada ... ale aj tak som bol extremne stastny tym ze ju mam
A k teme:
Lenka Urob jak chces ... ja by som tomu dal taky den mozno dva kludu
Ak sa neozve tak konaj podla seba ... ak sa ozve tak si to vykecate
Rozhodnutie je na tebe
V Galante su alebo katastrofalne baby alebo je katastrofalny problem v tebe. Vies mozno ta tvoja dobrota presahuje vsetky medze a baby sa citia ako keby si sa vtieral ... + ked po 1. rande povies babe ze ju milujes tak byt babou tak zdrham ... to chce cas to chce klud ... si mlady a mas cely zivot pred sebou .... nemusite sa milovat po 2 tyzdnoch ... Ja som z dievcatom chodil 7 mesiacov Pusinky boly ale ziadne francuzaky a sex odpada ... ale aj tak som bol extremne stastny tym ze ju mam
A k teme:
Lenka Urob jak chces ... ja by som tomu dal taky den mozno dva kludu
Ak sa neozve tak konaj podla seba ... ak sa ozve tak si to vykecate
Rozhodnutie je na tebe
-
P3Bo
Guru wannabe
Ja neviem mayday či si čítal =pochopil etiho príspevok v inej téme , možno aj tejto ktorý hovoril že nemôžeš podskakovať , ako ony kážu dievča viac priťahuje chlapec ktorý je sám svoj a má vlastný názor vie si ho zastať atď. lenže tvoj názor je vždy rovnaký ako názor toho dievčaťa , tebe sa chce robiť vždy to čo chce robiť to dievča ---> ty sa im úplne nechutne vtieraš pod kožu si jak parazit ktorý vyciciava a chce byť stále pri tebe lebo by bez teba neprežil , ale všetkého veľa škodí . To že ju dajme tomu miluješ neznamená , že budeš za ňou doliezať, maj kus baby v paži a nesnaž sa baliť aj tie na ktoré nemáš , tie ktoré poznáš už dlho lebo si tým po prvé kazíš kamarátstva a po druhé hlavne svoju povesť neviem ako v tvojom meste ale v tom mojom by už o tebe každá holka vedela že doliezaš za každou ktorú vidíš a myslím že by sa s tebou nechceli spoznať už len preto.MayDaySK napísal:Ja sa knim správam dobre. Ja vždy rád odpíšem! 3x denne čakujem či mi od volaktorej nedošiel mail. Ak som chodil s babou jakmile prezvonila alebo dačo som utekal kúpiť kredit jak o život len aby som sa jej mohol ozvať. Bol som pripravený kedykoľvek. Aj v noci o jednej keď vymyslela že chce niekam ísť tak som sa obliekol a šiel zaňou. Tak ako sa správam? Takého dobrého chalana ako ja má máloktorá! Tak pozor nato čo sem píšeš. Ja si baby vážim a strašne. To oni robia také haluze že sa nechcú ozývať a čojaviemčo. Keby tá dotyčná LENKA mala mňa tak by takýto príspevok nemusela písať. Ja by som jej reagoval kedkolvek na čokolvek... Ja by som všetko vysvetlil, ak náhodou nenapíšem, ale vždy by som odpísal.
PS: Moje rady vždy vychádzajú z Reality. Takže nech sú akékolvek sú najpravdepodobnejšie že to tak bude.
-
recberko
Light Star
Re: Čo s ním keď klame???
kočka nemal som čas čítať všetky prípevky takže to tu už možno odznelo...*LENKA* napísal:Ahojte....zaujímalo by ma, čo by ste robili, keby vám váš priateľ klamal.....hmmm??? Ako napríklad, že sa odpojí z internetu, lebo vraj ide naň jeho brat, ale ja viem, že na tom internete ostal....čo vy na to?
Ja si myslím, teda aspoň podľa mojich skúseností to tak je, že len málo chalanov sa dokáže zmeniť a prestať klamať, mám kamošov ktorí mali myslím si krásne vzťahy a pokazilo sa to hlavne kvôli nim lebo sa nedokázali zmeniť a klamali, ich baby sa snažili to ešte zachrániť (akurát z toho maly depky a nervózne boli staále, podráždené a tak proste ich to hrozne ničilo) takže si myslím že to s ním nemá cenu... ak nedokáže zmeniť sboje správanie na viac ako týždeň tak to s ním nemá fakt zmysel, prepáč že ti to takto vravím... je mi to ľúto..
OT: Lenka je moje osudové meno, som do jednej zaľúbený, škoda že ona do mňa nie...
-
erytrocyt
VIP
Lenka:Skúšala si rozmýšľať prečo ti to vlastne robí? Nie ste náhodou spolu stále, trávite mnoho času spoločne, a ešte aj keď si ide večer prečítať obľúbenú stránku na net, tak ešte aj tam ho "otravuješ"?
On ťa má rád, stojí pri tebe, ale nie je to tvoj majetok. Je to slobodný plnoprávny človek, aj so svojimi záľubami, potrebuje si od teba na chvíľku oddýchnuť, načerpať chuť na vaše ďalšie spoločné stretnutie.
Nechaj ho troška dýchať.
A nerozmýšľaj nad nezmyslami.
On ťa má rád, stojí pri tebe, ale nie je to tvoj majetok. Je to slobodný plnoprávny človek, aj so svojimi záľubami, potrebuje si od teba na chvíľku oddýchnuť, načerpať chuť na vaše ďalšie spoločné stretnutie.
Nechaj ho troška dýchať.
bud rada ze ta klame len takto
. na kazdeho raz dojde ze proste ma dost.
ide o taky stereotyp ,nezaujaty uz ho mozno nudi to ze ste spolu mozno kazdy den. ved zober si priklad .povedzme ze tvojim najoblubenejsim jedlo je chlieb so slaninou
ale preco je taky vynimocny ? lebo si ho vychutnavas a nejes ho stale len raz za cas. ak ho budes jest casto tak sa ti zunuje a uz tym najoblubenejsim jedlom nebude 
ide o taky stereotyp ,nezaujaty uz ho mozno nudi to ze ste spolu mozno kazdy den. ved zober si priklad .povedzme ze tvojim najoblubenejsim jedlo je chlieb so slaninou
lenka .. kombinácia týchto dvoch názorov vyjadruje môj názor na vec
eritrocit napísal:Lenka:Skúšala si rozmýšľať prečo ti to vlastne robí? Nie ste náhodou spolu stále, trávite mnoho času spoločne, a ešte aj keď si ide večer prečítať obľúbenú stránku na net, tak ešte aj tam ho "otravuješ"?
Nechaj ho troška dýchať.
zelovoc napísal:heeej haloooo ta brrr. hadam sa s nim nerozides kvoli tomu ze ti zopar heartbreakerov tu na fore napise ze aky je ten tvoj priatej *uj. ta de sme? mas ho rada alebo nie? ved ak akurat zahmlieva to ze sa mu uz s tebou nechce pisat a ide na net alebo daco hlada alebo co, tak co ti ma povedat? prepac ale uz sa mi nechce s tebou pisat? sak by ta to akurat ranilo omnoho viac. mozno nieje taky ako ty a nepotrebuje vypisovat v kuse.
skaner .. tiež ma tieto príspevky zaujali .. vlastne dosť vecí z toho je pravda .. tiež sa chovám niekedy veľmi sebecky, keď proste chcem, aby si TERAZ so mnou písal .. mala by som mu dať väčšiu voľnosť, a tak to odo dnes aj bude .. záleží mi na ňom a nechcem mu robiť zle .. a vážim si ho ..
ďakujem všetkým za rady[/b]
ďakujem všetkým za rady[/b]
-
misokgb
King
No su dve moznosti a to bud naozaj sa to chyli ku koncu, nechce s tebou debatovat, alebo... Neviem ako dlho ste spolu, ale napr. ked som si ja s nejakou pisal, dlhsie a potom sme zacali spolu "chodit" tak to pisanie bolo ine... Take suche, jak keby sme nemali o com... Az na jednu vynimku, s tou som si pisal asi 3 mesiace kym sme zacali "chodit" a tam ty vole fakt, ze pisanie sa nezmenilo, bolo o com tocit skoro furt... Nevravim, ze VZDY, ale 90% casu hej. Inak ked si to tak vezmes, zober si niekoho z iCQ CL a predstav si, ze si s nim mas pisat ihned ako sa pirpoji na net, ved to je chore... Ja viem, ze je to taky pocit, ze ty si online, on je online, ale proste nemozes si s nim v kuse pisat podla mna... Aj ked, zalezi od osoby a ako spolu vychadzate...
keď ja som ho doteraz chcela len pre seba, aby si so mnou písal, vždy keď mne sa chce, vlastne, aby vždy robil len to čo ja chcem .. no až takto som si to neuvedomovala .. jeho to omrzelo, to moje: musím to mať teraz, lebo to chcem teraz! .. začal si to uvedomovať, že ho nerobím takým šťastným, ako by som mala .. začal sa teraz brániť mnohým veciam .. ach, kde sa vzala tato moja vlastnosť
prečo som si ho viac nevážila
niekedy som sa správala aj tak, že ja som tu tá princezná o ktorú sa musí starať, lebo ak nie, tak ja si kedykolvek nájdem niekoho iného (nehovorím, že som bola takáto vždy) ale teraz ma to mrzí, som len normálne dievča, ktoré chce aby ho mal niekto rád .. ktoré chce aby ho mal ON rád .. chcela by som mu dokázať, že to už nemusí byť také, aké to bolo, že si ho viem vážiť, dopriať mu slobodu, že aj ja mám svoj život, že nie som na ňom závislá, že ho len ľúbim a chcem, aby nám bolo spolu dobre
ale bojím sa, že už je neskoro
-
misokgb
King
Tak tu nehuc, nepis to nam, ale napis to jemu*LENKA* napísal:keď ja som ho doteraz chcela len pre seba, aby si so mnou písal, vždy keď mne sa chce, vlastne, aby vždy robil len to čo ja chcem .. no až takto som si to neuvedomovala .. jeho to omrzelo, to moje: musím to mať teraz, lebo to chcem teraz! .. začal si to uvedomovať, že ho nerobím takým šťastným, ako by som mala .. začal sa teraz brániť mnohým veciam .. ach, kde sa vzala tato moja vlastnosťprečo som si ho viac nevážila
niekedy som sa správala aj tak, že ja som tu tá princezná o ktorú sa musí starať, lebo ak nie, tak ja si kedykolvek nájdem niekoho iného (nehovorím, že som bola takáto vždy) ale teraz ma to mrzí, som len normálne dievča, ktoré chce aby ho mal niekto rád .. ktoré chce aby ho mal ON rád .. chcela by som mu dokázať, že to už nemusí byť také, aké to bolo, že si ho viem vážiť, dopriať mu slobodu, že aj ja mám svoj život, že nie som na ňom závislá, že ho len ľúbim a chcem, aby nám bolo spolu dobre
-
Enduro3333
Medium Professional