Lost In Translation

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Lost In Translation

Príspevok od používateľa p4ra »

Chcel by som sa spytat, ci niekto z vas uz videl tento film? Dnes som to videl a mam z toho take zmiesane pocity. Film to bol vynikajuci. Nie taky tuctovy hollywoodsky, ale jednoducho nejakym sposobom vo mne zanechal stopu. Predstavte si, ze sa ocitnete v rovnakej situacii, ako sa ocitli oni dvaja. A najde sa niekto taky, vedeli by ste po tom vsetkom, len tak odist a zabudnut? Myslite si, ze bude pokracovanie? Kto to nevidel sorry, ale snad sa niekto najde, kto to videl, lebo naozaj som z toho filmu ostal trosicku prekvapeny.
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Ja som to videla. Ten film už má zopár rokov, ale dostala som sa k nemu až nedávno a tiež som bola prekvapená, je to veľmi netradičný film. Okrem samotného zvláštneho príbehu sa mi dosť páčila aj celková atmosféra, no a má to aj výborný soundtrack.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Vdaka za tip na soundtrack. Som nejako nepostrehol, lebo som bol celkom strhnuty dejom.

Mne sa pacilo, ako zo Scarlett spravili tuctovu zensku, kt. sa nijako nemalovala a pod., pritom vyzerala krasne. Zaujimalo by ma len, ci sa da to, co oni spravili nazvat podvodom.
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Ťažko povedať, určite v tom "vzťahu" hralo rolu úplne iné kultúrne prostredie, takže Američania mali k sebe oveľa bližšie, podvodom by som to asi nenazvala. Jednoducho si v tom krátkom čase boli silnou oporou. Napriek tomu že sa poznali len krátko, rozumeli si viac ako so svojimi polovičkami (v tom čase). Viď scénka so vzorkami kobercov alebo primitívne rozhovory s tou "herečkou"... Inak myslím že si to čoskoro znova pozriem :)

Ad OST: v celom filme je vynikajúco vyvážený pomer ticho/hudba.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja som myslel ten koniec hlavne. Ze ci to, ze za nou zase isiel a bozkaval sa s nou, okrem ineho boli cely cas spolu nemohlo byt brane, ako podvod. Suhlasim, ze tam nemali nikoho, len sami seba. Zaujimalo by ma, ze ako by si sa napr. ty zachovala v jej pripade. Mas manzela a pod.

Normalne mam chut si to pozriet este raz. :)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Velmi ma to prekvapilo, ked som si to pozrel.
Bol uplne netradicny... nemozem povedat, zeby to bol najlepsi film na svete ale rozhodne nebol ani zlý...taký...komorný, alebo ako by som to nazval. :)
zanechal vo mne dost divný dojem...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth, presne to, co si povedal na kopci sa mi teraz honi hlavou. Videl som ho asi pred 3 hodinami a stale sa mi to mota po hlave. Neviem, ci to bude cisto tym koncom alebo to bude tym, ze Scarlett na mna zaposobila, lebo bola tak jednoducha. Alebo mozno aj tym, ze som to zazil, ked som bol v Cesku.

Sice to nie je ani podobne, ved si s Cechmi rozumieme, ale aj tak. Bol som tam jediny Slovak (nie som Slovak, preto som to napisal tak, ako som to napisal) a mal som tam iba jednu kamaratku zo Slovenska. Boli sme si neskutocne blizki, aj ked sa medzi nami nestalo ani zdaleka nieco pod., ako to bolo v tomto filme. A v tom case som mal tiez priatelku. Mozno je prave toto ten dovod, preco to vo mne zanechalo taky hlboky dojem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Videl som to pred asi dvomi rokmi, ak sa nemylim, tak ziskal aj Oscara. Taky pohodovy oddychovy film, celkom zaujimave spracovanie a ako uz bolo napisane, lisi sa od klasickych filmov, ktore sa tocia v Hollywoode. Doporucujem pozriet.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ano, reziserka dostala Oscar. A tiez bol este ocenenymi zopar dalsimi cenami. Mimochodom, ak by to niekoho ovplyvnilo, tak si pozrite, ako dopadol na:

IMDB
CSFD
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

o com to je tak v skratke :?:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

MP4-20: Precitaj si odkaz na CSFD, ktory sem dal p4ra hned nad tvojim prispevkom a pochopis.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

reziserka je mimochodom Sofia Coppola (Marie Antoinette), dcera slavneho rezisera...F.F.Coppolu...a mimochodom je to lost in translation bez S...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Marie Antoinette som nevidel.

A ano, opravim si nazov temy. :) Typo. ;)
jjj
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jjj »

Pekny pohodovy oddychovy film :D
Cica v hlavne julohe celkm sympaticka, ten typk bol tiez celkom zaujimavy .. fakt film na jednicku :) Bodaj by podobnych bolo viac :wink:
Napísať odpoveď