Lost In Translation
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Lost In Translation
Chcel by som sa spytat, ci niekto z vas uz videl tento film? Dnes som to videl a mam z toho take zmiesane pocity. Film to bol vynikajuci. Nie taky tuctovy hollywoodsky, ale jednoducho nejakym sposobom vo mne zanechal stopu. Predstavte si, ze sa ocitnete v rovnakej situacii, ako sa ocitli oni dvaja. A najde sa niekto taky, vedeli by ste po tom vsetkom, len tak odist a zabudnut? Myslite si, ze bude pokracovanie? Kto to nevidel sorry, ale snad sa niekto najde, kto to videl, lebo naozaj som z toho filmu ostal trosicku prekvapeny.
-
LLucia
Star
Ťažko povedať, určite v tom "vzťahu" hralo rolu úplne iné kultúrne prostredie, takže Američania mali k sebe oveľa bližšie, podvodom by som to asi nenazvala. Jednoducho si v tom krátkom čase boli silnou oporou. Napriek tomu že sa poznali len krátko, rozumeli si viac ako so svojimi polovičkami (v tom čase). Viď scénka so vzorkami kobercov alebo primitívne rozhovory s tou "herečkou"... Inak myslím že si to čoskoro znova pozriem
Ad OST: v celom filme je vynikajúco vyvážený pomer ticho/hudba.
Ad OST: v celom filme je vynikajúco vyvážený pomer ticho/hudba.
-
p4ra
Redeemer
Ja som myslel ten koniec hlavne. Ze ci to, ze za nou zase isiel a bozkaval sa s nou, okrem ineho boli cely cas spolu nemohlo byt brane, ako podvod. Suhlasim, ze tam nemali nikoho, len sami seba. Zaujimalo by ma, ze ako by si sa napr. ty zachovala v jej pripade. Mas manzela a pod.
Normalne mam chut si to pozriet este raz.
Normalne mam chut si to pozriet este raz.
-
p4ra
Redeemer
Sepiroth, presne to, co si povedal na kopci sa mi teraz honi hlavou. Videl som ho asi pred 3 hodinami a stale sa mi to mota po hlave. Neviem, ci to bude cisto tym koncom alebo to bude tym, ze Scarlett na mna zaposobila, lebo bola tak jednoducha. Alebo mozno aj tym, ze som to zazil, ked som bol v Cesku.
Sice to nie je ani podobne, ved si s Cechmi rozumieme, ale aj tak. Bol som tam jediny Slovak (nie som Slovak, preto som to napisal tak, ako som to napisal) a mal som tam iba jednu kamaratku zo Slovenska. Boli sme si neskutocne blizki, aj ked sa medzi nami nestalo ani zdaleka nieco pod., ako to bolo v tomto filme. A v tom case som mal tiez priatelku. Mozno je prave toto ten dovod, preco to vo mne zanechalo taky hlboky dojem.
Sice to nie je ani podobne, ved si s Cechmi rozumieme, ale aj tak. Bol som tam jediny Slovak (nie som Slovak, preto som to napisal tak, ako som to napisal) a mal som tam iba jednu kamaratku zo Slovenska. Boli sme si neskutocne blizki, aj ked sa medzi nami nestalo ani zdaleka nieco pod., ako to bolo v tomto filme. A v tom case som mal tiez priatelku. Mozno je prave toto ten dovod, preco to vo mne zanechalo taky hlboky dojem.
-
seth82
Darca