ucitel zbil ziaka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Pride Vam to ok, alebo mate iny nazor?

Mal mu otrepat hlavu o stol a vymlatit vsetky zuby, to blbe decko si to zasluzi!
19
23%
Kazdemu niekedy pretecu nervy, stava sa.
35
43%
Ucitel sa zachoval trochu nevhodne, ospravedlnenie asi nebude stacit ako kompenzacia jeho cinu.
5
6%
Ucitela by mali vyhodit zo skoly, zachoval sa uplne nepedagogicky a nevhodne!
12
15%
Je mi to asi dost jedno, rad by som si pozrel to video...:-)
11
13%

Celkom hlasov: 82

ades
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

ucitel zbil ziaka

Príspevok od používateľa ades »

http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/95297/ co vy na to? podla mna ucitelovi len rupli nervy, ako sa spomina v clanku. zasrani provokovali, natocili a teraz z nich budu frajeri. niekedy ked pocujem co nasi doma rozpravaju (obaja su ucitelia na gympli), tak by som toho daval normalne za priklad. niekedy nepomoze nic ine, ako normalna bitka :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

No z isteho pohladu sa to pochopit da, niekedy facka na skodu nie je, ale brutalne ho zacat mlatit? (teda ak to neprehnali v tom clanku). Ucitel by mal byt aj profesional a vediet sa s tym vyrovnat inak ako zacat mu trhat vlasy :lol:
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

určite mal na to dovod. plne snim suhlasim.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

velmi rozporuplna diskusia tu bude.
1.) ucitel ma riesit taketo situacie inak, nema pravo nikoho bit
2.) ziak je hajzlik a zasluzi si to
takze tieto dva pohlady su u kazdeho jasne, takze je to len otazka kto sa k comu prikloni viacej.
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

A ro ho mohol len tak natocit??? My ked sme natocili ucitela a dali to na youtube mali sme 3 zo spravania a podmienecne vylucenie :D heh a to na gympli
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Nemate niekto to video? Vraj je na youtube.
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

dudinko napísal:Nemate niekto to video? Vraj je na youtube.
to uz bude prec
ades
Guru
Guru

kukiak napísal:No z isteho pohladu sa to pochopit da, niekedy facka na skodu nie je, ale brutalne ho zacat mlatit? (teda ak to neprehnali v tom clanku). Ucitel by mal byt aj profesional a vediet sa s tym vyrovnat inak ako zacat mu trhat vlasy :lol:
no ale ked ti zeru nervy cely den? :lol: ja by som si zavolal aj kolegov :D
qwerty-xyz

Re: ucitel zbil ziaka

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ades napísal:http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/95297/ co vy na to? podla mna ucitelovi len rupli nervy, ako sa spomina v clanku. zasrani provokovali, natocili a teraz z nich budu frajeri. niekedy ked pocujem co nasi doma rozpravaju (obaja su ucitelia na gympli), tak by som toho daval normalne za priklad. niekedy nepomoze nic ine, ako normalna bitka :?
Ci su tvoji rodicia ucitelia alebo nie to je jedno. Ucitel siel do zamestnania s tym,ze siel ucit deti,ci su normalne alebo nie a ked sa nevie ovladat tak nech si hlada ine zamestnanie--pretoze s tym mal ratat -- deti su vseliake.
Ja verim ze ho provokovali ale nemal sa dat!!! :!: Ked si nevie ziskat autoritu v triede inac ako bitkou alebo krikom nema v ucitelstve co robit!!!
ades
Guru
Guru

Re: ucitel zbil ziaka

qwerty-xyz napísal:Ci su tvoji rodicia ucitelia alebo nie to je jedno. Ucitel siel do zamestnania s tym,ze siel ucit deti,ci su normalne alebo nie a ked sa nevie ovladat tak nech si hlada ine zamestnanie--pretoze s tym mal ratat -- deti su vseliake.
Ja verim ze ho provokovali ale nemal sa dat!!! :!: Ked si nevie ziskat autoritu v triede inac ako bitkou alebo krikom nema v ucitelstve co robit!!!
skus si to niekedy ty. udrzat na uzde 30 deciek, co na nich doma rodicia seru nie je len tak :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Moja mama je tiez ucitelka a neraz mi povedala, ze si musela davat pozor, aby tych panghartov neutasala. :)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

no neviem. pre mňa nič výnimočné :). keď sa nad tým zamyslím, na jeho mieste by som asi robil to isté :) niet o čom. čo je veľa to je veľa. aspoň sa detičky poučia, a budú si nabudúce dávať pozor. joooj keď si spomeniem, ako nás náš triedny profesor "rezal" na ZŠ :D. no to je ale smiechu. no ale zasa fasnúť s palicou po chrbte, alebo po rukách :cry: nieje zasa nič príjemné, ale tak čo už :). alebo pamätám, ako nám sem-tam daval "masáž" mozgu :cry:. no to bolo fakt hnusné.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ano ma pravo na to aby mu rupli nervy, tomu sa nikto divit nebude. Ale za svoje ciny je zodpovedny iba on a je jedno, ci ho provokovali alebo nie. Takze pripadnemu vyhadzovu sa nemoze ani trosku divit.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ludia su rôznorodi. Napr moji ôkamosi" (skor ludia ktorych poznam) budu mat 4 zo spravania preto ze ucitela co ich nasiel fajcit za skolou dokopali na zemi. A to su 9 na zakladnej.
Suhlasim s t0m4s3m ze kazdy je zodpovedny za svoje ciny. Nevieme okolnosti takze tazko posudzovat ze ako sa mal/nemal zachovat.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nema pravo na fyzicky utok (BRUTALNY).. ale verim tomu ze ti hajzlici robili peknu sarapatu.. neraz aj u nas v skole... sak je ucitel... mal by vediet co si ma dovolit... ale bude pokracovat... aspon do buducna bude vediet :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

no toho čo su dnes ty zasrani schopny tak sa mu vobec nedivim že ich doslova zmlatil... určite by každemu z vas rupli nervy keby na vas nejaky zasran nadaval, kurv*l vam na rodinu a podobne...
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

dudinko napísal:Nemate niekto to video? Vraj je na youtube.
7iro napísal:to uz bude prec
nj mas pravdu, este dnes som ho videl na stranke idnes.cz, ale uz je oznacene za no longer availble
7iro napísal:A ro ho mohol len tak natocit??? My ked sme natocili ucitela a dali to na youtube mali sme 3 zo spravania a podmienecne vylucenie :D heh a to na gympli
oni sa tam natacali sami, asi ako ho vytacali a zrazu prisiel ucitel a zacal ho bit
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Sám viem aké veci hovoríme profákom za chrbtom v domnienke že to nepočujú.. Jabyť profák a počujem nejakých žartérov za mnou a bohvieaké pripomienky tak im tiež asi pustím jednu ale spravím to poškole potme na pustej ulici (ako jeden môj). darmo- nervy rupli- stáva sa, je problém...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

sice by sa mal asi ovladat, ale myslim, ze lepsie, ked si spravi poriadok ako by mal byt bordel v triede....

ked to uz slovne nepomaha :|
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

niekto tam postol komentar ze zbastardene deti.suhlasim.tito ko*ot nemau vobec uctu k ucitelom ani k ziadnym pravidlam.a ked to bola taka surova bitka tam by asi zanechala stipy na danom ko*ot ale uviedli ze je bez zraneni cize mu asi dal jednu dve vychovne facky a robia z toho halo
Napísať odpoveď