ucitel zbil ziaka
ucitel zbil ziaka
http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/95297/ co vy na to? podla mna ucitelovi len rupli nervy, ako sa spomina v clanku. zasrani provokovali, natocili a teraz z nich budu frajeri. niekedy ked pocujem co nasi doma rozpravaju (obaja su ucitelia na gympli), tak by som toho daval normalne za priklad. niekedy nepomoze nic ine, ako normalna bitka 
no ale ked ti zeru nervy cely den?kukiak napísal:No z isteho pohladu sa to pochopit da, niekedy facka na skodu nie je, ale brutalne ho zacat mlatit? (teda ak to neprehnali v tom clanku). Ucitel by mal byt aj profesional a vediet sa s tym vyrovnat inak ako zacat mu trhat vlasy
-
qwerty-xyz
Re: ucitel zbil ziaka
Ci su tvoji rodicia ucitelia alebo nie to je jedno. Ucitel siel do zamestnania s tym,ze siel ucit deti,ci su normalne alebo nie a ked sa nevie ovladat tak nech si hlada ine zamestnanie--pretoze s tym mal ratat -- deti su vseliake.ades napísal:http://dnes.atlas.sk/zo-sveta/95297/ co vy na to? podla mna ucitelovi len rupli nervy, ako sa spomina v clanku. zasrani provokovali, natocili a teraz z nich budu frajeri. niekedy ked pocujem co nasi doma rozpravaju (obaja su ucitelia na gympli), tak by som toho daval normalne za priklad. niekedy nepomoze nic ine, ako normalna bitka
Ja verim ze ho provokovali ale nemal sa dat!!!
Re: ucitel zbil ziaka
skus si to niekedy ty. udrzat na uzde 30 deciek, co na nich doma rodicia seru nie je len takqwerty-xyz napísal:Ci su tvoji rodicia ucitelia alebo nie to je jedno. Ucitel siel do zamestnania s tym,ze siel ucit deti,ci su normalne alebo nie a ked sa nevie ovladat tak nech si hlada ine zamestnanie--pretoze s tym mal ratat -- deti su vseliake.
Ja verim ze ho provokovali ale nemal sa dat!!!Ked si nevie ziskat autoritu v triede inac ako bitkou alebo krikom nema v ucitelstve co robit!!!
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no neviem. pre mňa nič výnimočné
. keď sa nad tým zamyslím, na jeho mieste by som asi robil to isté
niet o čom. čo je veľa to je veľa. aspoň sa detičky poučia, a budú si nabudúce dávať pozor. joooj keď si spomeniem, ako nás náš triedny profesor "rezal" na ZŠ
. no to je ale smiechu. no ale zasa fasnúť s palicou po chrbte, alebo po rukách
nieje zasa nič príjemné, ale tak čo už
. alebo pamätám, ako nám sem-tam daval "masáž" mozgu
. no to bolo fakt hnusné.
Ludia su rôznorodi. Napr moji ôkamosi" (skor ludia ktorych poznam) budu mat 4 zo spravania preto ze ucitela co ich nasiel fajcit za skolou dokopali na zemi. A to su 9 na zakladnej.
Suhlasim s t0m4s3m ze kazdy je zodpovedny za svoje ciny. Nevieme okolnosti takze tazko posudzovat ze ako sa mal/nemal zachovat.
Suhlasim s t0m4s3m ze kazdy je zodpovedny za svoje ciny. Nevieme okolnosti takze tazko posudzovat ze ako sa mal/nemal zachovat.
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
makaveli
King
dudinko napísal:Nemate niekto to video? Vraj je na youtube.
nj mas pravdu, este dnes som ho videl na stranke idnes.cz, ale uz je oznacene za no longer availble7iro napísal:to uz bude prec
oni sa tam natacali sami, asi ako ho vytacali a zrazu prisiel ucitel a zacal ho bit7iro napísal:A ro ho mohol len tak natocit??? My ked sme natocili ucitela a dali to na youtube mali sme 3 zo spravania a podmienecne vylucenieheh a to na gympli
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
pinacolada
Guru wannabe